Σελίδες

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Μια σύντομη επισκόπηση της Συμμαχίας του Ανκάρα και των Ανουννάκι



Η Συμμαχία του Ανκάρα, οι άλλωτε εχθροί της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, είναι τώρα μέλη αυτής και μετέχουν στην αποστολή της Πρώτης Επαφής.


Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία αντιμετώπιζε μέχρι πρόσφατα τη σκληρή αντιπαράθεση της εξίσου ισχυρής σκοτεινής «Συμμαχίας του Ανκάρα». Οι Anunnaki είναι αποστάτες Ερπετοειδείς σε αυτήν τη συμμαχία, που είχαν τον έλεγχο αυτού του πλανήτη για περίπου 13,000 χρόνια μέσω των «μπράβων» τους – τις σκοτεινές ανθρώπινες συμμορίες, που συναγωνίζονται για τον έλεγχο των ΗΠΑ και του κόσμου (κυρίως τώρα η αμερικανική συμμορία των Μπους εναντίον της Ευρωπαϊκής συμμορίας).
Οι Anunnaki άλλαξαν στρατόπεδο προς την Γαλαξιακή Ομοσπονδία το 1994, αφότου η σκοτεινή Συμμαχία του Ανκάρα προέβη σε αυτή την επιλογή. Αυτό «τράβηξε το βύσμα» της υποστήριξης των γήινων συμμοριών – πράγμα που τους προκάλεσε κατάπληξη και τρόμο!


Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός αποτελείται από μία σύμπραξη μελών απ’ όλον τον γαλαξία, και συγκεκριμένα από εκείνα τα αστρικά συστήματα που ακολουθούν το «Μονοπάτι του Φωτός». Αυτή η Ομοσπονδία βρισκόταν μέχρι πρόσφατα σε σκληρή αντιπαράθεση με την ίσης ισχύος σκοτεινή «Συμμαχία του Ανκάρα», με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει πολλοί και καταστροφικοί γαλαξιακοί πόλεμοι σε όλο τον γαλαξία μας κατά τα τελευταία 200 εκατομμύρια χρόνια. Τώρα όμως, λόγω των τεράστιων και σημαντικών αλλαγών που συναποτελούν το τέλος του παρόντος Γαλαξιακού Κύκλου, διάρκειας 206 εκατομμυρίων ετών, πολλές από τις «σκοτεινές δυνάμεις» έχουν αυτή τη στιγμή επιλέξει να έρθουν στην άλλη πλευρά. Είναι τώρα ενωμένες με τις «Δυνάμεις του Φωτός» κατά μεγάλους αριθμούς. Ο αριθμός των μελών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός πρόσφατα αυξήθηκε από 100.000 σε πάνω από 200.000 αστρικά συστήματα. Η Συμμαχία του Ανκάρα ήταν κατ’ εξοχήν συγκροτημένη από «ερπετικές» φυλές (δίποδα ερπετικά όντα).  Αυτές προήλθαν από έναν προηγούμενο γαλαξία, ο οποίος συγχωνεύτηκε με τον δικό μας. Ήσαν μιας περισσότερο επιθετικής φύσης, που θεμελιωδώς στερείτο συναισθηματικής ικανότητας και ήρθαν με τη βαθιά πεποίθηση, ότι είχαν μια από τον Δημιουργό δοσμένη εντολή να διατηρήσουν την κυριαρχία σε ολόκληρο το Γαλαξία μας.

Μια εκδοχή του θείου προγράμματος επηρέασε σε μεγάλο βαθμό αυτόν τον γαλαξία. Αφορά την ίδια την προφητεία του σκοτεινού δημιουργού, του Ανκάρα. Στην αρχή της ιστορίας μας, ο Ανκάρα ξαμόλησε ένα τεράστιο αριθμό από τσιράκια να αλονίζουν σ’ ολόκληρο το γαλαξία. Όμως, ακόμη και σε αυτό το σκοτάδι, υπήρχε κρατημένη μια σπίθα Φωτός – ένα δυναμικό για γαλαξιακή αρμονία.

Στις αρχές του 1994, οι πιο προφητικοί από τους ιερείς και τις ιέρειες του Ανκάρα παρέδωσαν μια μεταρυθμιστική διακήρυξη στις σκοτεινές δυνάμεις. Δήλωσαν κατηγορηματικά την εξής μεγάλη αλήθεια: Η άγια ώρα είχε φτάσει, επιτέλους, για μια γαλαξιακή εκεχειρία! Ο Ανκάρα ζήτησε από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός να εξετάσει την προοπτική μιας μόνιμης συνθήκης ειρήνης. Σαν όρο αυτής της μόνιμης συνθήκης ειρήνης, οι σκοτεινές δυνάμεις της συμμαχίας του Ανκάρα συμφώνησαν να εγκαταλείψουν οριστικά τις αξιώσεις τους προς τη Γη.

Αυτές οι καταπληκτικές ανακοινώσεις από τους πλανήτες-μαντεία του Ανκάρα αντήχησαν διαμέσου της Συμμαχίας σαν μεγάλος σεισμός. Άφησαν μικρά περιθώρια στις πολλές σκοτεινές περιοχές να τις αναλογιστούν. Μια μεγάλη οργή παρέμεινε στο εσωτερικό τους, καθώς και μια απροθυμία να εγκαταλείψουν όλα εκείνα, για τα οποία είχαν πολεμήσει. Πολλές σκληρές μάχες διεξήχθησαν μέσα στον αποπροσανατολισμένο και επαναστατημένο στόλο της σκοτεινής Συμμαχίας του Ανκάρα.

Όταν ο θυμός εντέλει εκόπασε, οι δυνάμεις από την πλευρά της γαλαξιακής ανακωχής είχαν κερδίσει μια συντριπτική νίκη. Οι λίγοι εναπομείναντες σκοτεινοί στόλοι υποχώρησαν στους πατρώους κόσμους τους, στην απότατη πλευρά του Γαλαξία. Προσκολλημένη τώρα στα τελευταία κατάλειπα της οργής, αυτή η μικρή ομάδα ανασυγκροτήθηκε και άρχισε να καιροφυλακτεί. Εξακολουθούσε να επιθυμεί ολόψυχα, να επιτεθεί σ’ αυτόν τον νεοσύστατο ενιαίο στόλο του Φωτός.

Στα τέλη του 1994, τα νικηφόρα στοιχεία του στόλου της πρώην Συμμαχίας του Ανκάρα ζήτησαν την άδεια να διαπραγματευτούν μια μόνιμη συνθήκη, που θα τους επέτρεπε να ενταχθούν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός ως ειδικά μέλη. Σε αυτές τις νέες ρυθμίσεις περιλαμβανόταν η υπόσχεση των αστρικών εθνών της πρώην Συμμαχίας να ενσωματώσουν τους τεράστιους στόλους τους σε αυτόν της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Οι πάλαι ποτέ σκοτεινοί στόλοι τώρα συμφώνησαν να τηρούν τους κανόνες που όριζε ο αρχαίος χάρτης της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.

Το μόνο κολλώδες σημείο ήταν το πώς θα υλοποιούσαν στην πράξη την παραίτηση από τις αρχαίες αξιώσεις τους για τον πλανήτη Γη. Μη επιθυμώντας να χάσουν την πρόσβασή τους σε αυτόν τον ιερότατο υδάτινο κόσμο, τα μέλη της πρώην Συμμαχίας ζήτησαν να διατηρούν μόνιμα στη Γη μια σειρά ειδικών πρέσβεων. Αυτοί οι ειδικοί πρεσβευτές θα τοποθετούνταν εκεί μόνο μετά από την επιστροφή της Γης και των ανθρώπων της στην πλήρη συνείδηση. Τότε, η μεταμορφωμένη κοινωνία της Γης θα γινόταν ένα πλήρως λειτουργικό μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.

Σε ένα άλλο μέρος αυτής της συνθήκης, τα μέλη της πρώην Συμμαχίας υποσχέθηκαν να καταργήσουν διάφορες μυστικές συνθήκες με τις μεγάλες κυβερνήσεις του επιφανειακού κόσμου σας. Προκειμένου να επιδείξουν την ειλικρινή πίστη τους στα διατάγματα του Ανκάρα, τα μέλη της πρώην Συμμαχίας απέσυραν γρήγορα τους πολλούς πρέσβεις, τεχνικούς και επιστήμονές τους από τη Γη. Κατά τα επόμενα δύο χρόνια, οι περισσότεροι από αυτούς τους εξώκοσμους επιστήμονες και τεχνικούς άφησαν τον πλανήτη σας. Οι επιπτώσεις αυτών των πολλών μυστικών συνθηκών στην ελευθερία σας είχαν υπάρξει τεράστιες. Η αιφνίδια αποχώρησή τους ήταν άλλη μια ρωγμή στο κακό που περιβάλλει τον κόσμο σας.

Η μικρή ρωγμή έγινε σύντομα ένα μεγάλο χάσμα, όταν οι πρώην κυβερνήτες των μυστικών συμμοριών του κόσμου σας, οι Anunnaki, πραγματοποίησαν μια εκπληκτική και πολύ ευκαιριακή κίνηση. Οι εξωγήινοι μέντορες της ελίτ είχαν απροσδόκητα αλλάξει στρατόπεδο και προσχώρησαν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Γνωστοί τώρα ως «Annanuki» (η λέξη άλλαξε για να δείξει τη «νέα» τους κατεύθυνση), υπήρξαν για καιρό τόσο οι εγκέφαλοι πίσω από τις δράσεις των παγκόσμιων συμμοριών σας όσο και οι σκληροί και αυταρχικοί κυβερνήτες τους. Ως Annanuki, υπηρετούν σήμερα το Φως. Η γνώση τους για τους απαίσιους τρόπους της ελίτ έχει γίνει μια αληθινή δαμόκλειος σπάθη που κρέμεται πάνω από τη συλλογική κεφαλή των σατανικών καταπιεστών σας.

Το πρόγραμμα των Annanuki είναι να χρησιμοποιήσουν την παλιά επιρροή τους για να οδηγήσουν τις πολλές διαπλεκόμενες συμμορίες σας σε έναν καινούργιο δρόμο. Μέχρι σήμερα, έχει σημειωθεί κάποιος βαθμός προόδου. Ωστόσο, ενώ σιγά-σιγά αλλάζουν, οι πολλές παγκόσμιες συμμορίες διατηρούν μια βαθιά επιθυμία να κυβερνήσουν με τη συνήθη τυραννία τους. Αυτή η εμμονή για έλεγχο έχει προκαλέσει την πρόσκαιρη διάσπασή τους γύρω από την ανάγκη να αντιδράσουν στις επιτακτικές παραινέσεις των Annanuki. Έχει επίσης εγείρει μια σειρά από περίεργα αιτήματα από μέρους των κρυφών κυβερνητών του πλανήτη σας προς τους πρώην αφέντες τους.

Μια ξαφνική σειρά από σημαντικές ανατροπές τάραξε τα θεμέλια των πολλών κρυφών κυβερνητών σας. Για να χρησιμοποιήσουμε μια απλή αναλογία, η διαπλεκόμενες μυστικές συμμορίες αναγκάστηκαν να υποβληθούν σε κάποια σοβαρή εγχείρηση εγκεφάλου! Τα υψηλότερα επίπεδα της άλλωτε άκαμπτης διοικητικής δομής τους ήσαν πλέον σε διάφορες καταστάσεις χάους. Πολυάριθμα στοιχεία της παγκόσμιας δομής τους επιδόθηκαν σε έναν ολοσχερή, μυστικό πόλεμο μεταξύ τους. Αυτή η εξαιρετικά βίαιη αναταραχή συνεχίστηκε, με διάφορες μορφές, μέχρι και μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους σας 2000.

Καθώς αυτά τα πολλά εκπληκτικά μεταμορφωτικά γεγονότα ασκούν τη μαγία τους και βοηθούν να απομακρυνθούν οι πλανητικές συμμορίες σας, η τοπική σας Πνευματική Ιεραρχία σας προετοιμάζει να γίνετε Όντα πλήρους συνείδησης.


Αυτό το κείμενο είναι ένα απόσπασμα του 2ου Κεφαλαίου (Η Μεταμόρφωση του Ουρανού και της Γης) του έργου του Σέλνταν Νάιντλ «Η Πρώτη Σας Επαφή». Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο στη διεύθυνση:
 http://www.unitynet.nl/Engels/Your%20First%20Contact/2.htm

Μπήκαμε στο 2012


Στον περισσότερο κόσμο είναι γνωστός όλος αυτός ο θόρυβος που έχει διαρκέσει για πολλά χρόνια στο παρελθόν γύρω από το έτος 2012. Είναι γεγονός ότι όσα έχουν ειπωθεί σε άρθρα, σε δοκίμια, σε ντοκυμαντέρ και σε διαλέξεις, δεν έχουν όλα την ίδια βαρύτητα και σοβαρότητα. Υπάρχει κατ’ αρχήν το επιστημονικά αξιόλογο ντοκουμέντο του αρχαίου ημερολογίου των Μάγιας και από εκεί και ύστερα αρχίζει ο κυκεώνας των ερμηνειών, των παραερμηνειών και της καλοπροαίρετης ή κακοπροαίρετης φλυαρίας.

Ο καθένας βεβαίως μπορεί να έχει τη δική του προσέγγιση και άποψη. Προσωπικά πιστεύω πως χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει. Μπορεί όλος αυτός ο θόρυβος, που έχει προηγηθεί, να μας έχει κουράσει και να μας έχει εξωθήσει στο να αποστρέψουμε το πρόσωπό μας από την οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια ερμηνείας του επιστημονικού ντοκουμέντου, όμως ασφαλώς κάποιος πυρήνας αλήθειας θα πρέπει να υπάρχει στο βάθος όλης αυτής της υπόθεσης.

Για μένα, αυτός ο πυρήνας αλήθειας ταυτίζεται με την άποψη, ότι στο τέλος αυτού του έτους, και συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου, κλείνει ένας μεγάλος συμπαντικός εξελικτικός κύκλος. Κάτι πολύ μεγάλο αλλά παλιό τελειώνει και αρχίζει κάτι νέο. Ο κόσμος – η Πλάση – θα μπει σε μια νέα πορεία, με νέες προϋποθέσεις, νέες αξίες, νέους προορισμούς. Και φυσικά ο μικρότερος, δικός μας κόσμος, ο πλανήτης μας και η κοινωνία του, δεν αποτελούν εξαίρεση. Τα σημάδια είναι πολλά και επί χρόνια τώρα παρελαύνουν μπροστά στα μάτια μας. Από τα παράδοξα κλιματολογικά φαινόμενα μέχρι τους τριγμούς στον θρόνο της παγκόσμιας εξουσιαστικής ολιγαρχίας.

Θεωρώ απαραίτητο να αναφερθώ στο τι είπε σχετικά ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος του 20ού αιώνα, ο Έντγκαρ Κέυση (http://en.wikipedia.org/wiki/Edgar_Cayce).


Ο Έντγκαρ Κέυση, περίπου τον Οκτώβριο του 1910

Για την ακρίβεια, ο Έντγκαρ Κέυση δεν μίλησε για το έτος 2012. Στα κείμενα των υπαγορεύσεών του δεν υπάρχει αυτός ο αριθμός. Μίλησε όμως για τη «Νέα Εποχή» που θα έρθει και θα είναι μιας άλλης, ανώτερης ποιότητας, με κύρια χαρακτηριστικά της την αγνότητα των ανθρώπων, την πλανητική συνείδηση και την ενσυνείδητη ικανότητα του κάθε ανθρώπου να επικοινωνεί άμεσα με το θείο.

Σύμφωνα με το πνεύμα των υπαγορεύσεων του Κέυση, η 21η Δεκεμβρίου του 2012 δεν θα περιέχει κάποιο ορατό σημάδι τέλους, ούτε η επόμενη μέρα θα είναι αισθητά διαφορετική από τις προηγούμενες. Απλά η ανθρωπότητα θα περάσει, ανεπαίσθητα αλλά ουσιαστικά, σε μια νέα εποχή πνευματικότητας και, μετά από μια-δυο γενιές θα μπορεί κανείς να πει «Πραγματικά, κάτι συνέβη γύρω στο τέλος του 2012»

Ο Κέβιν Τοντέσι, διευθυντικό στέλεχος του Συνδέσμου «Έντγκαρ Κέυση» Για Την Έρευνα Και Τη Φώτιση (http://www.edgarcayce.org/), δίνει σε συνέντευξή του (http://www.youtube.com/watch?v=Eqxx35A07r4&feature=player_embedded) μια ενδιαφέρουσα ανάλυση της οπτικής, από την οποία ο Κέυση έβλεπε αυτή τη μετάβαση στη νέα εποχή. Τονίζει πως δεν θα υπάρξουν συγκεκριμένα γεγονότα, όχι μόνο καταστροφικά, αλλά ούτε καν ενδεικτικά ενός τέλους ή μετάβασης. Θα υπάρξει όμως στην επόμενη γήινη φάση μια καινούργια ενέργεια, κοινωνοί της οποίας θα είναι εκείνοι, που θα διαθέτουν τα απαραίτητα πνευματικά και ψυχικά προσόντα. Πρόκειται για τα εσωτερικά εκείνα στοιχεία, που συνήθως ονομάζουμε «στάση ζωής», «προσωπική κοσμοθέαση», «εσωτερική πνευματικότητα», «συνειδησιακή αφύπνιση».

Για παράδειγμα, ο Κέβιν Τοντέσι, ερμηνεύοντας τον όρο «πλανητική συνείδηση», εξηγεί ότι ο άνθρωπος της νέας εποχής θα συναισθάνεται τη σύνδεσή του τόσο με τον πλανήτη, ως ζωντανό και έλλογο όν, όσο και με όλους τους άλλους κατοίκους αυτής της σφαίρας. Θα διέπεται από αισθήματα αγάπης, ενδιαφέροντος και υπευθυνότητας απέναντι στη Γαία, τα οικοσυστήματά της, αλλά και το κάθε ανθρώπινο ον που συμβιώνει μαζί του, είτε πρόκειται για τον ένοικο της διπλανής πόρτας ή για κάποιον άγνωστο, στο άλλο άκρο της υδρογείου.

Είναι αλήθεια ότι συμβαίνουν πολλά αυτή τη στιγμή, σε επίπεδα που επηρεάζουν καθοριστικά το μέλλον και τις τύχες ολόκληρης της ανθρωπότητας αλλά και του οικοσυστήματος, μέσα στο οποίο αυτή θα εξακολουθήσει να ζει. Είναι πράγματι πολύ σημαντικό να αποσπάσει κανείς την προσοχή του από την προσωπική του βιωτική μέριμνα και την αγωνία και την κατήφεια, που σκόπιμα καλλιεργούνται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και να την στρέψει προς το πεδίο των γεγονότων, που έχουν την ουσιαστική σημασία.

Τα γεγονότα αυτά είναι φυσικό να αποκρύπτονται από τον καταναλωτή των κατασκευασμένων «ειδήσεων» των τηλεοπτικών δελτίων, οι οποίες δεν έχουν σκοπό να πληροφορήσουν, αλλά να παραπλανήσουν και να καθηλώσουν. Οι αληθινές ειδήσεις είναι εκείνες, που δίνουν την εικόνα μιας ανθρωπότητας, που βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, για να φτάσει σε μια καλύτερη, αυριανή πραγματικότητα. Οι αληθινές ειδήσεις είναι εκείνες, που περιγράφουν τη μάχη μέχρι θανάτου, που διεξάγεται σήμερα στο παρασκήνιο, ανάμεσα στις δυνάμεις του σκότους και τις δυνάμεις του φωτός – ανάμεσα στην παραδοσιακή ολιγαρχία της παγκόσμιας εξουσίας και τους οργανωμένους συνασπισμούς πολυάριθμων φορέων και προσώπων, που σπρώχνουν τους τυράννους προς την άκρη του γκρεμού.

Είναι πραγματικά μια μάχη μέχρι θανάτου – του τελειωτικού θανάτου του ενός από τους δυο αντιπάλους. Η ολιγαρχία αυτή τη στιγμή είναι ένα θηρίο που απειλείται θανάσιμα και γι’ αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Αυτές τις μέρες μου έρχονται συχνά στη σκέψη τα λόγια ενός αρθρογράφου της Αριστεράς, ο οποίος έγραψε το 2006 σε ένα άρθρο του την εξής φράση: «...το κεφάλαιο, μπροστά στο κίνδυνο να χάσει την εξουσία του, δεν θα διστάσει να προκαλέσει την καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού και του φυσικού περιβάλλοντος». Εκεί ακριβώς βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Στις μέρες μας, έχει γίνει της μόδας η ποικιλότροπη αναφορά σε σενάρια περί Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Μιας τραγικής εξέλιξης δηλαδή, που στο παρελθόν έμοιαζε με απίθανο ενδεχόμενο, αφού όλοι γνωρίζουν ότι ένας – πυρηνικός – Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα αφήσει πίσω του νικήτριες και ηττημένες παρατάξεις, αλλά μόνο ερείπια και στάχτες. Και όμως, η οπτική αυτή σήμερα τείνει να αποδειχθεί απατηλή. Το απειλούμενο θηρίο δεν έχει παρά μόνο δυο επιλογές: Να παραδοθεί στους διώκτες του και να υποστεί τις συνέπειες των εγκλημάτων του ή να παίξει το τελευταίο του χαρτί και «γαία πυρί μειχθήτω».

Η κατάσταση αυτή δεν προβάλλεται, όπως είναι φυσικό, από τα επίσημα ΜΜΕ και δεν είναι ορατή με μια πρώτη ματιά. Αποκαλύπτεται μέσα από ευθείες αναφορές ή ακόμα και υπαινιγμούς, που βρίσκει κανείς μέσα στην αρθρογραφία των εναλλακτικών πηγών ενημέρωσης. Μια τέτοια εναλλακτική πηγή είναι ο Αμερικανός δημοσιογράφος Μπένζαμιν Φούλφορντ, ο οποίος μάλιστα ζει σε εκούσια απομόνωση στην Ιαπωνία, επειδή απειλείται η ζωή του. Σε δημοσίευμά του της 1ης Νοεμβρίου 2011 διαβάζουμε:

«Η κατάσταση στην Ευρώπη κάνει σαφές σε όλους, εκτός από εκείνους που έχουν υποστεί αρκετή πλύση εγκεφάλου, ότι κάτι ιστορικό λαμβάνει χώρα. Αυτό που συμβαίνει είναι, ότι το εγκληματικό στοιχείο στην κορυφή των Δυτικών δομών εξουσίας, ειδικά στην κορυφή του χρηματοπιστωτικού συστήματος, έχει αποκοπεί από την μηχανή του εκτύπωσης χρημάτων. Ως αποτέλεσμα, το ΔΝΤ και οι μεγάλες κεντρικές ευρωπαϊκές και αμερικανικές τράπεζες είναι χρεοκοπημένες. Καμμία ποσότητα ψεύδους, κανένα ανακάτεμα της τράπουλας, καμμία προπαγάνδα δεν πρόκειται να κρύψει αυτή τη θεμελιώδη αλήθεια. (...) Τέλος το παιχνίδι. Ο τραπεζικός εφιάλτης των Rothschild τελειώνει.»

Σε σχόλιο αναγνώστη, που ακολουθούσε το παραπάνω κείμενο, γίνεται μια αναφορά σ’ εκείνο ακριβώς το «εγκληματικό στοιχείο στην κορυφή των Δυτικών δομών εξουσίας», η οποία συνίσταται στην εξής φράση: «Αυτοί οι τύποι έχουν ξεμείνει από οτιδήποτε που θα μπορούσαν να πουλήσουν και να κλέψουν και οι πλάτες τους είναι στον τοίχο. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνους.»

Παραθέτω στη συνέχεια κάποιες άλλες φράσεις και αποσπάσματα, που βρήκα στην αρθρογραφία του πρόσφατου παρελθόντος. Η σειρά τους δεν έχει καμιά αξία και ο αναγνώστης μπορεί να τα βάλει σε μια δική του σειρά, όποια για τον καθένα δίνει καλύτερα το ουσιαστικό νόημα και διαμορφώνει καθαρότερα τη γενική εικόνα. Η αξία βρίσκεται ακριβώς σ’ αυτή τη γενική εικόνα.

1.       Η ολιγαρχία είναι πολύ επισφαλής αυτή τη στιγμή. Αρκεί κανείς να ανοίξει την τηλεόραση για να δει τις επιδείξεις κύρους και τις απειλές που απευθύνουν ο ένας στον άλλο, για να γνωρίσει, ότι μεγάλος κίνδυνος θα μπορούσε να ενσκύψει ανά πάσα στιγμή.

2.       [...είχε ένα μεγάλο αντίγραφο ενός ειδικού αρχείου, με το οποίο εργαζόταν το τμήμα του, και το διαβάσαμε...] ...Αυτό περιείχε πολλές σελίδες τεχνικού χαρακτήρα, αλλά εκείνο που βρήκα να είναι πιο εντυπωσιακό, ήταν μια μεγάλη έκθεση για έναν πόλεμο που μαίνεται μεταξύ του αμερικανικού στρατού και της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, με κέντρο στις περιοχές του Πακιστάν και του Αφγανιστάν. Σύμφωνα με αυτό, ο αμερικανικός στρατός ήταν πολύ θυμωμένος με τη CIA για τις επιθέσεις βομβαρδισμού μη επανδρωμένων αεροσκαφών της σε πακιστανικούς στόχους. (...) ...ο στρατός είχε διαμαρτυρηθεί γι' αυτό ακόμα και σε τόσο υψηλό επίπεδο όσο είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος και είχε διαταχθεί από το γραφείο του να αφήσει την CIA να κάνει ό,τι της αρέσει. Αυτό χτύπησε πολύ άσχημα στους στρατηγούς και ήταν η αιτία να αρχίσουν ένα μυστικό πόλεμο, όχι εναντίον των μουσουλμάνων, αλλά εναντίον της δικής τους CIA! (http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2011/12/a-different-view-elmer-chen.html)

3.       ...όμως και ο στρατός όλο και περισσότερο δυσανασχετούσε με το κράτος του Ισραήλ, το οποίο προσπαθούσε να εξαναγκάσει τον Πρόεδρο να μπει σε πόλεμο με το Ιράν, αποκλειστικά προς όφελος του Ισραήλ. (http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2011/12/a-different-view-elmer-chen.html)

4.       ...το Ισραήλ βρίσκεται σε μια πολύ επικίνδυνη στρατηγική κατάσταση, χάρις στις επικρατούσες συνθήκες τόσο στην Αίγυπτο (η οποία αποτελούσε έναν συγκεκριμένο στόχο) όσο και στην Τουρκία (η οποία δεν αποτελούσε εσκεμμένα στόχο). (http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2011/12/a-different-view-elmer-chen.html)

5.       Το Πεντάγωνο καταλαβαίνει, ότι το πρόβλημα που έχει απέναντί του είναι πρωτίστως οι ιδιοκτήτες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και οι προσπάθειές τους να σώσουν τους δικούς τους κώλους, ξεκινώντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. (http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2011/12/a-different-view-elmer-chen.html)

6.       Υπήρξε μια σημαντική αλλαγή στην ισορροπία δυνάμεων στην Ασία κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, μετά το θάνατο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ, σύμφωνα με τις ασιατικές πηγές πληροφοριών. Οι μεγαλύτερες αλλαγές συμβαίνουν στην Ιαπωνία, όπου έχει αρχίσει μια σειρά συλλήψεων γραφειοκρατών, αξιωματούχων της αστυνομίας και πολιτικών. Μια εξέχουσα περίπτωση ήταν ο πρώην Ιάπωνας Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Heizo Takenaka, ο οποίος έχει συλληφθεί... σύμφωνα με πηγές της υπηρεσίας πληροφοριών του ιαπωνικού στρατού.

7.       Η σύντομη απάντηση στην ερώτησή σας όμως είναι, ότι το να αλλάξει το πώς κυβερνάται ο πλανήτης, δεν είναι εύκολο πράγμα και πρέπει να γίνει προσεκτικά για να αποφευχθεί το χάος. Επίσης, οι υπάρχουσες δυνάμεις, ειδικά οι εγκληματίες στην Ουάσιγκτον, δεν προτίθενται να φύγουν ήσυχα μέσα στη νύχτα. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οπότε η χρήση βίας εναντίον τους δεν είναι μια σοφή επιλογή. Η σύλληψή τους, ωστόσο, είναι μάλλον αυτό που πρόκειται να χρειαστεί να συμβεί.

8.       Αν το WDS θέλει να έχει κάποια αξιοπιστία, θα πρέπει να κάνει κάτι τόσο μεγάλο, τόσο μνημειώδες, που το κοινό να μη μπορεί να αμφιβάλει πια, ότι έχει υπάρξει μια κυβερνώσα μυστική κλίκα, η οποία έχει διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα εναντίον του. Κατά την πολύ ταπεινή μου γνώμη, ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι η συνολική έκθεση των υπευθύνων και η πλήρης δημοσιότητα των δραστηριοτήτων τους. (WDS: World Data System – Παγκόσμιο Σύστημα Δεδομένων, http://www.icsu-wds.org/)

9.       Ο στρατός είναι επίσης κοντά στην ανοιχτή εξέγερση, με περισσότερο από το ήμισυ του στρατεύματος να υποστηρίζει μια συνολική κάθαρση της Ουάσινγκτον, σύμφωνα με μια πηγή της CIA. Το κατεστημένο της Ουάσιγκτον καλείται, ως εκ τούτου, να επιλέξει αφ’ ενός το να αποτραβηχτεί κατά μέρος και να αντιμετωπίσει μια επιτροπή διερεύνησης της αλήθειας ή, αφ’ ετέρου, τη σύλληψη, τον εμφύλιο πόλεμο, το χάος και, στο τέλος, τον θάνατο όλων των μελών της κυβερνώσας συμμορίας.

10.   Το ΔΝΤ θα διαλυθεί, επειδή έχει προκαλέσει μόνο δυστυχία και φτώχεια σε όλον τον κόσμο. Έχει λειτουργήσει κυρίως για να ληστέψει τους πόρους και την περιουσία από τους ανθρώπους του κόσμου.

11.   Σε κάθε περίπτωση, η ανθρωπότητα πρόκειται να απελευθερωθεί από τη λαβή μιας τρομακτικής σπείρας, που έχει σκοτώσει εκατοντάδες εκατομμυρίων ανθρώπων στα περασμένα χρόνια. (…) Ο στρατός των ΗΠΑ θα πρέπει να μετατραπεί σε έναν εντελώς διαφορετικό οργανισμό, αφιερωμένο στην πλανητική άμυνα και σε μεγάλα έργα για την ανθρωπότητα.

12.   Τον Σεπτέμβριο του 2011, η Άγκυρα έγινε μέλος του προγράμματος αντιπυραυλικής ασπίδας της Ουάσιγκτον, πράγμα που ανησύχησε τόσο τη Μόσχα όσο και την Τεχεράνη. Το Κρεμλίνο έχει διατηρήσει το δικαίωμα να επιτεθεί στις εγκαταστάσεις της πυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη, ενώ η Τεχεράνη έχει διατηρήσει το δικαίωμα να επιτεθεί στις εγκαταστάσεις της πυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ στην Τουρκία στην περίπτωση ενός περιφερειακού πολέμου. Υπήρξαν επίσης συζητήσεις σχετικά με την ανάπτυξη πυραύλων Iskander στη Συρία από μέρους του Κρεμλίνου.

13.   Ένας αναλυτής πληροφορεί, ότι οι ΗΠΑ έχουν τον στρατό τους σε επιφυλακή εναντίον του κινήματος καταλήψεων και του φοιτητικού κινήματος, καθώς η οικονομική κατάσταση στην Αμερική επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. (...) Οι αρχές όμως γίνονται νευρικές, ακόμη και βάναυσες προς τους διαδηλωτές. Ο στρατός προετοιμάζεται να επέμβει. Ένας νόμος θα επιτρέπει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να εξαφανίζει τον οποιονδήποτε – υπάρχει φασισμός για σας. Μπορεί να λογοκρίνουν το διαδίκτυο. Και υπάρχουν απαιτήσεις για πόλεμο, για να κρύψει την πραγματική κατάσταση. (...) Έτσι, αν βάλετε όλα αυτά μαζί, η νευρικότητα των ΗΠΑ αυξάνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, με το όλο πράγμα να κοντεύει να σκάσει και, φυσικά, σε εκείνο το σημείο οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις στις ΗΠΑ θα τριπλασιαστούν ή ίσως πενταπλασιαστούν, γι’ αυτό και ετοιμάζονται να επέμβουν με μια φασιστική καταστολή. (...) Έτσι δεν είναι απλά ένα ζήτημα θάρρους των διαδηλωτών – και είναι πράγματι γενναίοι – είναι ότι η κατάσταση επιδεινώνεται ταχύτατα. Και οι αρχές βλέπεουν, ότι όχι μόνο επιδεινώνεται η κατάσταση του πληθυσμού, αλλά επιδεινώνεται και η συνολική κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος. Έτσι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι αρχές δείχνουν μια βαναυσότητα ως προοίμιο εκείνου που θα είναι πανικός. Και φοβάμαι ότι με τον πανικό θα έρθει και η ανεύθυνη βία.

14.   Το πραγματικό ζήτημα είναι το γεγονός, ότι το Ιράν έχει αναβαθμίσει τα μεσαίου βεληνεκούς συμβατικά βλήματά του με τεχνολογία GPS, καθιστώντας τους πυραύλους του πολύ πιο ακριβείς. Αυτό σημαίνει, ότι το Ιράν μπορεί τώρα να στοχεύσει τα αποθέματα των πυρηνικών, βιολογικών και χημικών όπλων του Ισραήλ, που βρίσκονται μέσα στο Ισραήλ, καθώς και τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Ντιμόνα. (...). Προς το παρόν, το Ιράν δεν χρειάζεται πυρηνικά για να αποτρέψει το Ισραήλ. Μπορεί να το κάνει με τους μεσαίου βεληνεκούς συμβατικούς πυραύλους του. Οι Ισραηλινοί, χωρίς αμφιβολία, τρίζουν τα δόντια τους γι’ αυτό, γιατί τώρα βρίσκονται να απειλούνται από τα δικά τους αποθέματα όπλων μαζικής καταστροφής και από τους δικούς τους πυρηνικούς αντιδραστήρες, ιδιαίτερα της Ντιμόνα, τα οποία έχουν γίνει στόχοι. Λίγα εύστοχα χτυπήματα από το Ιράν θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια τοξική ομπρέλα, σκοτώνοντας χιλιάδες Ισραηλινούς. Μια χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος του εβραϊκού κράτους. (...) ...οι Ιρανοί ηγέτες κατανοούν σαφώς (έστω κι αν ο αμερικανικός λαός δεν το καταλαβαίνει), ότι ολόκληρη η κρίση έχει κατασκευαστεί για χάρη του Ισραήλ.

Είναι όμως πραγματικά τόσο άσχημα τα πράγματα; Αν σηκώσουμε το βλέμμα μας ψηλά, θα αντικρύσουμε τη σπάθη του Δαμοκλή, έτοιμη να πέσει επάνω μας από στιγμή σε στιγμή; Η απάντηση, ευτυχώς, είναι όχι! Κατά μια καλή τύχη, την οποία ίσως δεν δικαιούται ολοκληρωτικά η ανθρωπότητα, οι σκοτεινοί εξουσιαστές, που έχουν τον έλεγχο των πολεμικών μηχανών και τους λόγους για την ενεργοποίησή τους, δεν έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τη συσσωρευμένη, τεράστια καταστροφική ισχύ που διαθέτουν, για να εξασφαλίσουν την απαρχή ενός νέου, σκληρότερου κύκλου τυραννικής κυριαρχίας επάνω στην ανθρωπότητα. Μια άλλη, υπέρτερη δύναμη τους το απαγορεύει. Η δύναμη αυτή ονομάζεται Γαλαξιακή Ομοσπονδία Του Φωτός.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία Του Φωτός έχει καταπλεύσει στο περιβάλλον της Γης από το 1954, για να συμμετάσχει ενεργά στη διαδικασία μετάβασης του πλανήτη και των κατοίκων της επιφάνειάς του από την Τρίτη στην Πέμπτη Διάσταση. Στη διαδικασία αυτή θα αποτελέσει γεγονός κομβικής σημασίας η Πρώτη Επαφή, δηλαδή η πρώτη επίσημη, ανοιχτή και προαναγγελθείσα επαφή των γαλαξιακών αστρικών εθνών με τον γήινο κόσμο.

Ο στόλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει σταθμευμένος στον χώρο του ηλιακού συστήματος, περιμένοντας την ολοκλήρωση των διεργασιών, που θα κάνει δυνατή την Πρώτη Επαφή. Στο μεταξύ παρακολουθεί στενά όσα συμβαίνουν στον γήινο κόσμο και ιδιαίτερα τις μηχανορραφίες της εξουσιαστικής ολιγαρχίας, που στοχεύουν στη διάνοιξη του αδιεξόδου, στο οποίο αυτή έχει περιέλθει εξ αιτίας των συντονισμένων δράσεων του προσωπικού του γαλαξιακού στόλου και των γήινων συμμάχων του.

Παράλληλα, η Γαλαξιακή Συμμαχία επιδίδεται σε μια εντατική προσπάθεια ενημέρωσης των ανθρώπων της Γης γύρω από διάφορα θέματα, όπως π.χ. εκείνα που σχετίζονται με την προοπτική της ανθρώπινης κοινωνίας μετά την ανατροπή της σημερινής κατάστασης και την υλοποίηση του Θείου Σχεδίου γι’ αυτήν. Η ενημέρωση αυτή μεταδίδεται μέσω τηλεπαθητικών μηνυμάτων, παραλήπτες των οποίων είναι άτομα με ειδικές ικανότητες, τα οποία καταγράφουν τα μηνύματα που δέχονται σε αναγνώσιμο γραπτό κείμενο και τα δημοσιεύουν στο Διαδίκτυο. Τέτοια άτομα αναμεταδότες των εξωγήινων μηνυμάτων είναι ο Άλεξ Κόλιερ, η Μπάρμπαρα Μαρτσίνιακ, ο Σέλνταν Νάιντλ και πολλοί άλλοι.

Ο Σέλνταν Νάιντλ, για παράδειγμα, σχετίζεται με εκπροσώπους του αστρικού έθνους του Σείριου και στον ιστότοπό του www.paoweb.com αναρτά ένα μήνυμα κάθε επτά ημέρες από τη συγκεκριμένη πηγή. Αυτή η διαδικασία έχει ήδη ένα παρελθόν μεγαλύτερο της δεκαετίας.

Στα μηνύματα αυτά επανειλημμένα έχει γίνει λόγος για τα μέτρα προστασίας που παίρνει ο γαλαξιακός στόλος υπέρ της ανθρωπότητας, καταστρέφοντας, μέσω μιας προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει, μια σειρά από οπλικά συστήματα και εγκαταστάσεις ή συσκευές καταστολής και ελέγχου των εξουσιαστών. Στα πολύ πρόσφατα μηνύματά τους υπάρχουν πολλές σημαντικές αναφορές στο ενδεχόμενο του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Περιγράφουν τη δεινή θέση, στην οποία έχουν περιέλθει εκείνοι που φιλοδοξούσαν να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια σκοτεινή και απολυταρχική κυβέρνηση και παρατηρούν τις από μέρους τους επίμονες προσπάθειες να εξωθήσουν τα πράγματα προς την παγκόσμια πολεμική ανάφλεξη, έχοντας αυτή την επιλογή σαν την μόνη που τους έχει απομείνει για την ανάκτηση της χαμένης υπεροχής τους.

Με αξιοσημείωτη αυστηρότητα διατυπώνεται στα μηνύματα η δήλωση, ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί η υλοποίηση των σχεδίων της «σκοτεινής συμμορίας» και ότι, αντίθετα, οι πιέσεις εναντίον της γίνονται όλο και πιο ασφυκτικές, προκειμένου να οδηγηθεί αυτή στην άνευ όρων παράδοση.

Στην άσκηση αυτών των πιέσεων συνδράμουν δυναμικά και καθοριστικά οι «γήινοι σύμμαχοι» της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Κάτω από τον γενικό αυτό όρο βρίσκονται πολλές ομάδες ισχυρών προσώπων ή και μεμονωμένα άτομα, που έχουν αποφασίσει να αφιερώσουν τις δυνάμεις τους στον τερματισμό του ισχύοντος ζοφερού παγκόσμιου καθεστώτος και στην προώθηση της πραγματοποίησης του θείου σχεδίου για την ανθρωπότητα. Τέτοια πρόσωπα, που απαρτίζουν τις τάξεις των γήινων συμμάχων, βρίσκονται διάσπαρτα στις πολιτικές, οικονομικές, στρατιωτικές και κυβερνητικές υπηρεσίες των διαφόρων κρατών της υφηλίου.

Ιδιαίτερο ρόλο έχουν παίξει στο πρόσφατο παρελθόν και θα εξακολουθήσουν να παίζουν τα πρόσωπα εκείνα, που με την ιδιότητα του διοικητή στρατιωτικών μονάδων των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων έχουν λειτουργήσει καθοριστικά στη διαμόρφωση της σημερινής δυσχερούς θέσης της συμμορίας των εξουσιαστών.

Επιπλέον το όλο εγχείρημα επικουρείται σημαντικά από ειδικές ομάδες του κόσμου της Αγκάρθα (της εσωτερικής επιφάνειας του πλανήτη).

Τα παρακάτω αποσπάσματα από μηνύματα που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο www.paoweb.com του Σέλνταν Νάιντλ φωτίζουν ικανοποιητικά την εικόνα της σημερινής παγκόσμιας πραγματικότητας.



1.     20 Σεπτεμβρίου 2011 (http://paoweb.com/sn092011.htm): «Οι σκοτεινές συμμορίες έχουν εγκλωβιστεί σε μια γωνία, από την οποία δεν μπορούν να ξεφύγουν».

2.     27 Σεπτεμβρίου 2011 (http://www.paoweb.com/uf092711.htm): «Η τελική ώθηση που αναφέραμε πρόσφατα, έχει μετατραπεί σε μια μείζονα μυστική σύγκρουση ανάμεσα στη σκοτεινή συμμορία και τους ένθερμους υποστηρικτές της, και μια αποφασισμένη ομάδα των ενόπλων δυνάμεων, που απομακρύνει αυτά τα αντιδραστικά όντα, ώστε οι αλλαγές να μπορέσουν να συμβούν ομαλά. (…) …κατά τους τελευταίους μήνες αρχίσαμε να αυξάνουμε τη βοήθειά μας, τόσο προς τους γήινους συμμάχους μας όσο και προς αυτούς που είναι πρόθυμοι να ασκήσουν ενεργά τη χρήση του εξαναγκασμού, για να βγάλουν την σκοτεινή συμμορία από τις υπόγειες βάσεις της, και αυτό ήταν επιτυχές. Περαιτέρω, οι αμυντικές δυνάμεις μας έχουν αδρανοποιήσει τις «προηγμένες» τεχνολογίες, που είναι κρυμμένες σε αυτές τις βάσεις, με την πρόθεση να αρνηθούν στους σκοτεινούς οποιαδήποτε δυνατότητα αναστάτωσης της τελευταίας στιγμής, την οποία επιμένουν να σχεδιάζουν. (…) Εμείς έχουμε επίσης προκαλέσει βλάβη ή έχουμε καταστρέψει πολλές συσκευές που χρησιμοποιούνται από το σκότος…»

3.     4 Οκτωβρίου 2011 (http://paoweb.com/uf100411.htm): «Οι τελευταίες λίγες εβδομάδες έχουν δει τους συνεργάτες της σκοτεινής συμμορίας να βγάζουν χρήματα εμφανώς από το πουθενά. Τώρα, αυτοί οι απίστευτοι θεατρινισμοί πρόκειται να συντριβούν, καθώς δεν τους έχει απομείνει πρακτικά κανένας χώρος για ελιγμούς. (…) Καθώς οι δυνάμεις μας προσεγγίζουν την σκοτεινή συμμορία, αυτή η ολισθαίνουσα οργάνωση μαγειρεύει, όπως πάντα, μια αναποδιά της τελευταίας στιγμής, σκοπός της οποίας είναι να υποδαυλίσει ένα σοβαρό διεθνές γεγονός, με στόχο να προκαλέσει περαιτέρω καθυστέρηση στο αναπόφευκτο. (…) Τους παρακολουθούμε καθώς κατασκευάζουν όλων των ειδών τα περιστατικά και τα ζητήματα, για να προκαλέσουν αναταραχή στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη και στη Λατινική Αμερική. (…) Έχουμε προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές στις περισσότερες από τις σημαντικές υπόγειες βάσεις τους της Βορείου Αμερικής και στα παρακείμενα συστήματα σηράγγων διασύνδεσης. Έχουμε σαμποτάρει μια σειρά σχεδίων, που προορίζονταν να καταστρέψουν τη Βόρεια Αμερική και έτσι να εμποδίσουν τη νόμιμη προσέγγισή σας στην εξουσία. Το επόμενο βήμα είναι όχι μόνο να τους απομονώσουμε και να τους στερήσουμε τη χρήση των εξωτικών όπλων τους, αλλά να συλλάβουμε αρκετούς από τους υφισταμένους τους, ώστε να μην αφήσουμε καμία αμφιβολία στο μυαλό τους, ότι έφτασε το τέλος.»

4.     11 Οκτωβρίου 2011 (http://paoweb.com/uf101111.htm): «Προς το παρόν, οι Αγκαρθινοί βοηθούν έναν αριθμό τμημάτων των εθνικών στρατών σας να διαλύσουν το τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο των υπόγειων σηράγγων και των βάσεων, που καταλαμβάνονται από την σκοτεινή συμμορία, από τις αρχές της δεκαετίας του 1950. Αυτές είναι οι βάσεις, από τις οποίες σκόπευε το σκότος να ξεκινήσει τις τελικές επιθέσεις, που θα μετέτρεπαν το πολύτιμο σπίτι σας σε έναν φρικτό πλανήτη-φυλακή, διοικούμενο από τα ανώτερα κλιμάκια αυτής της συμμορίας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε, ότι αυτός ο στυγερός στόχος έχει τορπιλιστεί από αυτές τις κοινές επιχειρήσεις. Αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθούν μερικές ακόμη σύντομες επιθέσεις και να γίνουν πολλές ακόμη συλλήψεις… (…) Το νέο οικονομικό σύστημα είναι έτοιμο και περιμένει την επίσημη παράδοση αυτής της συμμορίας. Αυτό θα συμβεί μόλις ολοκληρωθούν οι στρατιωτικές και διπλωματικές κινήσεις των γήινων συμμάχων μας. (…) Με τη σκοτεινή συμμορία να εξακολουθεί να δρα ελεύθερα, έχουμε πάντα κατά νου την πιθανότητα μιας βλαβερής ενέργειας εναντίον σας. (…) Κάθε μέρα, νέες ομάδες εθνών εντάσσονται στην κίνηση για την ήττα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και του συμμάχου της, της σκοτεινής μυστικής κυβέρνησης. (…) το καθεστώς της Αμερικής βρίσκεται κάτω από τεράστια πίεση να παραιτηθεί και να παραδώσει τα ηνία σε μια νέα ομάδα, δεσμευμένη να αποκαταστήσει τα πολλά συνταγματικά δικαιώματα (…) Οι Αγκαρθινοί και οι μυστικές, ιερές κοινότητές μας έχουν αυξήσει τον ρυθμό καταστροφής του δαιδαλώδους υπόγειου δικτύου σηράγγων και βάσεων. Οι σκοτεινοί σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το δίκτυο για να πραγματοποιήσουν μια σειρά μαζικών επιθέσεων κατά των κοινωνιών σας, με στόχο να δημιουργήσουν έναν κόσμο-φυλακή, τον οποίο θα μπορούσαν να κυβερνήσουν με σιδηρά πυγμή.»

5.     18 Οκτωβρίου 2011 (http://paoweb.com/sn101811.htm) : «Όπως μπορείτε να δείτε, ένας μεγάλος αγώνας έχει ξεσπάσει σε όλη την υδρόγειό σας, για τελευταία φορά! Το σκότος είναι μια πολύ ολισθηρή και ανθεκτική δύναμη. Διαθέτει πολλούς συμμάχους, αλλά και ένα μέρος της κάποτε τεράστιας ποσότητας οικονομικής χρηματοδότησης. Ωστόσο, βρίσκει τα κεφάλαια αυτά να συρρικνώνονται γρήγορα, χωρίς διαθέσιμες λύσεις για την αντικατάστασή τους. Το σχετικά απλό καθήκον μας τώρα είναι, να χρησιμοποιήσουμε εκείνους τους νομικούς, διοικητικούς και στρατιωτικούς πόρους που μας είναι διαθέσιμοι, με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό τρόπο. (...) Το νέο πολιτικό και οικονομικό σύστημα, που δομήθηκε από τους γήινους συμμάχους μας και τα Αγκαρθινά ξαδέλφια μας, είναι πολύ κοντά στην εκδήλωσή του. Οι τελευταίες υπόγειες βάσεις της μυστικής κυβέρνησης έχουν κλείσει και απομακρύναμε από αυτές πολλές περισσότερες χιλιάδες από το κατώτερο προσωπικό της σκοτεινής συμμορίας. Τα βλέμματά μας τώρα στέφονται προς τους μείζονες συνωμότες. Εδώ περιμένουμε πως θα είμαστε σε θέση να αναγκάσουμε σε παραίτηση τα παράνομα καθεστώτα του σκότους και έτσι αυτή η επιχείρηση είναι έτοιμη να αρχίσει στα σοβαρά. Οι γήινοι σύμμαχοί μας, υπό την επίβλεψη και την θεία καθοδήγηση των Ανελθόντων Κυρίων σας, διαθέτουν μια νομική βάση, που υποστηρίζεται από συμμαχικές στρατιωτικές μονάδες, οι οποίες χρησιμοποιούν την ηθική και νομική εξουσία τους, για να υποχρεώσουν σε συμμόρφωση τις στρατιωτικές δυνάμεις των διαφόρων χωρών, που έχουν υποσχεθεί τις υπηρεσίες τους στη σκοτεινή συμμορία. Ευτυχώς, αυτές οι δυνάμεις κλίνουν όλο και περισσότερο προς το Φως, και αυτή η αλλαγή πλευράς φθάνει σε ένα σημείο, όπου καθίσταται δυνατό να ανατρέψουν τις υπόλοιπες σκοτεινές κυβερνήσεις.»

6.     8 Νοεμβρίου 2011 (http://paoweb.com/uf110811.htm): «Εμείς, επίσης, εδραιώνουμε συμμαχίες  με μεγάλες μονάδες μέσα στους στρατούς αυτών των ίδιων εθνών και η δραστηριότητα αυτή έχει δημιουργήσει τώρα μια συναίνεση μεταξύ των στρατιωτικών ηγεσιών του κόσμου, οι οποίες συμφωνούν, ότι η πλήρης συνεργασία και υποστήριξη προς την παγκόσμια μετάβαση διακυβέρνησης είναι γι’ αυτές ένα ζωτικής σημασίας έργο, που έχουν να αναλάβουν.»

7.       15 Νοεμβρίου 2011 (http://www.paoweb.com/uf111511.htm):  «Έχουμε, για λογαριασμό σας, διαβουλευτεί με εκείνους που είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν τη διαδικασία της εφαρμογής του νέου οικονομικού και πολιτικού συστήματος, που θα σας ελευθερώσει από την τυραννία του σκότους. Στο πλαίσιο αυτών των διαβουλεύσεων, ολοκληρώνονται διάφορα νομικά έγγραφα και μπαίνουν σε ισχύ τα πρώτα στάδια των νέων οικονομικών συστημάτων από αυτές τις πλούσιες και πνευματικά προσανατολισμένες ομάδες. (…) Αυτή τη στιγμή, έχει τελειώσει όλη η προκαταρκτική δουλειά για την πραγματοποίηση μιας πνευματικής επανάστασης, που θα μετακινήσει την πραγματικότητά σας προς το Φως. Το επόμενο στάδιο είναι η απώθηση των απαραίτητων σκοτεινών κυβερνήσεων από την εξουσία και η εγκαθίδρυση των νέων διεθνών οργανισμών, των αφιερωμένων στην ειρήνη, στην ελευθερία, στη συνεργασία, και φυσικά στην ευημερία! Τα αρχικά πρωτόκολλα για τους οργανισμούς αυτούς έχουν υπογραφεί από τα περισσότερα εθνικά κράτη του κόσμου σας

8.       22 Νοεμβρίου 2011 (http://paoweb.com/uf112211.htm): «Αυτή τη στιγμή οι Αγκαρθινοί είναι σε ενιαία ομάδα με τους γήινους συμμάχους μας και έχει τεθεί σε ισχύ ένα γενικό σχέδιο, το πρώτο μέρος του οποίου ήταν η διάλυση του τεράστιου δικτύου των υπόγειων και των μεγάλου βάθους υποβρύχιων βάσεων, που συντηρούνταν για δεκαετίες από διάφορες μυστικές κυβερνήσεις. Αυτή η σημαντική στρατιωτική δράση έχει πλέον επιτευχθεί. Το σκότος έχει χάσει δεκάδες χιλιάδων προσωπικού ζωτικής σημασίας και του έχουν απαγορευθεί οι υπηρεσίες πάρα πολλών επιστημόνων και τεχνικών του σε εξωτικούς ερευνητικούς τομείς. Παρ' όλα αυτά, μόλις μετά τις πρόσφατες συλλήψεις προσωπικού μέσου επιπέδου οι Ιλλουμινάτοι πραγματικά κυριεύτηκαν από πανικό. Τώρα γνωρίζουν, ότι και η δική τους σύλληψη είναι κοντά. (…) Οι νομικές υπηρεσίες του κόσμου σας ετοιμάζουν επί του παρόντος νομικά εντάλματα, ειδικά για τη σύλληψη χιλιάδων ατόμων συνδεόμενων πολύ στενά με τα ολέθρια σχέδια των οργάνων του σκότους. Τα σχέδια αυτά περιλάμβαναν την καταστροφή του πλανήτη σας και την ελάττωση του πληθυσμού του κόσμου σας σχεδόν κατά 90%.»

9.       6 Δεκεμβρίου 2011 (http://paoweb.com/uf120611.htm): «Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για να καρποφορήσουν όλα αυτά, για τα οποία μιλάμε. Παρά την εξωτερική ήρεμη συμπεριφορά του, το σκότος είναι σε πλήρη πανικό μ’ αυτό που βλέπει να έρχεται κατά πάνω του. Οι Ουρανοί έχουν ανοίξει και μια μεγάλη δύναμη, πολύ μεγαλύτερη από οτιδήποτε γνώρισαν στο παρελθόν αυτοί οι σκοτεινοί, έχει ρίξει συνειδητά το βλέμμα της επάνω τους.»

10.   13 Δεκεμβρίου 2011 (http://paoweb.com/uf121311.htm): «Η σκοτεινή συμμορία έχει χάσει τη διοίκηση του αμερικανικού έθνους και θα καταλαμβάνει τη θέση της εξουσίας μόνο για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να κλείσουν αυτά τα τελικά νομικά ζητήματα. Μόλις γίνει αυτό, αναμένουμε ότι θα ενεργοποιηθούν οι ατζέντες που έχουν συμφωνηθεί από τον θείο συνασπισμό».

11.   20 Δεκεμβρίου 2011 (http://paoweb.com/uf122011.htm): «Έχουμε κάνει πολλές συμφωνίες με πάνω από 100 από τις κυβερνήσεις σας και έχουμε εξασφαλίσει εγγυήσεις από έναν αριθμό σημαντικών στρατών, για να ανατρέψουν αυτές τις de facto κυβερνήσεις, που βρίσκονται ακόμα σε ισχυρή σύνδεση με τη σκοτεινή συμμορία. (…) Ταυτόχρονα, ποικίλο κυβερνητικό και στρατιωτικό προσωπικό θα τεθεί υπό κράτηση, ανατρέποντας έτσι μια σειρά σημαντικών κυβερνήσεων στην Ευρώπη, την Ασία και την Β. και Ν. Αμερική. Περιμένουμε τώρα την επικείμενη ολοκλήρωση των διεθνών δικαστικών εγγράφων, τα οποία θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε, σύννομα, αυτό το τόσο αναγκαίο τελειωτικό χτύπημα στην παλαιά τάξη.»

12.   27 Δεκεμβρίου 2011 (http://paoweb.com/uf122711.htm): «Οι σκοτεινοί είναι ακόμη αποφασισμένοι, να βρουν μια διέξοδο από το δίλημμά τους, που ολοένα βαθαίνει, παρά τις καθημερινές υπενθυμίσεις μας, πως οποιεσδήποτε τέτοιες μηχανορραφίες διαφυγής θα αποκλειστούν από εμάς. Αυτό περιλαμβάνει το τρομακτικό σενάριο της δημιουργίας ενός «συμβάντος» για να ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Ουρανός και εμείς δεν επιτρέπουμε πλέον την επιλογή της πυρηνικής ενέργειας! Ο πρωταρχικός στόχος του σκότους είναι αυτό το σενάριο του παγκόσμιου πολέμου. Είτε ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ή στην Άπω Ανατολή, δεν έχει σημασία γι' αυτούς. Έχουν θέσει σε κίνηση μια σειρά περιστατικών, τα οποία μπορεί εύκολα να εξελιχθούν σε μεγάλα γεγονότα, αλλά αυτή η εμμονή δεν θα εκπληρωθεί. Παρακολουθούμε πολύ στενά όλες εκείνες τις κυβερνήσεις, που υποστηρίζουν ακόμα τη σκοτεινή συμμορία και τις διεθνείς δολοπλοκίες της. Επιμένουν στην πρόκληση πολέμου και αυτό είναι απαράδεκτο για μας. Τους προειδοποιούμε επανειλημμένα, ότι τα περιστατικά αυτά, που σκόπιμα στήνονται για να εξασφαλίσουν την έναρξη ενός παγκοσμίου πολέμου είναι πολύ απλά, εντελώς απαράδεκτα! Ωστόσο, παρά αυτές τις συνεχείς παραινέσεις, οι επιθετικοί ελιγμοί τους συνεχίζουν να κλιμακώνονται. Στο άμεσο μέλλον, έχουμε την πρόθεση να δημιουργήσουμε επαρκή αντίμετρα, για να εξαλείψουμε ολοσχερώς αυτά τα επικίνδυνα σημεία ανάφλεξης. Πολλοί ηγέτες του κόσμου λένε ένα πράγμα δημοσίως, την ώρα που υποδαυλίζουν διάφορα εμπρηστικά γεγονότα πίσω από τη σκηνή. Αυτά επίσης θα εκλείψουν. Ο στόλος μας έχει τοποθετήσει πολλά αμυντικά σκάφη σε στρατηγικά σημεία, για να αποκαλυφθούν άν χρειαστεί. Οι απειλές που παρακολουθούμε, απαιτούν ένα μέσο, που θα μειώσει σημαντικά τις πιθανές εμπρηστικές συνέπειές τους στον κόσμο σας, καθώς η τρέχουσα πραγματικότητά σας γίνεται όλο και πιο εύθραυστη από μέρα σε μέρα.»

Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα, την οποία αποκρύπτουν επιμελώς τα ελεγχόμενα ΜΜΕ. Εκείνο που βάσει σχεδίου προβάλλεται σήμερα είναι αφ’ ενός η σκοτεινή προπαγάνδα, που στοχεύει στην πλατιά επιβολή ενός κλίματος φόβου και ανασφάλειας και αφ’ ετέρου η δήθεν ανακούφιση από την ένταση και την ανησυχία με τα κατάπτυστα τηλεοπτικά προγράμματα των ιδιωτικών κυρίως καναλιών.

Οι επιλογές αυτές δεν είναι τυχαίες. Αποτελούν και οι δυο τυπικές και δοκιμασμένες μεθόδους άσκησης αρνητικής επιρροής από μέρους της εξουσίας προς τους πολίτες εκείνους, που πρέπει να μείνουν άβουλοι και μουδιασμένοι, καθηλωμένοι ο καθένας στον προσωπικό του μίζερο μικρόκοσμο.