Σελίδες

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μήνυμα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, της 7ης Φεβρουαρίου 2012

Το κύριο κείμενο αυτής της ανάρτησης, αυτό που ακολουθεί αμέσως πιο κάτω,
είναι ένα από τα εβδομαδιαία μηνύματα που απευθύνουν από κοινού
η Γαλαξιακή Ομοσπονδία και οι Ανελθόντες Κύριοι της γήινης ανθρωπότητας
μέσω του Σέλνταν Νάιντλ



Γειά σας! Επιστρέφουμε! Ερχόμαστε να σας πούμε, ότι οι μυστικές ιερές κοινότητες της Γης είναι πολύ κοντά στην επιτυχία. Τόσο οι ανατολικοί όσο και οι δυτικοί κλάδοι αυτών των κοινοτήτων υπέγραψαν πρόσφατα μια σειρά εγγράφων, που καθιστούν βέβαιο, ότι το σκότος δεν έχει πλέον καμία ανάμιξη στη διαχείριση των οικονομικών του κόσμου. Ένας σημαντικός αριθμός επουσιοδών λεπτομερειών παραμένουν σε εκκρεμότητα και βρίσκονται τώρα στο στάδιο της επίλυσης. Αυτό σημαίνει ότι το σκότος δεν αποτελεί πλέον ανυπέρβλητο εμπόδιο για την αλλαγή, και το Φως, πλήρως ισχυροποιημένο, υπαγορεύει τώρα τι θα συμβεί στον κόσμο σας.

Εμείς παρακολουθούμε καθώς οι διάφορες μυστικές ιερές κοινότητες διαβουλεύονται με τους αρμόδιους Ανελθόντες Κυρίους σχετικά με την χρονοθέτηση των επόμενων βημάτων σας προς την πλήρη συνείδηση. Η σημερινή πραγματικότητά σας θα καταργηθεί σύμφωνα με τις θείες εντολές, που έχουν δωθεί από τον Ουρανό, και αυτή η αναπότρεπτη συνθήκη έχει αναγκάσει τελικά το σκότος να δει, ότι η αντίστασή του είναι άνευ αντικειμένου. Παρ' όλα αυτά, κάθε άτομο εξακολουθεί να εμφορείται από μια μορφή τρέλας, που λαχταρά για ένα επιβεβλημένο, εξωτερικό αντικείμενο λατρείας. Είναι καιρός να καταλάβει ο καθένας, ότι είναι απαραίτητος ένας νέος τρόπος επικοινωνίας και λειτουργίας σε αυτή την πραγματικότητα.

Το Φως έχει εκδώσει μια ατζέντα στη βάση μιας εντολής, που δώθηκε χρόνια πριν από την Πνευματική Ιεραρχία της Γαίας. Αυτές οι εντολές τονίζουν την ανάγκη επανακαθορισμού της σχέσης μεταξύ της ανθρωπότητας της επιφάνειας και των οικοσυστημάτων της Γαίας. Αυτή η ριζική επανεκτίμηση της προσέγγισης της ανθρωπότητας προς τη Μητέρα Φύση θα αρχίσει όταν θα είναι σε ισχύ οι νέες κυβερνήσεις. Χιλιάδες εφευρέσεις πρόκειται να απελευθερωθούν, οι οποίες θα εξαλείψουν τη ρύπανση της γης, του νερού και του αέρα και θα επιλύσουν την ενεργειακή κρίση που δημιουργήθηκε στη διάρκεια του περασμένου αιώνα από την άπληστη και άφρονα εκμετάλλευση του περιβάλλοντός σας από το σκότος.

Θα ενημερωθείτε επίσης για γεγονότα της ιστορίας σας, που είναι πιθανό να προκαλέσουν τον θυμό σας. Σας ζητούμε να δώσετε πληροφορίες στις νέες κυβερνήσεις σας για την απονομή δίκαιων ποινών στα πρώην σκοτεινά τσιράκια, καθώς το δικό σας επερχόμενο καθήκον θα είναι να πάρετε την ευημερία σας και τις νέες τεχνολογίες και να μετατρέψετε τον κόσμο σας σε κάτι πραγματικά υπέροχο, που θα φέρει ένα χαμόγελο ευτυχίας στη Μητέρα Γη! Όπως λέει το ρητό σας, οι καλές εποχές όπου να ‘ναι ξεκινούν! Αυτό περιλαμβάνει την πλήρη αποκάλυψη της πρώτης επαφής και της καλοπροαίρετης φύσης αυτού του στόλου.

Ο στόλος μας της πρώτης επαφής παρακολουθεί όλην αυτή την πρόοδο και συμβουλεύει τους γήινους συμμάχους μας και τις μυστικές ιερές κοινότητες των Ανελθόντων Κυρίων, ότι ένα θείο χρονοδιάγραμμα είναι σε ισχύ. Ο Ουρανός μας έχει εξουσιοδοτήσει να βοηθήσουμε ευθέως αυτό που συμβαίνει τώρα στον πλανήτη σας.

Όπως προαναφέρθηκε, το σκότος γνωρίζει, ότι η δύναμή του σε μεγάλο βαθμό έχει παρέλθει, και η μόνη σχεδόν δραστηριότητα που του απομένει είναι σκόπιμες ενέργειες προβοκάτσιας και δολιοφθοράς, για να βλάψει τα πολλά κινήματα ελευθερίας σε όλον τον κόσμο. Υπάρχει επίσης η μεγάλη συνωμοσία για επίθεση στο Ιράν, η οποία έχει προγραμματιστεί για το τέλος του χειμώνα ή νωρίς την άνοιξη του τρέχοντος έτους. Παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς τις δυνάμεις, που είναι αποφασισμένες να ξεκινήσουν αυτήν την σατανική επίθεση, ως τελική πράξη ανυπακοής τους προς το Φως.

Εποπτεύουμε επίσης το συνάφι των αξιωματικών, που είναι υπεύθυνοι για τις απομένουσες μυστικές υπόγειες βάσεις και τους στέλνουμε στις ίδιες εγκαταστάσεις, που χρησιμοποιούνται για να στεγάσουν τους πρώην υφισταμένους τους. Αυτά τα άτομα εξετάζονται για να αξιολογηθεί η φύση και η έκταση των εγκλημάτων τους.

Για να τα λέμε όλα, η αποστολή μας εδώ έχει διαμορφωθεί σε κάτι πιο εκτεταμένο από την απλή «γαλαξιακή επιλογή». Εποπτεύουμε τη έξοδο ολόκληρης της παγκόσμιας κοινωνίας σας από τον ασφυκτικό έλεγχο του σκότους και την είσοδό σας σε ένα δίκτυο συνεργασίας των πολιτισμών, με βάση την ελευθερία και την αφθονία. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό είναι ένα τεράστιο εγχείρημα. Οι σύνδεσμοί μας πρέπει να εξασφαλίσουν τη σωστή ακολουθία βημάτων, ξεκινώντας με τη μαζική ομαλή μετάβαση στο νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, το οποίο θα υποστηρίζεται πλήρως από μια παγκόσμια συμμαχία νέων υπηρεσιακών κυβερνήσεων.

Οι μυστικές ιερές κοινότητες της Ανατολής και της Δύσης έχουν αρχίσει αυτό το τεράστιο πρώτο βήμα, δηλαδή τις εξαγορές διαφόρων μεγάλων χρηματοπιστωτικών εταιρειών και αυτό θα ακολουθηθεί από τις παραδόσεις της αφθονίας και την έναρξη των αλλαγών των κυβερνήσεων. Όλα αυτά έχουν πάρει το δρόμο τους. Είμαστε σε στενή συνεργασία με τους συνδέσμους μας στη Γη, προκειμένου να δημιουργήσουμε νέες κυβερνήσεις και στη συνέχεια να ανακοινώσουμε τις πολλές καινοτόμες και εντυπωσιακές αλλαγές στην παγκόσμια πραγματικότητά σας. Περιμένετε να ακούσετε κάτι θαυμάσιο να ανακοινώνεται πολύ σύντομα!
                                                                                                                 
Συνεχίζουν οι Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες, Αγαπητοί! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Πολλά γεγονότα ετοιμάζονται να συμβούν. Οι συνεργάτες μας συνεργάζονται με πολλά άτομα-κλειδιά για να σχεδιάσουν τη μετάβαση από τον γεμάτο διλήμματα κόσμο σας σε ένα κόσμο θαυμαστών λύσεων για όλες τις πιεστικές ανάγκες σας. Αυτό απαιτεί πολλές αφοσιωμένες ψυχές που, όπως εμείς, είναι αποφασισμένες να πραγματοποιήσουν αυτές τις μεταβάσεις, ξεκινώντας βήμα βήμα με το πλήθος των συλλήψεων και την εγκατάσταση πολλών υπηρεσιακών κυβερνήσεων. Η τελευταία θα χρειαστεί την υποστήριξη και την προστασία των νομικών συστημάτων τους και αυτά έρχονται σε ισχύ τη στιγμή που μιλάμε.

Με αυτά τα πρώτα βήματα ολοκληρωμένα, θα διευθετήσουμε τις λεπτομέρειες των επόμενων θεμάτων της ατζέντας μας. Εκείνοι που έχουν επιλεγεί να ηγηθούν των μεταβατικών κυβερνήσεών σας ετοιμάζουν τις δημόσιες ανακοινώσεις τους, οι οποίες θα ακολουθηθούν από μια σειρά οδηγιών, που θα αλλάξουν την ίδια τη φύση του κόσμου, που πάντα γνωρίζατε.

Οι οικογένειές μας από το διάστημα και την Έσω Γη θα παράσχουν την απαιτούμενη προστασία γύρω από όλα όσα είναι να συμβούν και, επίσης, θα μας συμβουλέψουν για το τι μπορεί να γίνει, ώστε να προχωρήσουμε όλοι αρμονικά προς την πλήρη συνείδηση. Νέα τεχνολογία είναι διαθέσιμη, η οποία θα επαυξήσει την ευημερία και την ελευθερία, που θα γεμίσουν τη ζωή σας.

Μία μεγάλου εύρους ατζέντα θα παρουσιαστεί σε σας, που θα καλύπτει όλες τις πτυχές της ζωής σας και θα σας ανυψώνει σε μια εποχή πρωτοφανούς ειρήνης και ευημερίας. Οι πόλεμοι θα τελειώσουν και θα ενθαρρυνθεί στο έπακρο μια νέα μορφή φιλανθρωπικής διακυβέρνησης. Θα κάνουμε τους εαυτούς μας γνωστούς σ’ εσάς και σας ζητάμε να τηρήσετε μια βασική ηθική, που να υπερασπίζεται την ελευθερία και την κυριαρχία του κάθε ατόμου. Σας ζητάμε να σέβεστε ο ένας τον άλλο και μαζί ας αναστρέψουμε, προσφέροντας θεία υπηρεσία, τις οδυνηρές ποσότητες της ρύπανσης, που λερώνουν το ιερό σπίτι που ζούμε, τη Μητέρα Γη.

Υπάρχουν μεγάλες, ιερές διδασκαλίες, που πρέπει να διαδοθούν μεταξύ σας. Μαζί, μπορούμε να πάρουμε αυτές τις αναλλοίωτες, συμπαντικές αλήθειες και να τις εφαρμόσουμε σε όλον τον κόσμο σας. Πολλά από τα θρησκευτικά σας βιβλία και έγγραφα έχουν ξαναγραφεί και, σε αυτή την εξαιρετικά αλλοιωμένη μορφή, έχουν χρησιμοποιηθεί από τους πλούσιους και τους ισχυρούς για να διαλύσουν κοινωνίες και να στρέψουν έθνη εναντίον εθνών. Είναι καιρός να θεραπευτούν αυτές οι ρήξεις και να δημιουργηθεί μια αίσθηση παγκόσμιας κοινότητας.

Η ενότητα είναι η πραγματική κατάσταση της ύπαρξής μας. Είμαστε ιερά οχήματα του Δημιουργού! Ας ενώσουμε τις τεράστιες ικανότητές μας για Αγάπη και Φως, για να αναδείξουμε την ομορφιά, που κρύβεται μέσα μας. Είναι καιρός να λάμψει η ευημερία και η συμπαντική αρμονία! Είναι καιρός να συνεισφέρει ο καθένας τα μοναδικά ταλέντα και τις ιδέες του. Ας φωτίζει αυτή η υπέροχη ενέργεια αυτόν τον τελευταίο γύρο του ταξιδιού της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση. Ας δείξουμε στον Ουρανό τι είστε ικανοί να καταφέρετε!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας σχετικά με τη μετάβασή σας στην πλήρη συνείδηση. Η τοπική Πνευματική Ιεραρχία σας, οι λαοί της Έσω Γης και η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, όλοι βοηθούν σε αυτή την επιχείρηση. Η στιγμή της πρώτης επαφής προσεγγίζει. Ας χαιρετήσουμε αυτή τη στιγμή και ας γιορτάσουμε με χαρά την επιστροφή σας στους κόλπους της πλήρους συνείδησης.



Στο παραπάνω κείμενο υπάρχουν πολλά αξιοπρόσεκτα σημεία.
Ορισμένα απ’ αυτά συνδέουν άμεσα το κείμενο αυτό με τα λόγια του Μπένζαμιν Φούλφορντ,
στην απάντησή του προς τα ερωτήματα αναγνώστη του. Παρακάτω ακολουθούν τα ερωτήματα αυτά και η απάντηση του Αμερικανού δημοσιογράφου.
Η φρασεολογία του τελευταίου, σε ορισμένα σημεία, ενισχύει τις υπόνοιες,
ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο ανήκει στον κύκλο των γήινων συμμάχων
(«...κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους σταματήσουμε», «...προσπαθούμε να διασφαλίσουμε...», «...χρειαζόμαστε τους ανθρώπους...», «...να περιμένουν εμάς να κάνουμε...»).


Γεια σου Μπέντζαμιν, χαιρετισμούς από την Αργεντινή

Διαβάζω από χρόνια τα ενημερωτικά δελτία σου.

Υπάρχουν άνθρωποι που σου επιτίθενται λέγοντας, ότι είσαι πράκτορας της παραπληροφόρησης και των ψυχολογικών επιχειρήσεων (psyops). Ισχυρίζονται ότι εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, ή περισσότερο, λες ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη πέφτει. Και ότι δεν δίνεις καμία συγκεκριμένη ημερομηνία ή οποιαδήποτε λεπτομέρεια έτσι, ώστε να είναι πολιτική φαντασία αναμεμειγμένη με κάποια αλήθεια. Είναι δυνατόν να δώσεις κάποιες ημερομηνίες ή συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια, στα οποία θα συμβούν μεγάλα πράγματα, ώστε να κλείσει το στόμα εκείνων που σου επιτίθενται λανθασμένα;

Διαβάζουμε πολλά για την πτώση των συμμοριτών, αλλά εξακολουθώ να τους βλέπω να αντεπιτίθενται με NDAA, SOPA, PIPA και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι πραγματικά στριμωγμένοι και φοβισμένοι. Επίσης φαίνεται ότι μπορεί να στραφούν κατά του Ιράν κατά το τρέχον έτος. Λοιπόν... ποια είναι η γνώμη σου;

Ευχαριστώ


Πρέπει να καταλάβεις, ότι είμαστε στη μέση ενός οικονομικού πολέμου. Οι συμμορίτες κάνουν ό,τι μπορούν για να πραγματοποιήσουν την ατζέντα τους. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους σταματήσουμε. Δεν μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες, επειδή αυτό θα αποκαλύψει τις προθέσεις μας στους συμμορίτες. Παρ' όλα αυτά, μπορείτε να δείτε παντού ορατά σημάδια, ότι το καθεστώς τους είναι σε μπελάδες. Το ΔΝΤ, ο υποτιθέμενος παγκόσμιος δανειστής της έσχατης ανάγκης, λέει ότι δεν έχει χρήματα. Η τιμή του ναύλου έχει πέσει κατά περισσότερο από 80% το τρέχον έτος, εξ αιτίας διεθνούς μποϋκοτάζ των ελεγχόμενων από τη συμμορία χωρών της G5. Ουρλιάζουν για το Ιράν για πάνω από 10 χρόνια, αλλά μέχρι στιγμής κανένας πόλεμος δεν έχει ξεκινήσει και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξεκινήσει ποτέ.

Ωστόσο, παραμένουν εξαιρετικά ισχυροί και το πράγμα δεν θα έχει τελειώσει, μέχρι να τελειώσει.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, χρειαζόμαστε τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση προσωπικά και να μην κάθονται παθητικά και να περιμένουν εμάς να κάνουμε τα πάντα γι' αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου