Σελίδες

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Δύο παράλληλα κείμενα


Πολλοί αμφισβητούν την κρισιμότητα του έτους 2012 και την καθοριστική σημασία που υποτίθεται πως έχει για τις εξελίξεις στον πλανήτη μας και όχι μόνο σ’ αυτόν (σχετικά εδώ). Και βέβαια στην κρισιμότητα αυτή μόνο θεωρητικό χαρακτήρα μπορούμε να αναγνωρίσουμε, δίνοντας καλή πίστη στις εργασίες και τα συμπεράσματα διαφόρων ερευνητών, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία έμπρακτη επαλήθευση των σχετικών θεωριών.

Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι δυνατόν να αφήσουν αδιάφορο τον ενημερωμένο και υποψιασμένο παρατηρητή της σύγχρονης γήινης πραγματικότητας οι πολλές και ποικίλες ενδείξεις για το γεγονός, ότι η εποχή μας κάτι εγκυμονεί και ότι η εγκυμοσύνη αυτή βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Εκτός από τα γεγονότα στο προσκήνιο του παγκόσμιου θεάτρου, πολλά από τα οποία είναι εντελώς πρωτοφανή, υπάρχει και η αποκάλυψη πολλών παρασκηνιακών εξελίξεων, η οποία πραγματοποιείται βαθμιδόν μέσω άρθρων, αναφορών και μηνυμάτων, προερχόμενων από ένα πλήθος εναλλακτικών πηγών πληροφόρησης.

Προσωπικά παρακολουθώ κατά κύριο λόγο δυο τέτοιες πηγές: Η μια απ’ αυτές είναι ο ιστότοπος www.paoweb.com , όπου δημοσιεύονται σε εβδομαδιαία βάση μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός και των Ανελθόντων Κυρίων της ανθρωπότητας. Η άλλη είναι ο Αμερικανός δημοσιογράφος Μπένζταμιν Φούλφορντ, ένας πολύ ειδικός λειτουργός της ενημέρωσης, που δεν έχει «αγοραστεί» από τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) και φαίνεται ότι πραγματικά «γνωρίζει πολλά».

Πολύ πρόσφατα δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο δυο πολύ ενδιαφέροντα κείμενα, το ένα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, στις 21 Φεβρουαρίου 2012 (http://paoweb.com/uf022112.htm) και το άλλο του Μπέντζαμιν Φούλφορντ, στις 20 του μήνα (http://tinyurl.com/7zpz5or ). Τα δύο αυτά κείμενα συνδέονται μεταξύ τους με έναν εντυπωσιακό τρόπο: Πολλά σημεία από το περιεχόμενο καθενός απ’ αυτά παραλληλίζονται μεταξύ τους, δίνοντας στον αναγνώστη εκείνη την ευχάριστη και ευεργετική αίσθηση της διασταύρωσης των πληροφοριών.

Πριν προχωρήσω όμως στον λεπτομερή σχολιασμό αυτών των κοινών στοιχείων, δεν μπορώ να μη σταθώ στην πρώτη παράγραφο του Μπέντζαμιν Φούλφορντ, για να επισημάνω ένα ερωτηματικό, που απορρέει από το περιεχόμενό της: «Η ομάδα που ισχυρίζεται ότι έχει προκαλέσει την αμερικανική, τη γαλλική και τη ρωσική επανάσταση δηλώνει, ότι έχει δώσει προθεσμία ως την 31η Μάρτη στην Επιτροπή των Τριακοσίων...» Μια ομάδα τόσο παλιά και τόσο ισχυρή διαχρονικά, που «προκάλεσε» τρεις σπουδαίες επαναστάσεις στην ιστορία των νεωτέρων χρόνων του δυτικού κόσμου, με αρκετή χρονική απόσταση μεταξύ τους (1775, 1789, 1917), δηλώνει στις μέρες μας για άλλη μια φορά την ύπαρξή της και την ισχύ της, ορίζοντας προθεσμία στην Επιτροπή Των Τριακοσίων.

Ο Φούλφορντ δεν διευκρινίζει στο άρθρο του σε τι ακριβώς αφορά αυτή η προθεσμία, όμως αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό, όσο αυτή ακριβώς η ύπαρξη μιας «ομάδας» ιεραρχικά ανώτερης από την Επιτροπή Των Τριακοσίων. Αυτή δε η Επιτροπή Των Τριακοσίων, σύμφωνα με την Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Committee_of_300) είναι «μια ομάδα, που θεωρείται ότι ιδρύθηκε το 1727 από την Βρετανική αριστοκρατεία και ότι αποτελεί ένα διεθνές συμβούλιο, που “οργανώνει” την πολιτική, το εμπόριο, τη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος, τα μέσα ενημέρωσης και τους στρατούς για κεντροποιημένες πλανητικές δράσεις».  

Στην ίδια καταχώριση της Wikipedia, στις επόμενες γραμμές, διαβάζουμε, ότι ο πρώην αξιοματούχος της Βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙ6 Τζων Κόουλμαν, ο οποίος έχει ισχυριστεί πως διατηρούσε προσωπικές σχέσεις με την ομάδα, αναφέρει στο βιβλίο του «Η Ιεραρχία Των Συνωμοτών, Η Επιτροπή Των 300», ότι αυτή προΐσταται άλλων, περισσότερο γνωστών ομάδων, στοιχείων της παγκόσμιας μυστικής κυβέρνησης, όπως η Λέσχη Μπίλτερμπεργκ (Bilderberg Group), το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (Royal Institute of International Affairs), η Λέσχη Της Ρώμης (Club of Rome), η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission) και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations - CFR)

Άρα λοιπόν, για να επιστρέψουμε στο αρχικό μας θέμα, πάνω από τον «προϊστάμενο» των κουμανταδόρων του κόσμου υπάρχει άλλη μια ιεραρχική βαθμίδα! Αυτή που απευθύνει τελεσίγραφο στον «προϊστάμενο των κουμανταδόρων του κόσμου», δίνοντάς του προθεσμία ως την 31η Μαρτίου! Δηλαδή, η κορυφή της πυραμίδας χάνεται μέσα στα σύννεφα.

Τώρα, τι θα μπορούσαμε να σκεφτούμε σχετικά με το περιχόμενο του τελεσίγραφου; Για ποιό πράγμα δίνεται προθεσμία ως την 31η Μαρτίου;

Το μείζον ζήτημα της παρασκηνιακής επικαιρότητας αυτόν τον καιρό είναι η απομάκρυνση της σκοτεινής συμμορίας από την διακυβέρνηση του κόσμου και η προώθηση του θείου σχεδίου για την αναβάθμιση της γήινης πραγματικότητας. Ο ίδιος ο Μπέντζαμιν Φούλφορντ πάνω σ’ αυτή την υπόθεση εργάζεται και γύρω απ’ αυτές τις εξελίξεις ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους με το δημοσιογραφικό έργο του. Έτσι, έχουμε λογικά ερείσματα να συμπεράνουμε, ότι κάποιοι στο ύψιστο επίπεδο της παγκόσμιας μυστικής κυβέρνησης έχουν αντιληφθεί ότι το «παιχνίδι» πρέπει πια να πάρει τέλος (Νάιντλ, 18/10/2011: «Έτσι τώρα τίθεται η βάση, προκειμένου το σκότος να απομακρύνει τα τσιράκια του από τη διακυβέρνηση». Νάιντλ, 31/1/2012: «Πράγματι, το σκότος κατανοεί πλήρως, ότι η βασιλεία του είναι στο τέλος της και ότι θα πρέπει να παραδοθεί στο Φως». Νάιντλ, 7/2/2012: «Η σημερινή πραγματικότητά σας θα καταργηθεί σύμφωνα με τις θείες εντολές, που έχουν δωθεί από τον Ουρανό, και αυτή η αναπότρεπτη συνθήκη έχει αναγκάσει τελικά το σκότος να δει, ότι η αντίστασή του είναι άνευ αντικειμένου»).

Στο ίδιο πνεύμα κινούνται και τα μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Του Φωτός, αυτά που αναμεταδίδει ο Σέλνταν Νάιντλ μέσω του ιστοτόπου του paoweb.com (υπάρχουν κι άλλοι διάμεσοι, που δημοσιεύουν παρόμοια μηνύματα, προερχόμενα από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία, με παρόμοιο επίσης περιεχόμενο).

Ας έρθουμε τώρα στα δύο συγκεκριμένα κείμενα, στα οποία έχω αναφερθεί παραπάνω, για να προβούμε στη συγκριτική μελέτη τους και να επισημάνουμε τα ενδιαφέροντα παράλληλα σημεία τους.

Νάιντλ: «Πολλά συνεχίζουν να συμβαίνουν».

Φούλφορντ: «Η ομάδα που ισχυρίζεται ότι έχει προκαλέσει την αμερικανική, τη γαλλική και τη ρωσική επανάσταση δηλώνει, ότι έχει δώσει προθεσμία ως την 31η Μάρτη στην Επιτροπή των Τριακοσίων, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της «Αλέξανδρο Ρομανώφ». Επιπλέον, ο πρίγκιπας Χάρι έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα και έχει συμφωνήσει να αποσπάσει τον έλεγχο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας από τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Υπάρχουν ενδείξεις, όπως οι παραιτήσεις περισσότερων από μια ντουζίνα ανώτερων τραπεζιτών και η ανακοίνωση μιας απάτης 15 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο και μιας απάτης 6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ιταλία, ότι οι προειδοποιήσεις αυτές έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη. Η περίπτωση της Ιταλίας είναι ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη, επειδή ένας από τους ανθρώπους που έχουν συλληφθεί είναι ο πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι.»

Νάιντλ: «Παρακολουθούμε τις τελικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των μυστικών ιερών κοινοτήτων και των στρατών του κόσμου. Διαμορφώνεται μια συμμαχία, που είναι ο πρόδρομος για μια σειρά συλλήψεων, οι οποίες θα ρίξουν πολλές μεγάλες κυβερνήσεις, ελεγχόμενες από το σκότος. (...) Μόλις το σύμφωνο αυτό εδραιώσει την ισχύ του, έχουμε την πρόθεση να ξεκινήσουμε τη διαδικασία των συλλήψεων, που θα καταρρίψουν αυτά τα πολλά καθεστώτα, που έχει σκηνοθετήσει η συμμορία.»

Φούλφορντ: «Στις ΗΠΑ, η αλλαγή συνεχίζεται επίσης κάτω από την επιφάνεια. Το Πεντάγωνο έχει ήδη αποφασίσει, ότι θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη εκκαθάριση της Χαζαριανής Σατανιστικής επιρροής και του ελέγχου εταιρειών, τραπεζών και επαγγελματικών οργανώσεων. Μεταξύ των οργανισμών που αναμένεται να υποστούν συλλήψεις υψηλού επιπέδου είναι ο Αμερικανικός Ιατρικός Σύνδεσμος, ο Αμερικανικός Οδοντιατρικός Σύνδεσμος, ο Σύνδεσμος Ψυχιατρικής και Ψυχολογίας, ο Δικηγορικός Σύλλογος, τα εμπορικά επιμελητήρια και φυσικά το αμερικανικό πολιτικό σύστημα. Ιδιαίτερη προσοχή θα δωθεί στις χημικές και φαρμακευτικές εταιρείες καθώς και στις σατανικές επιχειρήσεις, όπως η Microsoft και η Monsanto, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.»

Νάιντλ: «...είναι αυτονόητο, ότι η σκοτεινή συμμορία εργάζεται επιμελώς για να αποτρέψει αυτές τις εξελίξεις».

Φούλφορντ: «Οι λακέδες των σιωνιστών προσπαθούν επίσης να σφετεριστούν τον Χασιμότο και να τον κάνουν ένα από τα εργαλεία τους. Αυτό δεν θα επιτραπεί να συμβεί.»

Νάιντλ: «Εμείς βρίσκουμε τη στενή συνεργασία με αυτές τις ιερές μυστικές κοινότητες πολύ ενδιαφέρουσα. Όλοι τους είναι βαθιά προσηλωμένοι στην αλλαγή και στην εγκαθίδρυση της ειρήνης και της ευημερίας σε αυτόν τον κόσμο. Όπως οι Ανελθόντες Κύριοι, τους οποίους από κοινού εκπροσωπούν, οι οργανώσεις είναι αφοσιωμένες στη χρήση των τεράστιων πόρων που κάθε μια διοικεί». (Και από το μήνυμα της 14ης Φεβρουαρίου: «Αυτές οι ιερές κοινότητες έχουν τόσο τους οικονομικούς όσο και τους πνευματικούς πόρους που απαιτούνται, για να δούν αυτό το έργο να φθάνει σε αίσιο πέρας»).

Φούλφορντ: «Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση γι’ αυτή την εβδομάδα μεταξύ ενός εκπροσώπου της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου και ενός εκπροσώπου της Οικογένειας Του Δράκου στην ηπειρωτική Ασία, για να συζητήσουν τη δημιουργία μιας αξιοκρατικά στελεχομένης υπηρεσίας οικονομικού σχεδιασμού».

Νάιντλ: «Προς το παρόν, οι γήινοι σύμμαχοί μας μπαίνουν στα τελευταία στάδια ενός νομικού ελιγμού, που θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα αυτών των πολλών ιερών μυστικών κοινοτήτων».

Φούλφορντ: «Οι ιταλικές εφημερίδες έχουν επίσης αρχίσει τώρα να δημοσιεύουν σχετικά με την αγωγή του Neil Keenan κατά του Παγκόσμιου Φόρουμ του Νταβός, του Μπερλουσκόνι, του ΟΗΕ κ.ά. κατηγορώντας τους για κλοπή ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων. (...) Η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή της μαρτυρίας της Άνω Βουλής ήταν η αναφορά σε κάποιον «Κύριο Σασούν». Οι Σασσούν είναι μία από τις οικογένειες που επωφελήθηκαν τόσο από τους πολέμους του οπίου όσο και από τον αποικισμό της Ιαπωνίας και είναι ενδιαφέρον να βλέπει κανείς τελικά το όνομά τους να εμφανίζεται στο προσκήνιο. Ο Κύριος Σασούν, όπως η μαρτυρία καθιστά σαφές, έχει ήδη διαπράξει ψευδορκία σε σχέση με την υπόθεση των δεκαπέντε τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτός αναμένεται να συλληφθεί και να ανακριθεί σύντομα.»

Νάιντλ: «Το σκότος έχει χρησιμοποιήσει την πονηριά του, την απόλυτη αλαζονεία του και τις γνώσεις του γύρω από τη λειτουργία αυτής της πραγματικότητας, για να νικήσει και να καθυστερήσει το Φως. Ο δικός μας στόχος είναι να χρησιμοποιήσουμε την ανώτερη τεχνολογία και τη σοφία μας για να ξεπεράσουμε τα πλεονεκτήματα του σκότους. Αυτό κάναμε, και τώρα προτιθέμεθα να ασκήσουμε τις δυνατότητές μας, όταν οι τελικές συμφωνίες τεθούν σε ισχύ.»

Φούλφορντ: «Οι λακέδες των σιωνιστών προσπαθούν επίσης να σφετεριστούν τον Χασιμότο και να τον κάνουν ένα από τα εργαλεία τους. Αυτό δεν θα επιτραπεί να συμβεί. Οι μεσίτες της εξουσίας του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος της Ιαπωνίας Ιχίρο Οζάουα (ένας υπηρέτης των Ροκφέλερ) και ο πρώην πρωθυπουργός Γιούκιο Χατογιάμα (ένας Ελευθεροτέκτονας, που εργάζεται για τις ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες) θα στείλουν μια μεγάλη κοινοβουλευτική ομάδα στην Κίνα τον Μάρτιο σε αναζήτηση οικονομικής και άλλης υποστήριξης. Έχει ήδη αποφασιστεί, ότι θα επιστρέψουν από το ταξίδι με άδεια χέρια.»

Πάντως, αυτή η σύνδεση μεταξύ των μηνυμάτων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και των δημοσιογραφικών αναφορών του Μπέντζαμιν Φούλφορντ μέσω παραπλήσιας σημασίας αποσπασμάτων είναι ένα γενικότερο φαινόμενο των τελευταίων μηνών. Γεγονός άλλωστε φυσικό και αναμενόμενο, αφού οι τρέχουσες εξελίξεις αποτελούν κοινό γι’ αυτούς πεδίο ενασχόλησης και αντικείμενο παρατήρησης και σχολιασμού.

Έτσι μπορούμε να παραβάλουμε αποσπάσματα από εξωγήινα μηνύματα των προηγούμενων εβδομάδων με φράσης του Αμερικανού δημοσιογράφου από την αναφορά του της 20ής Φεβρουαρίου:

Νάιντλ, 14/2/2012: «Αυτή η αρπαγή της αμερικανικής δημοκρατίας στηρίχτηκε στην εκτεταμένη διαφθορά, στη δωροδοκία και στις περιστασιακές δολοφονίες, όταν οι καιροί το απαιτούσαν. Αυτή η αναίσχυντη εγκληματικότητα τώρα πρόκειται να πάρει τέλος και θα είναι ο κύριος στόχος των ριζικών μεταρρυθμίσεων των υπηρεσιακών κυβερνήσεων. Αυτοί που χειρίζονται τις μαριονέτες μέσα απ’ τις σκιές θα συλληφθούν και δημοσίως θα συρθούν στην φυλακή και οι επακόλουθες δίκες τους θα αποκαλύψουν την πραγματική έκταση των ποταπών σχεδίων τους για την ανθρωπότητα.»

Φούλφορντ: «Ο Ραμ Εμμάνουελ, ο Καρλ Ρόουβ, ο Πωλ Βούλφοβιτς, ο Ντόναλντ Ράμσφελντ,  ο Τζ. Ροκφέλερ, οι Μπους και διάφοροι «Νεοσυντηρητικοί», πρόκειται επίσης να συλληφθούν, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές».

Νάιντλ, 14/2/2012: «Αυτή η αρπαγή της αμερικανικής δημοκρατίας στηρίχτηκε στην εκτεταμένη διαφθορά, στη δωροδοκία και στις περιστασιακές δολοφονίες, όταν οι καιροί το απαιτούσαν».

Φούλφορντ: «Η ανακοίνωση στην Άνω Βουλή του Ηνωμένου Βασιλείου από τον λόρδο Blackheath, ότι δεκαπέντε τρισεκατομμύρια δολάρια είχαν κλαπεί από ένα μέλος της «Ινδοκινεζικής» βασιλικής οικογένειας από τον πρόεδρο της Fed Μπεν Μπερνάνκι, τον Αμερικανό Υπουργό Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ και τον «Γιουζούκε Χοριγκούτσι» (κάνουμε έρευνες σχετικά με αυτό το άτομο), είναι άλλο ένα σημάδι των μεγάλων αλλαγών».

Νάιντλ, 14/2/2012: «Το απατηλό οικονομικό σύστημα που θέσπισαν οι σκοτεινοί έχει οδηγήσει σχεδόν σε κατάσταση πτώχευσης τον πλανήτη και έχει τροφοδοτήσει τους ίδιους με τεράστιο πλούτο. Αυτή η δομή θα διαλυθεί και μία νέα, βασισμένη στη διαφάνεια και την ευημερία, θα πάρει τη θέση της. Πράγματι, τα πρώτα βήματα αυτού του σχεδίου έχουν γίνει.»

Φούλφορντ: «Στην Ιαπωνία υπάρχουν περισσότερο αξιόπιστες ενδείξεις αλλαγής. Οι κορυφαίοι μεσίτες της εξουσίας στην Ιαπωνία έχουν αποφασίσει, ότι θα συμβεί επανάσταση. Πιέζουν να είναι ο δήμαρχος της Οζάκα Τόρου Χασιμότο ο ηγέτης του νέου καθεστώτος στη χώρα αυτή (http://briefingnews.gr/international/item/11105-unemployment-in-osaka-elected-mayor-son-mobster). Είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο, ότι δύο άσπονδοι αντίπαλοι μεταξύ των μεσιτών της εξουσίας, αλλά με πολύ μεγάλη επιρροή,υποστηρίζουν αμφότεροι τον Χασιμότο.»

Νάιντλ, 7/2/2012: «Τόσο οι ανατολικοί όσο και οι δυτικοί κλάδοι αυτών των κοινοτήτων υπέγραψαν πρόσφατα μια σειρά εγγράφων, που καθιστούν βέβαιο, ότι το σκότος δεν έχει πλέον καμία ανάμιξη στη διαχείριση των οικονομικών του κόσμου. Ένας σημαντικός αριθμός επουσιοδών λεπτομερειών παραμένουν σε εκκρεμότητα και βρίσκονται τώρα στο στάδιο της επίλυσης.»

Φούλφορντ: «Η παραίτηση της ηγεσίας της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Credit Suisse, της Τράπεζας της Ινδίας και “η προγραμματισμένη παραίτηση” της ηγεσίας της Goldman Sachs είναι μόνο η αρχή μιας πλήρους κατάργησης του Χαζαριανού τραπεζικού μονοπωλίου».

Νάιντλ, 11/10/2011: «Κάθε μέρα, νέες ομάδες εθνών εντάσσονται στην κίνηση για την ήττα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και του συμμάχου της, της σκοτεινής μυστικής κυβέρνησης. Μαζί, αυτοί οι δύο οργανισμοί έχουν επιδείξει περιφρόνηση προς όλον τον κόσμο σας μέσα στις τελευταίες λίγες δεκαετίες. Αυτό τώρα θα σταματήσει, και επίκειται η κατάρρευση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας. Η πρόσφατη επιδείνωση της παγκόσμιας οικονομίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις ενέργειες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και στις μυριάδες των οικονομικών συμμάχων της.»

Και

Νάιντλ, 31/1/2012: «Οι ιερές μυστικές κοινότητες διαθέτουν τους πόρους για να καλύψουν τα ποσά που απαιτούνται για να μετακινηθεί ο κόσμος σας γρήγορα σε ένα οικονομικό σύστημα στηριζόμενο σε πολύτιμα μέταλλα. (...)

»Ο στόλος μας και το προσωπικό μας παρακολουθούν το σκότος να παραδέρνει σε κατάσταση πανικού, καθώς πλησιάζουμε την πραγματική στιγμή της αποκάλυψης των ανείπωτων ποσών του χρέους, που έχει στην κατοχή του. Το σύστημα που κατασκευάστηκε από το σκότος στο πέρασμα των αιώνων είναι η αιτία για τα σημερινά του προβλήματα. Τα «μυστικά βιβλία στο πίσω δωμάτιο» δεν μπορούν πλέον να προστατευτούν από την λάμψη του φωτός της αλήθειας και είναι καιρός να τα εκθέσουν και να ομολογήσουν, ότι τα γιγάντια ποσά όχι μόνο είναι αληθινά, αλλά είναι και εντελώς αδύνατο να υποστηριχθούν.

»Το χρέος αυτό είναι μια απόδειξη για την ακόρεστη απληστία του σκότους, αλλά ευτυχώς μπορεί να ακυρωθεί με μια μονοκοντυλιά! Η πράξη αυτή θα απελευθερώσει τον κόσμο σας από τα αόρατα δεσμά, που το σκότος τόσο έξυπνα έχει σφυρηλατήσει στη διάρκεια των δύο τελευταίων αιώνων. Οι Ανελθόντες Κύριοι και οι συνεργάτες τους έχουν έναν τρόπο να μετατρέψουν την επερχόμενη καταστροφική κατάρρευση της παλιάς τάξης πραγμάτων σε μια απεριόριστη και καθολική ευημερία! Ένα ειδικό τέχνασμα θα τεθεί σύντομα σε ισχύ, το οποίο θα επιφέρει αυτή την ταχεία μεταστροφή. Το σκότος δεν μπορεί πλέον να αγνοεί το αναπόφευκτο, ούτε να αποφύγει ό,τι είναι έτοιμο να ξεπηδήσει.»

Φούλφορντ: «Μπορεί επίσης να αποκαλυφθεί τώρα, ότι η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ελλάδα και η Ισπανία έχουν όλες πει στις τράπεζες, ότι δεν πρόκειται να ξεπληρώσουν κανένα από τα δάνειά τους, γιατί τα δάνεια έγιναν παράνομα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους, που η Moody’s υποβάθμισε 114 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των Citibank, Goldman Sachs, Bank of America, Deutschebank κλπ.

 »Αυτά είναι τα ιδρύματα που κατέχουν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και το Διοικητικό Συμβούλιο της Fed πρόκειται να κλείσει σύντομα, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Με άλλα λόγια, οι χώρες αυτές πρόκειται να «αθετήσουν» και, για μια αλλαγή, θα είναι οι τραπεζίτες και όχι οι μέσοι πολίτες, εκείνοι που θα πληρώσουν το τίμημα.

»Όλα τα χρήματα που δημιουργήθηκαν μέσω απάτης πρόκειται τώρα να διαγραφούν από τα παγκόσμια οικονομικά συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, σύμφωνα με αξιωματούχους που έχουν αναμιχθεί σ’ αυτές τις διεργασίες.»

Νάιντλ, 4/10/2011: «Στόχος μας είναι να βάλουμε στο χέρι εκείνα τα άτομα, που αποτελούν το κεντρικό κυβερνητικό συμβούλιο της παγκόσμιας οργάνωσης, που ονομάζουμε σκοτεινή συμμορία. Η τοποθέτησή τους υπό επιτήρηση, η οποία θα επιτρέψει τη δημιουργία της νέας διακυβέρνησης, είναι επίσης ένας βασικός στόχος των γήινων συμμάχων μας.»

Και

Νάιντλ, 25/10/2011: «Οι τελευταίες υπόγειες βάσεις της μυστικής κυβέρνησης έχουν κλείσει και απομακρύναμε από αυτές πολλές περισσότερες χιλιάδες από το κατώτερο προσωπικό της σκοτεινής συμμορίας. Τα βλέμματά μας τώρα στρέφονται προς τους μείζονες συνωμότες.»

Φούλφορντ: «Η σύλληψη οκτώ ατόμων αποτελεί ένα ακόμη συγκεκριμένο σημάδι της δράσης που έχει αναληφθεί εναντίον της Τεκτονικής Στοάς P2. Αυτό σημαίνει, ότι άνθρωποι που μέχρι τώρα ήσαν υπεράνω του νόμου και υπεράνω θεσμών, όπως το Βατικανό και ο ΟΗΕ, δεν έχουν πλέον ασυλία έναντι σύλληψης.»

Κλείνω εδώ χωρίς επίλογο και χωρίς άλλα σχόλια. Θα παραθέσω μόνο τη διεύθυνση ενός ενδιαφέροντος βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZBGDcPYJVGY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου