Σελίδες

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Οι Ανελθόντες Κύριοι


Οι Ανελθόντες Κύριοι είναι οντότητες, οι οποίες, μέσα από την εμπειρία της ανθρώπινης ενσάρκωσης και την επιτυχή αντιμετώπιση των δοκιμασιών που αυτή τους επέβαλε, έχουν ανέλθει σε ανώτερα επίπεδα ύπαρξης, με διευρυμένες δυνατότητες φυσικής υπόστασης και με ειδικές αρμοδιότητες, όσον αφορά στην εξέλιξη αυτού του πλανήτη και των λαών που τον κατοικούν.

Στα μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που δημοσιεύονται από τον ιστότοπο www.paoweb.com υπάρχει μια διαχρονική παρουσία των Ανελθόντων Κυρίων επί μεγάλη σειρά ετών. Η παρουσία αυτή μέχρι τον Μάιο του 2011 είχε τον χαρακτήρα των έμεσων αναφορών στην ύπαρξη, το έργο και τη συμβολή των Ανελθόντων Κυρίων στην υλοποίηση του θείου σχεδίου για την αναβάθμιση της ανθρωπότητας, σε συνεργασία με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

Μία δεύτερη περίοδος αρχίζει με το μήνυμα της 3ης Μαΐου 2011, στο οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά μήνυμα των ίδιων των Ανελθόντων Κυρίων προς τους ανθρώπους, ως εκτενές τμήμα του όλου κειμένου. Από την ημερομηνία αυτή και έπειτα, σε όλες τις εβδομαδιαίες ενημερώσεις, περιλαμβάνεται ένα μήνυμα απ’ αυτούς, που καταλαμβάνει το μισό περίπου της συνολικής έκτασής τους.

Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, αρκετά διαφωτιστικά για την υπόσταση και το έργο των Ανελθόντων Κυρίων, είναι τα παρακάτω:

31 Μαΐου 2005: «Για άλλη μια φορά έχουμε ρωτήσει τους Ανελθόντες Κυρίους σας για την ορθότητα του αρχικού, βασικού σχεδίου μας. Η βοήθειά τους ήταν εξαιρετικά σημαντική και τώρα διαθέτουμε επακριβώς καθορισμένες επιχειρησιακές παραμέτρους. (…) Όμως το προσωπικό μας πρέπει να προσκολληθεί σε ένα σύνολο προδιαγεγραμμένων πρωτοκόλλων, μέχρι να εκπνεύσουν τα χρονικά περιθώρια που μας έχουν δοθεί από τους  δικούς σας Ανελθόντες Κυρίους.»

26 Ιουνίου 2007: «Οι Ανελθόντες Κύριοι πρόκειται να παρέμβουν ανοιχτά σε διάφορα μέρη του πλανήτη για να προωθήσουν την παγκόσμια ειρήνη και αρμονία. Ο κόσμος σας πρέπει να τιμήσει τους πολλούς πολιτισμούς του και να απολαύσει έμπρακτα αυτή την ασυνήθιστη πολυποικιλότητα. Η αναγνώριση των πολλών πλευρών αυτής της πολυποικιλότητας είναι ένα ζωτικής σημασίας βήμα προς τη δημιουργία της μελλοντικής γαλαξιακής κοινωνίας σας. Αυτή η μεγάλη κλίμακα γλωσσών, παραδόσεων και ηθών είναι μια σημαντική πηγή, που μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο γι’ αυτό που πρόκειται να γίνετε. Οι Ανελθόντες Κύριοι έχουν την πρόθεση να το αναλύσουν αυτό σε μελλοντικά μηνύματά τους και να χρησιμοποιήσουν το γεγονός σαν ένα σημείο συναίνεσης, καθώς θα σας δείχνουν πώς να ενωθείτε, με ένα τρόπο που θα ευχαριστήσει τόσο τον Ουρανό όσο και εσάς».

8 Ιανουαρίου 2008: «Δίπλα στο ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, ένας μεγάλος αριθμός Ανελθόντων Κυρίων βρίσκεται ανάμεσά σας, σταλμένος από τα συμβούλια των μεγάλων αδελφοτήτων του Φωτός. Αυτοί οι απεσταλμένοι είναι αληθινά ευλογημένοι και έχουν κατά το πλείστον παραμείνει ανώνυμοι. Η αποστολή τους είναι να καθοδηγούν και να υποβοηθούν εκείνους που αφυπνίζονται ή που προτίθενται να αφυπνιστούν. Αυτό το κάνουν με το να συνδέονται μαζί σας ψυχικά και με το να σας βοηθούν να ξεπεράσετε τις αρχικές αναστολές σας. Ο ουρανός γνωρίζει, ότι οι εμπεδομένες παρανοήσεις σας μπορούν να κάνουν αυτή τη μετάβαση στην επίγνωση μια άβολη εμπειρία. Εσείς ζητάτε εσωτερική υποστήριξη και αυτοί οι Ανελθόντες Κύριοι συχνά πληρούν αυτή την ανάγκη. Μπορούν να συνδεθούν απευθείας με τα Αγγελικά σας Συμβούλια και να σας παράσχουν τις γέφυρες που χρειάζονται για να προχωρήσετε προς την εσωτερική σας ανάπτυξη. Συχνά επίσης εμφανίζονται ενσαρκωμένοι ως εκείνη η ειδική επαφή, που σας δίνει το θάρρος να εκδηλώσετε τις πεποιθήσεις σας. Αυτές οι ομάδες Όντων είναι καταλύτες στη διαδικασία της επανάκτησης των αληθινών εαυτών σας».

28 Ιουλίου 2009: «Η άνοδος της Εποχής του Διαφωτισμού έφερε περισσότερα από την απαρχή της επιστήμης. Έφερε μια εποχή νέας σκέψης και φιλοσοφίας, στην οποία η έννοια της «ελέω Θεού βασιλείας» αμφισβητήθηκε ...  (...) Σε αυτό τον κόσμο ήρθε ο Άγιος Γερμανός με ένα σχέδιο αναίρεσης των παλιών περιοριστικών τρόπων.  Οι Ανελθόντες Κύριοι εισήγαγαν ένα νέο τρόπο συσσώρευσης πλούτου, ο οποίος σύντομα καθιερώθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο τελικός, μυστικός σκοπός  αυτών των καταπιστευμάτων ήταν, στην πραγματικότητα, να γίνουν ένα από τα κύρια όργανα για την κατακρύμνιση της φαινομενικά αήττητης δύναμης του σκότους. (...) Ο Άγιος Γερμανός και πολλοί άλλοι Ανελθόντες Κύριοι, όπως ο Ιλαρίων και ο Σέραπις Μπέη, στη συνέχεια έστρεψαν την προσοχή τους σε αυτό το καθοριστικό επόμενο γεγονός. Η Αμερική ήταν να γίνει το σύμβολο μιας νέας μορφής διακυβέρνησης: μια Λαϊκή Δημοκρατία επικεντρωμένη σε μια νέα σχέση μεταξύ των κυρίαρχων πολιτών, των πολιτειών και μιας ελεύθερης εθνικής δημοκρατίας.  Είχε τη δυναμική να αποτελέσει ένα σημαντικό πρότυπο, ικανό να χρησιμεύσει ως βάση για τη δημιουργία μιας γαλαξιακής κοινωνίας. Αντιπροσώπευε ένα κρίσιμο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή και, συνεπώς, χρειαζόταν ένα πραγματικά μοναδικό έγγραφο που να σηματοδοτεί το ξεκίνημα.  Για να εξασφαλίσει την ορθή διατύπωση αυτού του σπερματικού κειμένου, ο Άγιος Γερμανός επέβλεψε τη διαδικασία αυτή προσωπικά, και αυτό προκάλεσε το μύθο για το πώς γράφτηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας.»

Τα λόγια των Ανελθόντων Κυρίων, που απαρτίζουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων τους της δεύτερης περιόδου, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον αυτό συνίσταται αφ’ ενός στον συμπληρωματικό τους χαρακτήρα σε σχέση με τα μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και αφ’ ετέρου στην αποκάλυψη και περιγραφή των δικών τους δράσεων προς την κατεύθυνση της απομάκρυνσης του σκότους από τον πλανήτη και της εγκαθίδρυσης σ’ αυτόν μιας νέας εποχής Φωτός, ευημερίας και «πλήρους συνείδησης».

Να τι λέει το πρώτο μήνυμά τους, της 3ης Μαΐου 2011:

«Εμείς οι Ανελθόντες Κύριοι της Μητέρας Γης σας χαιρετούμε, αγαπητοί αδελφοί και αδελφές! Ερχόμαστε να σας ενημερώσουμε, ότι η επόμενη σύντομη περίοδος της ιστορίας σας θα σημαδευτεί από την διανομή των πολλών διαφορετικών κεφαλαίων ευημερίας. (...) Έχουμε ήδη δώσει οδηγίες σε διάφορους Εργάτες Του Φωτός για το πώς να χρησιμοποιήσουν τα κεφάλαια αυτά προκειμένου να εκδηλώσουν τις επιθυμίες του Ουρανού σ’ εσάς. Η βαθύτατη ευχή μας είναι να συμβούν αυτές οι αλλαγές στον κόσμο σας εύκολα και γρήγορα!

»Όπως έχουμε δηλώσει, η Θεία Θέληση του Ουρανού έχει διατάξει να αναβαθμιστεί η κοινωνία σας της σημερινής πραγματικότητας, σε μια πλήρως συνειδητή. Αυτό σημαίνει ότι εκείνοι που τώρα σας «ελέγχουν» θα πρέπει να εγκαταλείψουν και εμείς έχουμε δημιουργήσει το πλαίσιο για να επιτευχθεί αυτό. Έχουμε λάβει την αναγκαία εξουσιοδότηση από τα ουράνια δικαστήρια της Γης να χρησιμοποιήσουμε τις ικανότητές μας προκειμένου να απομακρύνουμε αυτούς τους σκοτεινούς από την εξουσία. Αυτό πρόκειται να γίνει μόλις τα κεφάλαια, που τώρα κατέχονται από τον Αδελφό μας Άγιο Γερμανό, ετοιμαστούν και στη συνέχεια αποδεσμευτούν από τον ίδιο. Πολύ καιρό πριν, συμφωνήσαμε όλοι ότι πράγματι θα έρθει ένας καιρός, που μια Εποχή Φωτός θα εμφανιστεί και πάλι στη Γη. Τώρα είναι αυτός ο καιρός! Είμαστε λοιπόν προετοιμασμένοι να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για την επιτυχία σας! Έχουμε καθοδηγήσει πολλούς Εργάτες Του Φωτός πάνω σε αυτά τα θέματα. Έρχεται ο καιρός για πολλούς από αυτούς τους ίδιους Εργάτες Του Φωτός να αποκαλύψουν όσα τους λέγαμε. Είμαστε αφιερωμένοι στη νίκη του Φωτός! Αυτός ο θρίαμβος είναι εδώ! Στεκόμαστε με τους συμμάχους μας στο Φως και καλωσορίζουμε όλους στη χαρά!»

Ένας από αυτούς τους Ανελθόντες Κυρίους είναι ο Ιλαρίων. Απευθύνει κι αυτός εβδομαδιαία μηνύματα προς τους ανθρώπους, όπως αυτό που ακολουθεί:


Ιλαρίων: Να είστε υπερήφανοι γι’ αυτό που είστε

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2012.htm

19 Φεβρουαρίου 2012


Πολυαγαπημένοι,

Πολλοί από σας  βρίσκετε τον εαυτό σας με μια αίσθηση υπνηλίας, που έρχεται νωρίς το βράδυ, και δεν έχετε καμία άλλη επιλογή από το να πάτε για ύπνο, επειδή η αίσθηση είναι τόσο ισχυρή. Αυτή είναι μια περίοδος, κατά την οποία εμείς εργαζόμαστε στην προσαρμογή των ενεργειακών πεδίων σας και αυτό επιτυγχάνεται καλύτερα, όταν το φυσικό σώμα σας βρίσκεται σε βαθιά ανάπαυση. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το σύμπτωμα, τότε να γνωρίζετε, ότι είναι η σειρά σας για συντονισμό και προσαρμογή. Σε κάθε έναν ξεχωριστά από την οικογένειά μας του Έργου Φωτός δίνεται προσωπικά αυτή η προσοχή, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία του μετασχηματισμού. Να φροντίζετε και να κατανοείτε τον εαυτό σας όταν συμβαίνει αυτό. Δεν είστε νωχελικοί ή τεμπέληδες, είναι απλά μέρος της διαδικασίας, να το αποδεχθείτε και να το αφήσετε να συμβαίνει.

Κάποιοι από εσάς αισθάνεστε άβολα μέσα στο σώμα σας σε συγκεκριμένες περιόδους της ημέρας – αυτό, επίσης, θα περάσει. Να ακούτε τα σήματα που σας δίνονται και να αναπαύεστε, όταν το νιώθετε αναγκαίο, να αναλαμβάνετε δράση όταν νιώθετε ισχυροί και να μένετε σε ένα θετικό, ανεβασμένο διανοητικό πλαίσιο, όσο το δυνατόν περισσότερο.
 Αν έρχονται αρνητικές σκέψεις στο μυαλό σας, αλλάξτε τις αμέσως με μια ενθαρρυντική σκέψη. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεστε κύριοι του τρόπου της σκέψης σας.

Τα τσάκρας της καρδιάς σας ανοίγουν όλο και περισσότερο από μέρα σε μέρα και αυτό μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει φτερουγίσματα σε αυτήν την περιοχή. Εάν συμβαίνει αυτό, απλά να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε για λίγα λεπτά μέχρι να περάσει.
 Θα συνεχίσουν να υπάρχουν πολλοί ανεξήγητοι πόνοι, που θα έρχονται και θα φεύγουν, σε διάφορα μέρη του σώματός σας και αυτό είναι ένα σημάδι, ότι λαμβάνουν χώρα συντονισμοί και προσαρμογές. Είναι ένας καιρός αποδοχής μάλλον εκείνου που έρχεται και όχι αντίστασης, εξ αιτίας προκαταλήψεων για το τι θα έπρεπε να συμβαίνει.

Πολλά σχέδια ίσως πρέπει να τεθούν σε αναμονή, καθώς προχωράτε μέσω αυτής της διαδικασίας. Να ξέρετε ότι όλα θα περάσουν πάλι, όταν έρθει ο σωστός χρόνος και όλα θα ρέουν ομαλά και με χάρη και ευκολία, όταν συμβεί αυτό.

 Ίσως έχετε παρατηρήσει, ότι οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων περνούν μια θετική αλλαγή. Πολλοί άνθρωποι εκφράζουν τώρα τις ενδόμυχες σκέψεις και τα συναισθήματά τους πολύ πιο εύκολα από ό,τι πριν και αυτό είναι ένα πολύ θετικό βήμα προς την συνείδηση ενότητας.

 Όταν μπορούμε όλοι να δεχόμαστε ο ένας τον άλλον, χωρίς κριτική και σχόλια, αυτό ανοίγει το δρόμο για βαθύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία. Αυτό καλλιεργεί την εμπιστοσύνη του ενός για τον άλλο και, με αυτόν τον τρόπο, το πραγματικό πρόσωπο πίσω από τη μάσκα, που πάντα ήταν εκεί, μπορεί να ακτινοβολήσει το Φως του πάνω στον κόσμο.

Να είστε υπερήφανοι γι’ αυτό που είστε. Σε ολόκληρο το Σύμπαν δεν υπάρχει άλλος ακριβώς σαν εσάς. Είστε μοναδικά και αναπόσπαστα μέρη του όλου. Χωρίς εσάς σε αυτόν τον Κόσμο αυτή τη στιγμή, ένα σημαντικό κομμάτι του Όλου θα έλειπε.

Ασκηθείτε στο να τηρείτε σκέψεις αγάπης και ευλογίας όσο πιο συχνά μπορείτε στην ημέρα σας. Αυτό θα βοηθήσει να εγκατασταθεί εντός σας ο Χριστικός Εαυτός σας. Αυτοπροσδιοριστείτε όσο το δυνατόν εντονότερα με τα ανώτερα χαρακτηριστικά του Εαυτού σας, τιμήστε τον Εαυτό σας και εκδηλώστε τον. Εκεί που βρίσκονται οι σκέψεις σας, εκεί βρίσκεστε επίσης οι ίδιοι. Οι καιροί αυτοί απαιτούν τη δέουσα επιμέλεια του καθένα από εσάς και αυτό κάνει ο καθένας από εσάς.

Οι καρδιές μας γεμίζουν με Αγάπη, καθώς σας παρατηρούμε να προχωράτε κάθε μέρα στην ύψηστη ακεραιότητά σας, αγαπητοί μου. Να ξέρετε ότι ο καθένας σας περιβάλλεται από την Οικογένεια του Φωτός και ότι εμείς βαδίζουμε μαζί σας.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα ....

Είμαι ο Ιλαρίων


Έπεται συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου