Σελίδες

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Δεύτερη έκκληση για την Αποκάλυψη προς τον Λευκό Οίκο


Ο Graham Dewyea πήρε πρόσφατα μια συνέντευξη από τον Stephen Bassett της ερευνητικής ομάδας Paradigm Research Group στην εκπομπή Η Γαλαξιακή Οικογένειά Μας. Ο Stephen Bassett συζητά τη δεύτερη έκκληση για την Αποκάλυψη.

 «Αν είδατε το τελευταίο μήνυμα του Ματθαίου, γνωρίζετε ότι ο Ομπάμα είναι απολύτως ενήμερος για την παρουσία των εξωγήινων. Δεν μπορεί να το ανακοινώσει λόγω του «μπλοκ εξουσίας», όμως είναι και η συμβουλή των εξωγήινων επίσης, να περιμένει λίγο περισσότερο, ώστε εκείνοι που βρίσκονται στον πλανήτη να μπορέσουν να συνεχίσουν τη διάλυση των Ιλλουμινάτων ανώνυμα». (Suzy Ward προς Steve Beckow, 8 του Νοέμβρη του 2011)



Η Γαλαξιακή Οικογένειά Μας:
Ο Graham Dewyea με τον Stephen Bassett

5 Μαρτίου 2012


Graham Dewyea: Γεια σας και καλό βράδυ. Καλώς ήλθατε στην εκπομπή «Η Γαλαξιακή Οικογένειά Μας». Είμαι ο Graham Dewyea.
 Καλεσμένος μας απόψε είναι ο Stephen Bassett, Εκτελεστικός Διευθυντής της ερευνητικής ομάδας Paradigm Research Group. Ο Steve είναι ένας ακτιβιστής της Εξωπολιτικής, και ένας κορυφαίος υποστηρικτής του τερματισμού της απόκρυψης της αλήθειας, που έχει επιβληθεί από τις κυβερνήσεις στα προηγούμενα 65 χρόνια. Η δουλειά του έχει εκτενώς καλυφθεί από τα εθνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης. Έχει μιλήσει σε ακροατήρια σε όλον τον κόσμο για τις επιπτώσεις της επίσημης Αποκάλυψης και την παρουσία των εξωγήινων.

Καλώς ήλθες, Steve, είναι σπουδαίο να σε έχουμε μαζί μας.

Stephen Bassett: Είναι ωραίο που βρίσκομαι μαζί σας, Graham.

 GD: Ναι. Η δεύτερη έκκληση για την υλοποίηση της Αποκάλυψης από τον Λευκό Οίκο έχει εκδοθεί. Και έχει τον τίτλο Έκκληση Αποκάλυψης Δύο, Πρωτοβουλία Ροκφέλερ. Υπήρχαν 5.000 υπογραφές σήμερα το πρωί. Χρειάζονται 25.000 μέχρι τις... νομίζω ότι είναι ως τις 24 Μαρτίου, σωστά;

 SB: Ναι, 25.000 ως την 24η Μαρτίου.

 GD.: Και ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτής της έκκλησης και της πρώτης που καταθέσατε;

 SB: Λοιπόν, θα υποθέσω, Γκράχαμ, ότι πολλοί από το κοινό σου δεν είναι ενημερωμένοι για καμμία από τις εκκλήσεις Αποκάλυψης. Θα ήταν σωστό να πω κάτι τέτοιο;

GD: Αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή αρχή. Ναι. Ας ξεκινήσουμε με αυτό.

 SB: Ναι. Ας το πούμε γρήγορα – Θέλω εν συντομία να δώσω το πλαίσιο αυτού του θέματος για το ακροατήριό σου. Ο Λευκός Οίκος έχει θεσπίσει μια διαδικασία εκκλήσεων από τον Σεπτέμβριο, από τις 22 Σεπτεμβρίου. Είναι ένα καλό σχέδιο, είναι μια καλή ιδέα. Ήταν μια απόπειρα να εμπλέξει το κοινό, να ακούσει τι έχει να πει και να ανταποκριθεί πρακτικά σ’ αυτό. Πρόκειται για ένα επίσημο πρόγραμμα, όχι για κάτι περιστασιακό.
 Από τις 22 Σεπτεμβρίου πιστεύουμε, ότι κάπου μεταξύ δέκα και είκοσι χιλιάδες εκκλήσεις έχουν υποβληθεί στο πρόγραμμα «Εμείς, Ο Λαός», στον ιστότοπο Whitehouse.gov. Σύμφωνα με τους κανόνες, πρέπει να συγκεντρώσεις 150 υπογραφές πριν προβούν στην πράξη της δημόσιας ανάρτησης. Πιστεύουμε ότι περίπου 400 έως 450 συγκέντρωσαν τόσες υπογραφές και αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο. Συγγνώμη, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου.
 Τώρα, από αυτές περίπου οι 75 συγκέντρωσαν πραγματικά αρκετές υπογραφές για να προκαλέσουν μια επίσημη αντίδραση από τον Λευκό Οίκο. Από αυτές τις 75, μια από αυτές ήταν η Έκκληση Αποκάλυψης Ένα, που υποβλήθηκε την πρώτη κιόλας μέρα, η τρίτη έκκληση στις 22 Σεπτεμβρίου. Αυτό λοιπόν σου δίνει μια αίσθηση του τι συμβαίνει εδώ. Επιπλέον, ο κόσμος που υπογράφει αυτά τα αιτήματα, το κάνει αυτό από οπουδήποτε στον κόσμο. Δεν περιορίζεται σε πολίτες των ΗΠΑ. Καθένας με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να υπογράψει και να κάνει γνωστό το ενδιαφέρον του στον Λευκό Οίκο, στην κυβέρνηση Ομπάμα.
 Προκειμένου να κάνεις κάτι τέτοιο, πηγαίνεις σε οποιοδήποτε από τα αιτήματα, κάνεις κλικ σε αυτό, θα σου ζητήσει να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό, εάν δεν το έχεις ήδη πράξει. Οι άνθρωποι δημιουργούν ένα λογαριασμό βάζοντας ένα μικρό όνομα και ένα επώνυμο και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παίρνουν ως απάντηση ένα e-mail από το Λευκό Οίκο που λέει, ξέρετε, κάντε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο επαλήθευσης. Αυτό είναι χαρακτηριστικό, είναι πολύ κοινό για τη δημιουργία λογαριασμών στο διαδίκτυο. Και επίσης δίνουν έναν κωδικό πρόσβασης, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να συνδεθείς ξανά και να υπογράψεις την έκκληση που κοιτούσες, καθώς και οποιαδήποτε από τις άλλες εκκλήσεις, που βρίσκονται σε ισχύ εκείνη τη στιγμή.
 Είναι ξεκάθαρο. Μερικές φορές αυτό γίνεται λίγο προβληματικό. Είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα, εκατομμύρια υπογραφές, είναι αρκετά προφανές, ότι κάμποσα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν υπογράψει εκκλήσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε μηνών.
 Λοιπόν, αυτή είναι η ουσία του πράγματος. Γιατί είνα αυτό δυνητικά σημαντικό για μας, και κυρίως, νομίζω, ενδιαφέρον για το ακροατήριό σου, με δεδομένο το όνομα της εκπομπής σου, είναι ότι αυτό έδοσε μια χρυσή ευκαιρία να πάμε αυτό το θέμα ως ένα σημείο, όπου θα μπορούσε να προκληθεί μια ανάμιξη των μέσων ενημέρωσης τέτοιου μεγέθους, που δεν έχουμε δει ποτέ πριν. Η δουλειά μου ήταν να το αναγνωρίσω αυτό σαν ακτιβιστής σ’ αυτόν τον τομέα τα τελευταία 16 χρόνια.
 Έτσι, το PRG ανάρτησε μια έκκληση Αποκάλυψης στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο βασικός ιστότοπος αυτής της έκκλησης στην όλη διαδικασία είναι ο disclosurepetition.info. Οποιοσδήποτε από τους ακροατές σου καλείται να ανοίξει αυτόν τον ιστότοπο καθώς ακούει. Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμο. Disclosurepetition.info.

GD: Και το έχουμε επίσης στον ιστότοπο blogtalkradio.com γι’ αυτή την εκπομπή, για τους ακροατές μας, επίσης, ώστε να μπορούν να κλικάρουν ακριβώς πάνω σ’ αυτό.

 SB: Ναι, πράγματι. Ναι, πράγματι. Έτσι, αυτή η έκκληση που αναρτήθηκε – και όλη αυτή η διαδικασία, που είναι σε εξέλιξη από τις 22 Σεπτεμβρίου, δεν είναι απρογραμμάτιστες. Αποτελούν μια πολύ ενορχηστρωμένη και συντονισμένη προσπάθεια για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου. Τώρα, η πρώτη έκκληση που ανέβηκε έλεγε τα εξής: – έχεις μέγιστο όριο 120 χαρακτήρες για τον τίτλο και 800 χαρακτήρες για το σώμα του κειμένου. Έτσι, δεν έχεις πολύ χώρο. Πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις σοφά. Όμως αυτό είναι ό,τι πραγματικά έχει μπει στον δικτυακό τόπο του Λευκού Οίκου εδώ και πέντε μήνες. Λέει τα εξής:
 Ζητάμε από την κυβέρνηση Ομπάμα να αναγνωρίσει επισήμως μια εξωγήινη παρουσία, στην οποία εμπλέκεται η ανθρώπινη φυλή - αποκάλυψη.
 Και αυτό είναι εκείνο που συνιστά  την Αποκάλυψη, μια επίσημη αναγνώριση αυτής της παρουσίας, αυτής της ύπαρξης. Δεν είναι κάτι περισσότερο από αυτό, ακριβώς αυτό. Και μετά επαναδιατυπώνεται με περισσότερες λέξεις – σε πλήρη διατύπωση:
 Εμείς, οι υπογράφοντες, απευθύνουμε ισχυρή προτροπή στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να αναγνωρίσει επίσημα μια εξωγήινη παρουσία στην οποία εμπλέκεται το ανθρώπινο γένος και να απελευθερώσει αμέσως στη δημόσια δικαιοδοσία όλα τα αρχεία από όλους τους φορείς και τις στρατιωτικές υπηρεσίες, που σχετίζονται με αυτό το φαινόμενο.
 Αυτό είναι το κεντρικό θέμα. Αυτή είναι η καρδιά του κινήματος υπεράσπισης της αλήθειας, που είναι τώρα σε εξέλιξη σε όλον τον κόσμο. Και τώρα εκφράζεται και τίθεται ευθέως ενώπιον του προέδρου. Και στη συνέχεια υπήρχε αυτή η παράγραφος επεξήγησης:
 Εκατοντάδες μαρτύρων από τον στρατό και τις κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν βγει μπροστά με μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν αυτήν την εξωγήινη παρουσία. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τώρα, ότι πάνω από το 50 τοις εκατό των Αμερικανών πιστεύουν ότι υπάρχει εξωγήινη παρουσία, και πάνω από το 80 τοις εκατό πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια σχετικά με αυτό το φαινόμενο. Ο λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει. Ο λαός μπορεί να χειριστεί την αλήθεια.
 Και μετά υπάρχουν δύο σύνδεσμοι για πληροφορίες υποστήριξης. Αυτοί οι αριθμοί, με την ευκαιρία, μεταφράζονται στο ότι περίπου 150 εκατομμύρια ενηλίκων Αμερικανών πιστεύουν ότι το φαινόμενο των UFO είναι εξωγήινο, και περίπου 240 εκατομμύρια ενηλίκων Αμερικανών πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια γι' αυτό.

 GD.: Και η πρώτη έκκληση απέσπασε σε σημαντικό βαθμό την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

SB: Α, ναι, πράγματι. Πρώτα απ' όλα, αυτό κέρδισε – χρειαζόταν 5.000 υπογραφές για να προκαλέσει μια αντίδραση του Λευκού Οίκου. Τις είχε σε τέσσερις ημέρες, τέσσερις ή πέντε ημέρες.

 GD.: Και έχετε δώδεκα, σωστά; Δώδεκα χιλιάδες;

SB: Τελικά έφτασαν τις 12.000. Και τότε ήρθε η απάντηση από τον Λευκό Οίκο στις 4 Νοεμβρίου του 2011, που ήταν ο σκοπός της αίτησης. Μερικοί άνθρωποι είχαν μπερδευτεί και σκέφτονταν, καλά, θα ζητήσουμε αυτό το πράγμα, από τον Λευκό Οίκο, και αυτοί θα δουν όλες αυτές τις 12.000 υπογραφές και θα αποκαλύψουν την παρουσία των εξωγήινων. Όχι, όχι, δεν πρόκειται να το κάνουν, και δεν ήταν αυτός ο σκοπός. Ο σκοπός ήταν να πάρουμε μια απάντηση. Και αυτή ήρθε στις 4 Νοεμβρίου.
 Τώρα, συμβαίνει να πιστεύω, ότι αυτή αποτελεί ένα ιστορικό ντοκουμέντο του είδους. Αλλά, φυσικά, αυτό είναι προσωπική μου άποψη. Είμαι λίγο προκατειλημμένος. Ο χρόνος θα δείξει. Αλλά ήταν σύντομη, εύστοχη, και πολύ αυστηρή. Γράφτηκε από έναν υπάλληλο του Γραφείου Επιστημονικής Και Τεχνολογικής Πολιτικής, που είναι το επιστημονικό γραφείο για τον Πρόεδρο. Διευθύνεται από τον Επιστημονικό Σύμβουλο Δρ John Holder, έναν φυσικό. Η απάντηση αυτή γράφτηκε από έναν υπάλληλο. Αυτός ο υπάλληλος δεν περάσε εβδομάδες και μήνες μελετώντας αυτό το ζήτημα, απλά έγραψε ό,τι του είπαν να γράψει. Και να δυο σημεία καθοριστικής σημασίας.
 Ο τίτλος είναι  «Γίνεται έρευνα για εξωγήινους, όμως δεν υπάρχουν ακόμη αποδείξεις».
«Σας ευχαριστούμε που υπογράψατε την έκκληση ζητώντας από την κυβέρνηση Ομπάμα να αναγνωρίσει μια εξωγήινη παρουσία εδώ στη Γη. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει αποδείξεις, ότι υπάρχει οποιαδήποτε ζωή έξω από τον πλανήτη μας, ή ότι μια εξωγήινη παρουσία έχει έλθει σε επαφή ή εμπλοκή με οποιοδήποτε μέλος της ανθρώπινης φυλής. Επιπλέον...»

GD.: Και εσείς αυτό ζητούσατε; Ω, με συγχωρείς. Συνέχισε.

SB: Αυτό... Αυτό είναι πολύ καλό και, πίστεψέ με, αυτό είναι κάτι περισσότερο από εκείνο που είχα ελπίσει. Και η συνέχεια:
«Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πληροφορία, που να υποδηλώνει, ότι οποιαδήποτε αποδεικτικά στοιχεία κρύβονται από τα μάτια του κοινού».
Τώρα, Graham, νομίζω ότι προφανώς έχεις ήδη συμπεράνει, ότι μια σημαντική μερίδα του κοινού σου ξαφνικά καταλαβαίνει, ότι η παράγραφος αυτή είναι εντελώς λανθασμένη.

GD.: Σίγουρα.

SB: Και το ξέρουν, σε πολλές περιπτώσεις από άμεση προσωπική εμπειρία. Ύστερα συνεχίζει λέγοντας, λοιπόν, αλλά εμείς – ξέρετε, στην πραγματικότητα, επίτρεψέ μου να σας διαβάσω μόνο ένα μικρό κομμάτι:
«Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα της ζωής έξω από τον πλανήτη μας δεν συζητείται ή δεν διερευνάται. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένας αριθμός από προγράμματα, που λειτουργούν προς τον στόχο της κατανόησης του αν μπορεί να υπάρχει ζωή ή αν όντως υπάρχει ζωή εκτός Γης. Ιδού μερικά παραδείγματα...»
Και φυσικά αναφέρει το SETI. Ύστερα τελειώνει με δυο σύντομες παραγράφους και αυτό είναι όλο.
Άρα, τι έγινε εδώ; Λοιπόν, υπάρχουν μερικά πράγματα, που είναι πολύ αξιοσημείωτα γύρω απ’ αυτήν την απάντηση από τον Λευκό Οίκο. Και θα πρέπει να αναφέρω, ότι η απάντηση αυτή, καθώς και η έκκληση που έχει επισυναφθεί σε αυτήν, και οι 12.000 υπογραφές, που έχουν επισυναφθεί στην έκκληση, ήταν αναρτημένες στο Λευκό Οίκο για πάνω από πέντε μήνες. Και θα συνεχίσουν να είναι, μέχρι το πρόγραμμα αυτό καταργηθεί από την κυβέρνηση Ομπάμα.
Δεν πρόκειται για έναν οποιονδήποτε ιστότοπο. Δεν πρόκειται για τον δικό μου ιστότοπο, δεν είναι από έναν (ασφαλή;) ιστότοπο για UFO’s στις μακρινές ερήμους του Παγκόσμιου Ιστού, πρόκειται για τον ιστότοπο του πιο ισχυρού έθνους στον κόσμο, ο οποίος δέχεται την επίσκεψη εκατομμυρίων ανθρώπων το μήνα, από όλους τους τομείς της ζωής – δημοσιογράφους, ξένους δημοσιογράφους, ξένους αξιωματούχους, μέλη του Κογκρέσου, μέλη της κοινότητας των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών, Αμερικανοί πολίτες, ξένοι πολίτες. Κι αν πάνε εκεί, δεν είναι και τόσο δύσκολο να το βρούν. Και μπορείς να είσαι βέβαιος ότι ένα σωρό άνθρωποι το έχουν δει.
Έτσι, αυτό είναι ένα πράγμα πολύ σημαντικό. Κατά δεύτερο λόγο, όπως ανέφερα πριν, αυτή η κρίσιμη απάντηση είναι λανθασμένη. Τρίτον, και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό, είναι απαράδεκτα λανθασμένη. Και αυτό δεν είναι μια διαφοροποίηση χωρίς διαφορά. Είναι δυνατόν να πεις κάτι που είναι λανθασμένο, αλλά να εξακολουθείς να είναι σε θέση να υπερασπιστείς τη δήλωση. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να πεις κάτι που είναι λανθασμένο, που πραγματικά δεν μπορείς να υπερασπιστείς, αν προκληθείς και αυτό είναι που συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση.
 Δεν υπάρχει κανένα μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου – επιστήμων, στρατιωτικός, πολιτικός – που θα μπορούσε να σταθεί μπροστά στις κάμερες, να ορθώσει ανάστημα απέναντι σε οποιονδήποτε από τους κορυφαίους ερευνητές ή ακτιβιστές και να υπερασπιστεί τη δήλωση αυτή. Θα θαυόταν – από τα γεγονότα, από τα αποδεικτικά στοιχεία, από τη βάση της γνώσης που τώρα διαθέτουμε. Λοιπόν, αυτό είναι αξιοσημείωτο, σωστά;

GD.: Σίγουρα.

SB: Και εκείνο που σημαίνει αυτό είναι – και αυτό αποτελεί την πιο αξιόλογη πτυχή του τι συνέβη εδώ στις 4 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, και μερικοί άνθρωποι θα εκπλαγούν απ’ αυτό – ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Λευκός Οίκος, ο Εκτελεστικός Κλάδος της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, πήρε μια επίσημη θέση εγγράφως για το θέμα αυτό. Δεν έχει συμβεί ποτέ στα 65 χρόνια του παγκόσμιου φαινομένου, με όλα όσα έχουν λάβει χώρα, και με όλες τις εκθέσεις και τα βιβλία και τις μελέτες και οτιδήποτε άλλο, δεν έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο.
Δεν το ήθελαν και δεν μπορούσαν. Γιατί ήξεραν, ότι αν όντως είχαν πάρει θέση, αυτή θα είχε αποτελέσει ένα σταθερό στόχο, τον οποίο θα έπρεπε να σταθούν και να τον υπερασπιστούν. Και φυσικά δεν ήθελαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Έχουν υπεκφύγει, έχουν περιπλέξει, έχουν κρυφτεί, έχουν συγκαλύψει, έχουν αποφύγει οποιαδήποτε πραγματική άμεση ενέργεια για όσο διάστημα κάτι τέτοιο ήταν δυνατόν. Εκπονήθηκαν μελέτες με σκοπό τη συγκάλυψη, η Γαλάζια Βίβλος ήταν η περισσότερο γνωστή. Έστησαν τότε αυτή την υποκρισία, μετά την αναίρεσαν, είπαν ότι το ζήτημα έχει κλείσει. Και τότε το μόνο πράγμα που θα μπορούσες πραγματικά να πάρεις από την κυβέρνηση μετά από αυτό, από το 1969, δηλαδή εδώ και 43 χρόνια, είναι μια σύντομη σημείωση από την Πολεμική Αεροπορία, ότι δεν μελετούμε πλέον τα ΑΤΙΑ και ό,τι κι αν είναι αυτό δεν το μελετούμε πλέον. Δεν αποτελεί απειλή – πράγμα που καθόλου δεν είναι η θέση του Εκτελεστικού Κλάδου. Αυτό ήταν.
Και ο τύπος ταυτίστηκε – και δεν είχαν καμία συνέπεια επειδή ο τύπος ταυτίστηκε με αυτό. Αυτή είναι η φύση του αποκλεισμού της αλήθειας και της διαθέσιμης πληροφόρησης. Ωραία. Έτσι λοιπόν, εφαρμόστηκε καλή στρατηγική, μέχρι τις 4 του Νοέμβρη, που η κυβέρνηση Ομπάμα διατύπωσε τη θέση της γραπτώς, και τώρα την έχουμε.
 Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι εμείς προσβάλλουμε αυτή τη θέση, προσβάλλουμε αυτή τη δήλωση και την ακυρώνουμε. Αν την ακυρώσουμε, θα σπάσουμε τον αποκλεισμό της αλήθειας και αυτό θα είναι το τέλος αυτής της 65ετούς παρωδίας που έχει καθιερωθεί για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της εθνικής ασφάλειας.

GD.: Και η δεύτερη θέση σας έκανε να την αμφισβητήσετε;

SB: Η πρόθεση ήταν ότι μετά, η επόμενη έκκληση θα αμφισβητούσε στη συνέχεια την δήλωση και θα έκανε πολύ περισσότερα από αυτό. Με άλλα λόγια, χρησιμοποιούμε το ίδιο το πρόγραμμα που ο Λευκός Οίκος δημιούργησε για να βάλει τέλος στη θέση της κυβέρνησης για το θέμα αυτό. Την οποία δεν είχε δημιουργήσει ο σημερινός Λευκός Οίκος, απλώς τη διατηρούσε – για να είμαστε δίκαιοι.

Τώρα, πώς προτίθεται να το κάνει αυτό; Λοιπόν, πρώτα και κύρια, προσθέτει τώρα μια άλλη έκκληση στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου, που οι άνθρωποι τη βλέπουν σε όλον τον κόσμο. Αυτό είναι το ένα. Δεύτερο: αυτή η έκκληση είναι προσεκτικά σχεδιασμένη, ώστε να εισαγάγει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο θέμα σε ομοσπονδιακό επίπεδο, στο ύψιστο πολιτικό επίπεδο. Τρίτον, έχει σχεδιαστεί για να τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης στο κρίσιμο ζήτημα επίσης, για να προκαλέσει την ανάμιξη των μέσων ενημέρωσης και να τα καταστήσει ενήμερα για το θέμα, καθώς επίσης να προκαλέσει την αύξηση της ευαισθητοποίησης σε παγκόσμιο επίπεδο.
Όλα ωραία και καλά. Σωστά; Αλλά πώς; Εννοώ, πώς δένονται όλα αυτά μεταξύ τους; Απλά δεν μπορείς να πετάς κάτι εκειπέρα και να περιμένεις ότι τα μέσα ενημέρωσης θα τρέξουν σ’ αυτό. Πρέπει να τους δώσεις μια σοβαρή και αξιόλογη αιτία για να συμμετάσχουν σε αυτή την ιστορία, ιδιαίτερα στο επίπεδο της υψηλής πολιτικής. Για να είμαστε δίκαιοι, από το 1991 τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν μια αύξουσα κάλυψη του θέματος και, τα τελευταία λίγα χρόνια, χιλιάδες και χιλιάδες άρθρα έχουν γραφτεί, στην αγγλική γλώσσα, σε όλον τον κόσμο. Είναι αλήθεια, ότι πολλές από αυτές τις χιλιάδες έχουν πραγματικά αρχειοθετηθεί στο Paradigmresearchgroup.org. Μπορείτε να πάτε να τα διαβάσετε.
Και η μεγάλη πλειοψηφία αυτών των άρθρων... στην πραγματικότητα, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των άρθρων είναι απ’ ευθείας ρεπορτάζ, που καλύπτει κάθε πτυχή του θέματος και του τι συμβαίνει και του τι υπάρχει. Υπάρχει ένας πολύ μικρός αριθμός εκείνων που θα ονομάζαμε άρθρα γελοιοποίησης, αλλά αυτά είναι σπάνια.
Οπωσδήποτε, αλλά ρεπορτάζ που έμπρακτα αντιμετωπίζουν το θέμα και την υψηλή πολιτική, την Εξωπολιτική, την πολιτική του αποκλεισμού της αλήθειας – όχι, αυτό είναι ακόμα εκτός ορίων. Και οι άνθρωποι λένε, καλά, όχι, τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. Ω, ναι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι εκτός ορίων. Πιθανώς ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα είναι η σεξουαλική ζωή του Jack Kennedy. Ήταν εκτός ορίων. Απλά δεν είχε ασχοληθεί μ’ αυτήν ο Τύπος. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι υπήρχαν δημοσιογράφοι και συντάκτες σε όλη την Ουάσιγκτον, που γνώριζαν ότι ο Τζακ είχε μετρέσσες σε όλη τη χώρα. Αλλά απλά δεν συνέβη. Λοιπόν, ωραία.
Θα μπορούσαμε να το δούμε με διάφορους τρόπους. Όμως το ζήτημα είναι, ότι η παρουσία των εξωγήινων, που επηρεάζει το ανθρώπινο γένος για τουλάχιστον τις τελευταίες εξίμισυ δεκαετίες, αν όχι τα τελευταία εξήμισι χιλιάδες χρόνια, είναι αρκετές χιλιάδες φορές πιο σημαντική από τη σεξουαλική ζωή του Jack Kennedy. Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Έτσι –

GD.: Λοιπόν, έχουμε ... έχουμε –

SB: Μμμ;

GD.: Αν μου επιτρέπεις, έχουμε ακροατές που σίγουρα έχουν αντίληψη του θέματος. Το έχουν παρακολουθήσει για πολλά, πολλά χρόνια. Και ύστερα έχουμε ανθρώπους, που μόλις τώρα αρχίζουν να γίνονται πιο συνειδητοποιημένοι και να αποκτούν επίγνωση σχετικά με την παρουσία των εξωγήινων και τη σημασία της παρουσίας των εξωγήινων. Και ξέρω ότι θέλετε να μετάσχετε στην Αποκάλυψη ΙΙ, στις πρακτικές λεπτομέρειές της. Αλλά θα ήθελα πολύ να ακούσω, από την δική σου οπτική γωνία – και νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο για τους ακροατές μας να ακούσουν από εσένα – ποια είναι η αξία της Αποκάλυψης; Ποια είναι η αξία της αναγνώρισης της παρουσίας των εξωγήινων και του γεγονότος ότι βρίσκονται σε επικοινωνία με τις κυβερνήσεις του κόσμου μας για πολλά χρόνια; Αφού συμβεή η Αποκάλυψη, τι θα γίνει μετά;

SB: Αυτό είναι ένα τεράστιο ζήτημα. Έχω πει πολλές φορές ότι μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα, αμέτρητες χιλιάδες βιβλία πρόκειται να γραφτούν για αυτό ακριβώς το θέμα. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ την αναλογία του Εμφυλίου Πολέμου στην Αμερική. Ήταν ένα πενταετές ιστορικό γεγονός, με πολύ συναίσθημα και πολύ δράμα. Άλλαξε την πορεία των Ηνωμένων Πολιτειών ουσιαστικά. Και το τελευταίο που διάβασα ήταν, ότι περίπου 50.000 βιβλία έχουν γραφτεί γι' αυτό. Ο αριθμός αυτός θα ξεπεραστεί σημαντικά, όσον αφορά στο γεγονός της Αποκάλυψης, τα επακόλουθά της και, φυσικά, την ιστορία που οδήγησε σε αυτό.
Αυτό σημαίνει δεκάδες επί δεκάδων χιλιάδων βιβλίων. Και πώς απαντάει κανείς στο ερώτημα αυτό; Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις δυο δείκτες, που οι άνθρωποι μπορούν να ακολουθήσουν, καθώς διαβάζουν και εξετάζουν αυτά. Εννοώ, ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαβαστεί και να εξεταστεί. Δεν είναι κάτι περιστασιακό. Δεν είναι κάτι που θα μπορούσες να πεις στον κόσμο, «τι νομίζετε για... κάποιο γεγονός που απλά συνέβη», σωστά; Κάποιος, κάποια βόμβα που εξερράγη στο Αφγανιστάν. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Λοιπόν, σ’ αυτό δίνεις μια γρήγορη απάντηση. Αυτό δεν είναι καθόλου έτσι.
Δεν υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην ιστορία, που είναι παρόμοια σε σημαντικό βαθμό, ώστε να μπορείς να αναφερθείς σ’ αυτά. Το πιο κοντινό που εγώ χρησιμοποιώ, είναι φυσικά η καταστολή της Κοπερνίκειας επανάστασης και η Κοπερνίκεια επανάσταση, από την Καθολική Εκκλησία – στη Δύση. Πρόκειται πρωτίστως για ένα φαινόμενο της Δύσης. Και αυτό που είχες ήταν μια αλλαγή παραδείγματος στην κοσμολογία, με την οποία κατέστη δυνατό για ορισμένους επιστήμονες να καταλάβουν, ότι έχουμε ένα ηλιοκεντρικό σύστημα – ένα σύμπαν, που είμαστε – η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο. Υπάρχουν και άλλοι πλανήτες που γυρίζουν γύρω απ’ αυτόν τον Ήλιο, έχουν φεγγάρια που γυρίζουν γύρω απ’ αυτούς, πράγμα που είναι αρκετά δραματικό. Και αμφισβήτησε την θρησκευτική κοσμολογία της εποχής.
Η Εκκλησία αποφάσισε ότι υπήρχε κίνδυνος για την υπεροχή της Εκκλησίας, και κινήθηκε για να τη σταματήσει. Κινήθηκε για να την καταστείλει. Και ήταν σε θέση να την κρατήσει γενικά εγκλωβισμένη για εκατό περίπου χρόνια. Σκότωσαν πολλούς ανθρώπους, αφόρισαν πολλούς ανθρώπους, και κατέστειλαν σημαντικά την εξέλιξη της αστρονομίας και της κοσμολογίας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Κάποιος θα μπορούσε να έχει ρωτήσει, τότε, «τι σημασία έχει αν γνωρίζουμε την πραγματική φύση του ηλιακού συστήματος; Τι σημασία έχει αν πιστεύεις, ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο ή ο Ήλιος γυρίζει γύρω από τη Γη; Ποιος νοιάζεται;» Η ειρωνεία, βέβαια, είναι ότι, αν καταλαβαίνεις φυσική, γνωρίζεις ότι η Γη και ο Ήλιος γυρίζουν και τα δύο το ένα γύρω από το άλλο. Αλλά ας μην πάμε εκεί! Αλλά υπάρχει μια ειρωνεία εκεί, που μου θυμίζει το βιβλίο «Ένα Είδος Αγάπης»! Και οι δυο είχαν δίκιο, με άλλα λόγια.
Αλλά ουσιαστικά αυτό που είχες είναι, ότι είχες ένα τεράστιο θεσμό εξουσίας, που επενέβαινε και έφτιαχνε επιστήμη για την εξυπηρέτηση της εξουσιαστικής του ατζέντας. Και δεν προκύπτει κάτι καλό, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτό απλά δεν παράγει τίποτα καλό. Η επιστήμη τελικά προχώρησε, και με τον καιρό η Καθολική Εκκλησία ζήτησε συγγνώμη γι' αυτό – όλα ωραία και καλά. Και αυτό αποτελεί την πλησιέστερη αναλογία που έχω.
Νομίζω ότι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω γι' αυτό είναι, ότι η προσπάθεια να εγκλωβιστεί η επανάσταση φυσικά δεν είχε ελπίδα, από την αρχή. Απλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος, οποιοσδήποτε θεσμός, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος νομίζει ότι είναι, να μπορεί πραγματικά να παραποιήσει την πραγματικότητα, με τα εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια ανθρώπων, που προσπαθούν να καταλάβουν και να μελετήσουν την πραγματικότητα, να μαγέψει κατά κάποιο τρόπο όλους αυτούς τους ανθρώπους και τις προσπάθειες, ώστε πραγματικά να τους ξεγελάσει. Όμως εκείνοι προσπάθησαν.
Λοιπόν, για διαφορετικούς λόγους, πολύ διαφορετικούς λόγους, η Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και οι σύμμαχοί της, στον Β’ Παγκόσμιο και στον Ψυχρό Πόλεμο, οι οποίοι προφανώς ήσαν στην κορυφή της γεωπολιτικής πυραμίδας, μετά την καταστροφή και την κατάρρευση των δυνάμεων του Άξονα, πήραν μια απόφαση εθνικής ασφάλειας, στα τέλη της δεκαετίας του ‘40 και στις αρχές της δεκαετίας του ‘50, ότι η πραγματικότητα αυτής της μη ανθρώπινης επιρροής, αυτή η επιρροή κατά του ανθρώπινου γένους από μη ανθρώπινη νοημοσύνη έπρεπε να αποκρυβεί, με οποιοδήποτε αναγκαίο μέσο. Και οι λόγοι ήσαν αυστηρά οι εθνικές ασφάλειες και με αυτό εννοώ την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, της Βρετανίας και των άλλων χωρών που συμμετείχαν.
Οι λόγοι δεν ήσαν χωρίς αξία, όπως έχω πει πολλές φορές. Αντιμετώπισαν μια εξαιρετική, άνευ προηγουμένου σειρά περιστατικών στα τέλη της δεκαετίας του 1940. Δεν νομίζω ότι έχει ποτέ κάποια κυβερνητική ομάδα αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο παλαιότερα. Και όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη. Όλοι γνωρίζουμε ότι, όπως συμβαίνει πάντα, ο ένας πόλεμος θέτει απλώς τις βάσεις για τον επόμενο πόλεμο. Γι' αυτό έχουμε πολέμους από την εποχή του κατακλυσμού, περίπου 11.000 ως 12.000 χιλιάδες χρόνια. Αυτό κάνουν οι άνθρωποι.
Και το κάνουν πιο μεγαλειωδώς με το πέρασμα του χρόνου. Τα όπλα γίνονται μεγαλύτερα, οι στρατοί γίνονται μεγαλύτεροι, η καταστροφή μεγαλώνει μέχρι ακόμα και το περιβάλλον γίνεται θύμα του πολέμου. Αυτό είναι ό,τι κάνουμε για 12.000 χρόνια. Πείτε το αυτό «το παλιό παράδειγμα... η διαγωγή του σύγχρονου πολιτισμού». Θα έλεγα των πολιτισμών, μετά τον κατακλυσμό.
Έτσι, το 1947, εκείνο που κοιτούσαν ήταν ένας νέος εχθρός της Δύσης, που είχε παγιωθεί, που ήδη εργαζόταν σε πυρηνικά όπλα, τόσο σχάσης όσο και σύντηξης, που είχε καταστήσει εντελώς σαφές, ότι βρισκόταν σε ιδεολογική αντίθεση. Υπήρχαν τεράστια ποσά δυσπιστίας μεταξύ των δύο αυτών ιδεολογικών κόσμων, η Ανατολή και η Δύση και η σκηνή ήταν στημένη για τον Γ’ Παγκόσμίο Πόλεμο.
Ο Στρατηγός Patton ήθελε να ξεκινήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο αμέσως. Σωστά; Ο MacArthur ήταν διατεθειμένος να τον ακολουθήσει, επίσης. Ο LeMay ήθελε να ρίξει πυρηνικά σε όλους! Έτσι, αυτό που συνειδητοποίησα, ήταν ότι ο επόμενος πόλεμος θα μπορούσε να τους περιμένει στη γωνία, και επρόκειτο να είναι πυρηνικός. Και εκείνη τη στιγμή, ξέρω ότι γνώριζαν πως αυτό θα μπορούσε να είναι κακό, αλλά αμφιβάλλω ότι ακόμη και το '47 και το 1950, δεν είχαν καμία ιδέα για το πόσο κακό θα μπορούσε να γίνει.
Και έτσι στο μέσον όλων αυτών, έχουν, ενδεχομένως, άλλη μία – ίσως αυτή να μην ήταν η πρώτη – συντριβή εξωγήινου οχήματος με πτώματα. Έχουν θεάσεις να συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, με άλλα λόγια, οι εξωγήινοι δεν καραδοκούν πλέον στο παρασκήνιο, τώρα πετούν ολόγυρα, όπου οι άνθρωποι μπορούν να τους δουν, καταφθάνουν εκθέσεις θεάσεων. Συμβαίνει μια έκρηξη. Και – τι κάνουν; Παίρνουν μια απόφαση, ότι με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να το αποκρύψουν αυτό, ενώ προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που αντιμετώπιζαν, τι είδους τεχνολογία είχαν στα χέρια τους, τι θα μπορούσαν να κάνουν με αυτή, και προσπαθούσαν επίσης να καταλάβουν, πού επρόκειτο να φτάσει ο Στάλιν. Πόσο ακόμα θα επιδεινονόταν η κατάσταση; Δεν πρόκειται να το συζητήσω αυτό.
Και έτσι θεσμοθέτησαν – άρχισαν να θεσμοθετούν έναν αποκλεισμό της αλήθειας, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που είχαν στη διάθεσή τους – που ο αμερικανικός λαός τους παρείχε σε αφθονία, χωρίς αμφιβολία – για να εξουδετερώσουν τη σοβιετική απειλή. Και αποδεικνύεται, ότι όλα αυτά τα εργαλεία – η μυστικότητα, τα διαβαθμισμένα προγράμματα, η παρακολούθηση των υπηρεσιών πληροφοριών, τα τμήματα προπαγάνδας, τα τμήματα ψυχολογικού πολέμου, οτιδήποτε, όλα αυτά – ενώ ήσαν αρκετά κατάλληλα για το είδος του ψυχρού πολέμου, το είδος του πολέμου που αναπτυσσόταν, ένας ψυχρός πόλεμος, ένας πόλεμος των μυστικών υπηρεσιών, όλα εφαρμόστηκαν στη διαχείριση του ζητήματος των εξωγήινων στο μυαλό του κοινού.
Και έτσι, όλη την διάρκεια των επόμενων 65 χρόνων, αλλά ιδιαίτερα στα επόμενα 44 χρόνια, από το '47 και μετά, είχες δύο τρένα να τρέχουν στις ράγες της ιστορίας. Το ένα ήταν η εμπλοκή της Σοβιετικής Ένωσης σε ένα – αυτό που ονομάζουμε ψυχρό πόλεμο και το άλλο, η ανάμιξη του ζητήματος των εξωγήινων. Ένα από αυτά τα τρένα ήταν τελείως έξω στο ύπαιθρο και το παρακολουθούσες καλά. Το άλλο τρένο ουσιαστικά ήταν κρυμμένο, αλλά ήταν εκεί. Και τα δυο αυτά προχωρούσαν παράλληλα.
 Αυτό αλλάζει με το τέλος του ψυχρού πολέμου, όταν το βασικό εμπόδιο για να αναγνωριστεί επιτέλους η παρουσία των εξωγήινων είχε αρθεί. Και είμαστε τώρα στο εικοστό πρώτο έτος της μετά τον Ψυχρό Πόλεμο εποχής. Και έτσι αυτό είναι το πλαίσιο γι’ αυτό που κάνουμε και για το γιατί το κάνουμε.
Τώρα, για να απαντήσω στην ερώτησή σου, με έναν πολύ απλό τρόπο, εντάξει; Ένας πολύ απλός τρόπος ...

GD.: Ναι. Που δεν είναι εύκολο να το κάνεις. [Γελά]

SB: Η αναγνώριση της εξωγήινης παρουσίας θα είναι το πιο βαρυσήμαντο γεγονός στην ανθρώπινη ιστορία. Θα είναι ουσιαστικά το... Υποθέτω ότι θα μπορούσε να πει κανείς, η τελετουργία, που βγαίνει από το ανθρώπινο γένος προς το ευρύτερο σύμπαν, που σημαίνει ότι ένας γαλαξιακός – μια ομάδα γαλαξιακών πολιτισμών, που βγαίνουν προς τα έξω, με την έννοια, ότι τώρα είμαστε ενδεχομένως σε θέση να έχουμε μια επίσημη εμπλοκή, επίσημη, ανοιχτή εμπλοκή, που θα ανοίξει τον γαλαξία για μας, κατά μία έννοια, σωστά; Σίγουρα η ικανότητά μας να ταξιδέψουμε εκεί, αλλά όχι με δικά μας πλοία, αν και μπορεί ακόμη και να έχουμε τέτοια πλοία.
Αλλάζει εντελώς την αντίληψή μας για το ποιοι είμαστε, από πού ήρθαμε, τη φύση της ζωής, σίγουρα την αξία του περιβάλλοντός μας, κλπ, κλπ, κλπ. Και αυτό πριν φτάσουμε στις εν δυνάμει τεχνολογικές καινοτομίες, που θα προέκυπταν αν η εξωγήινη τεχνολογία μπορούσε να βγει στο προσκήνιο, για να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας, ή αν εμείς είχαμε πρόσβαση στην εξωγήινη τεχνολογία μέσω σχέσεων συνεργασίας.

GD.: [δεν ακούγεται]

SB: Αυτή τη στιγμή η ανθρώπινη φυλή έχει κατά πολύ προωθήσει το – καλά, ας το πω αλλιώς. Υπήρξε ένα διάσημο βιβλίο, που βγήκε πριν από περίπου 30 χρόνια, που ονομαζόταν Η Αρχή Της Εκμηδένισης (The Peter Principle) και Η Αρχή Της Εκμηδένισης είναι η εξής: ότι οι άνθρωποι συνεχώς προάγονται, μέχρι τελικά να φτάσουν στην κορύφωση της ανικανότητάς τους. Τελικά προωθούνται σε ένα επάγγελμα, που δεν μπορούν να κάνουν, και τότε αποτυγχάνουν. Και είναι πραγματικά θλιβερό, κατά κάποιο τρόπο.
Λοιπόν, ας πούμε απλά ότι η ανθρώπινη φυλή έχει φθάσει στα όρια της ικανότητάς της, ιδιαίτερα το αρσενικό μέρος της ανθρώπινης φυλής. Η ιδεολογία μας, η σκέψη μας, δεν επαρκεί για την αντιμετώπιση του πού έχουμε τώρα τοποθετήσει τους εαυτούς μας. Έχουμε απομυζήσει τον πλανήτη στα όριά του. Έχουμε κατακλύσει με πληθυσμό τον πλανήτη στα όριά του Έχουμε συμπιέσει τις συνθήκες των ανθρώπων στα όριά τους. Έχουμε δημιουργήσει πολύπλοκα σενάρια, τεράστια οπλικά συστήματα, βιοτεχνολογία, συστήματα βιολογικού πολέμου και υπάρχει ένας ανυπολόγιστος αριθμός πραγμάτων, που θα μπορούσαν να σπείρουν ανείπωτο όλεθρο εναντίον μας, μια πολύ σημαντική εκδοχή του οποίου είναι η κατάρρευση του δικού μας περιβάλλοντος. Όλα αυτά έχουμε καταφέρει να τα κάνουμε μέσα σε εκατό χρόνια, αν και έχουμε εργαστεί πάνω σ’ αυτό για δέκα χιλιάδες χρόνια.

GD.: Ναι.

SB: Δεν υπάρχει διέξοδος από αυτό. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αποτραπεί το γεγονός, να γίνει ο 21ος αιώνας ένας απόλυτος εφιάλτης, μια Κόλαση του Δάντη, μια φοβερή φαντασμαγορία, χωρίς σημαντικές, μεγάλες τεχνολογικές καινοτομίες. Υπάρχουν εκεί έξω οπαδοί της καθαρότητας και της παράδοσης, που πιστεύουν, ότι αν ο καθένας απλά αφήσει τις πόλεις και πάει να ζήσει στο δάσος, καλλιεργήσει ένα μικρό κήπο και δεν κάνει τίποτα σημαντικό, ώστε να απαλλάξει το περιβάλλον και παραμείνει ολιγαρκής, αυτό θα φέρει τη λύση στο πρόβλημα.
Λοιπόν, λυπάμαι, αλλά αυτοί ζούν σε μια πλήρη και τεράστια αυταπάτη. Αν δεν έρθει κάτι που θα εξοντώσει τέσσερα ή πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπων χωρίς να βλάψει σημαντικά τις υποδομές, ο 21ος αιώνας βρίσκεται σε μια γρήγορη διαδρομή προς την κόλαση.
Έτσι, η Αποκάλυψη μπορεί να είναι η μοναδική και σπουδαιότατη πράξη, στρατηγική, απόφαση, που η ανθρώπινη φυλή θα μπορούσε να επιλέξει, για να πάει τα πράγματα... για να οδηγήσει τον 21ο αιώνα, σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Και χιλιάδες βιβλία θα γραφτούν για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να συμβεί αυτό, τι είδους κατευθύνσεις ήσαν διαθέσιμες, τι κάναμε γι' αυτό, και ούτω καθεξής. Αυτή είναι η απάντηση σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο ζήτημα.

GD.: Λοιπόν, εκτιμώ...

SB: Και ελπίζω ...

GD.: ...το γεγονός ότι ενεργείς προς την εξεύρεση λύσης ενός τόσο δύσκολου προβλήματος. Είναι μια πρόκληση...

SB: Είναι η δουλειά μου.

Γ.Δ.: ...και ειδικά [; ]! [Γέλια] Είναι μια πρόκληση που έπρεπε να αντιμετωπιστεί μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχαμε. Έκανες πολύ καλή δουλειά μιλώντας για την ιστορία, τους παράγοντες πίσω... τους πιθανούς γενεσιουργούς παράγοντες πίσω από τις αποφάσεις που πάρθηκαν σχετικά με την εξωγήινη παρουσία, και μας φέρνουν μέχρι το σήμερα, και...  Έχεις δίκιο, είμαστε σε μια αλληλουχία καταστάσεων, η Γη, και χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια. Και υπάρχει πληθώρα στοιχείων εκεί έξω που, πρώτον, να επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει μία παρουσία εξωγήινων και, δεύτερον, ότι είναι εδώ για να βοηθήσουν.
Έχουν τεχνολογίες και πόρους για να βοηθήσουν. Δεν είναι εδώ για να κυριεύσουν τον κόσμο. Έρχονται με ειρήνη, ειρηνικά όντα. Και θέλουν να γίνουμε μέρος μιας μεγαλύτερης, εξελιγμένης γαλαξιακής κοινότητας. Έτσι θα το έλεγες κι εσύ αυτό επίσης;
SB: Όχι ακριβώς. Τα γνωρίζω αυτά τα συναισθήματα. Και δεν είναι ανάρμοστα, υπό την έννοια, ότι ο καθένας πρέπει να φτάσει ως εκεί, που θα μπορέσει να εξετάσει την τεράστια ποσότητα των αποδεικτικών στοιχείων, που έχουμε στη διάθεσή μας, και στο βαθμό που θα μπορέσει να βρει τα γνήσια στοιχεία μέσα από τη ρύπανση, που η κυβέρνηση εσκεμμένα έχει παρεμβάλει σε αυτό το ζήτημα στην πάροδο των δεκαετιών, ώστε να καταστήσει δύσκολη αν όχι αδύνατη την εξαγωγή ξεκάθαρων συμπερασμάτων. Για να μην αναφέρω την άλλη ζημιά, τα άλλα εμπόδια, που έχουν δημιουργηθεί από απλούς πολίτες οι οποίοι, ελλείψει επίσημης ερμηνείας και επίσημης προσέγγισης, έχουν αναμιχθεί κάνοντας ό,τι ήθελαν, σαν να παίζουν με το θέμα.
Και έτσι υπήρξε πολλή παραπλάνηση, υπήρξε πολλή ψευτοεπιστήμη και πολλές λανθασμένες θεωρίες. Αλλά αυτό είναι εντάξει, αυτή είναι η ανθρώπινη φύση, αλλά παρ' όλα αυτά δεν είναι κάτι που θέλεις, αν προσπαθείς να κατανοήσεις τη φύση του κόσμου.
Και έτσι, δοθέντων όλων αυτών, οι άνθρωποι προσπαθούν όσο καλύτερα μπορούν να καταλήξουν σε ερμηνείες, σε εξηγήσεις, και προσπαθούν να προβληθούν στο μέλλον. Είμαι ... Προσπαθώ όσο μπορώ να μην, πώς θα το έλεγες, να μην εγκλωβιστώ σε κάποιο συγκεκριμένο σενάριο. Υπάρχουν μια σειρά από πρότυπα, τα οποία με προσελκύουν, αλλά δεν είναι, κατά την άποψή μου, καθόλου βέβαια.
Το σίγουρο είναι, ότι υπάρχει μία εξωγήινη παρουσία. Το σίγουρο είναι, ότι έχουμε τη δύναμη να αποκαλύψουμε αυτήν την παρουσία τους ανθρώπους, οι κυβερνήσεις μπορούν ανά πάσα στιγμή. Σωστά;
GD.: Αμ...χμμ...
SB: Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι έχει υπάρξει επαφή με των ανθρώπων με αυτούς τους εξωγήινους. Και δεν ήταν μια τυπική, κανονισμένη συνδιαλλαγή. Ήταν αναγκαστική, και ενώ οι άνθρωποι μπορεί να την είχαν αποδεχθεί, ακόμα και να την είχαν προκαλέσει, σε γενικές γραμμές δεν είχαν στείλει από πριν τυπωμένες προσκλήσεις. «Έχουμε αυτό το υπέροχο πρόγραμμα που κάνουμε. Θα θέλαμε να συμμετάσχετε. Απαντήστε μας». Όχι, ήταν μια βεβιασμένη εμπλοκή της ανθρώπινης φυλής, όποοι και αν ήσαν οι λόγοι.
Και μετά γίνεται πιο περίπλοκο. Διότι καθώς εξετάζεις την τεράστια ποσότητα των εκθέσεων των επαφικών, αρχίζεις να βλέπεις, ότι δεν είναι όλα απολύτως δεδομένα, ότι υπάρχει... υπάρχει ένας αριθμός από θέματα μέσα σ’ αυτές τις εκθέσεις, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους, αλλά δεν είναι τα ίδια. Συνδέονται, τα θέματα αλληλοσυνδέονται, αλλά δεν συνδέονται με άλλα θέματα.
Και έτσι έχουμε μια πολύ σύνθετη εικόνα εδώ. Καλώ τους ανθρώπους να προσπαθήσουν να το δεχθούν αυτό. Τώρα, αν είχαμε επίσημη, ανοιχτή επαφή με εξωγήινους, σημαίνει αυτό ότι είναι δυνατό να υπάρξει ανταλλαγή τεχνολογίας ή προσφορά τεχνολογίας; Φυσικά. Σωστά. Σημαίνει αυτό, ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο; Όχι.
Αν είχαμε μια επίσημη γνωριμία με εξωγήινους και γινόταν γνωστό, ότι η κυβέρνησή μας μεταχειρίζεται και μελετά την εξωγήινης προέλευσης τεχνολογία, οποιασδήποτε πηγής, επί δεκαετίες, θα μπορούσε εκείνη η τεχνολογία να βγει στο προσκήνιο; Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί; Βεβαίως. Σημαίνει αυτό ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί; Όχι απαραίτητα.
Είναι λογικό ότι – και βασικό πρόβλημα [;;;;] γνωρίζουμε, ιδιαίτερα από αναφορές επαφών, ότι οι εξωγήινοι είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό προοδευμένοι, όχι απλά στα συστήματα προώθησης και στην ενέργεια – και υπάρχουν στοιχεία γι’ αυτό. Υπάρχουν ακόμα περισσότερα στοιχεία, ότι οι εξωγήινοι είναι πολύ προοδευένοι στην κατανόηση των επιστημών της ζωής, ιδιαίτερα της γενετικής.
Και με δεδομένα τα όσα εμείς ήδη γνωρίζουμε για τη γενετική και τις επιστήμες της ζωής τώρα και τι νομίζουμε ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε, ακόμα και αρκετά πριν αρχίσει αυτός ο αιώνας, η υπόθεση ή η πιθανολόγηση ότι οι εξωγήινοι προφανώς μπορούσαν, αν το επέλεγαν, ή αν επέλεγαν να συνεργαστούν μαζί μας, ότι προφανώς θα μπορούσαν να διαχειριστούν τα περισσότερα από τα δεινά που αντιμετωπίζει η ανθρώπινη φυλή σήμερα, δεν είναι μια πιθανολόγηση που στερείται λογικής. Οπωσδήποτε, είναι μια πιθανολόγηση. Έτσι, η εικόνα δεν είναι καθαρή.
GD: (Δεν ακούγεται)

SB: Αλλά τότε πας κάτω στο θεμελιώδες σημείο, που είναι ως τώρα η κυβερνητική τοποθέτηση, ότι δεν συμβαίνει τίποτα, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει καμία Αποκάλυψη, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, όλα είναι μια μαζική αυταπάτη από μέρους εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Έτσι εγώ νομίζω, ότι με αυτή την τοποθέτηση δεν πάμε πραγματικά πουθενά κάπου στο κοντινό μέλλον.
Στο μεταξύ, βεβαίως, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρώπινη φυλή αυξάνονται γεωμετρικά.  Κι έτσι, έγκειται στον λαό αν αυτή η πολιτική, δοθέντων των συνθηκών στις οποίες βρισκόμαστε, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ορθή, κατάλληλη, παραγωγική και σε μερικές περιπτώσεις ακόμη και νόμιμη.

GD: Σίγουρα

SB: Και αν η τεράστια πλειοψηφία των ανθρώπων πιστεύει ότι είμαστε μια χαρά, δεν θα συμβεί τίποτα. Αλλά αν η τεράστια πλειοψηφία πιστεύει διαφορετικά και αν αυτή αναλάβει δράση, τότε πραγματικά αυτή η πολιτική θα αλλάξει. Και το κίνημα της Αποκάλυψης αναζητά αυτή τη συνθήκη, η οποία μας πάει πίσω στην έκκληση.

GD: (Δεν ακούγεται) ...ευκαιρία να... σίγουρα. Και θα ήθελα να σου δώσω μια ευκαιρία να το συζητήσουμε αυτό πριν κλείσουμε. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να συζητήσουμε για τις ευκαιρίες που έχουμε, και υπάρχει πολλή πληροφόρηση εκεί έξω. Και, όπως γνωρίζεις, ένα μέρος της είναι παραπληροφόρηση, ένα μέρος της θα προκαλέσει σύγχυση και φόβο σε σχέση με το πώς μπορούν οι εξωγήινοι να μας βοηθήσουν, γιατί βρίσκονται εδώ, ποιό είναι το κίνητρό τους...

SB: Σωστά.

GD: ...ποιά είναι η ατζέντα. Και νομίζω ότι πολλά απ’ αυτά θα τα δείξει ο χρόνος. Σωστά; Και στην έρευνά μου έχω συναντήσει μερικές πραγματικά ενθαρρυντικές πληροφορίες, ότι θα έχουμε μια ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί τους και εκείνοι ανησυχούν, όπως επεσήμανες, για το ότι δεν έχουμε πάρει μέτρα προστασίας για τη Γη, ανησυχούν γι’ αυτό. Είμαστε μέρος μιας γαλαξιακής οικογένειας άλλων πλανητών, και η Γη είναι ένα σημαντικό μέρος της. Εκείνοι έχουν τεχνολογία για να μας βοηθήσουν. Έχουν πρότυπα, τα οποία εμείς μπορούμε να εξετάσουμε και να υιοθετήσουμε – δεν θα μας επιβληθούν, όμως μπορούν να μας βοηθήσουν.
Και αυτό είναι κάτι... είναι κάτι που εγώ βρίσκω πολύ ενθαρρυντικό και βλέπω όλο και περισσότερες πληροφορίες γύρω απ’ αυτό. Και νομίζω ότι ο καιρός θα δείξει. Και είναι καλό να δημιουργείς την προοπτική σου και είναι σίγουρα καλό να συζητάς γύρω απ’ αυτό.
Ας μιλήσουμε για την έκκληση Αποκάλυψης Νο 2. Επειδή γνωρίζω ότι έχεις ρίξει πολλή δουλειά σ’ αυτήν και είναι μέρος της επόμενης φάσης της στρατηγικής σου με στόχο να εμπλέξεις τον Λευκό Οίκο ακόμη περισσότερο.

SB: Όχι δεν... Θα δώσω τη σύντομη εκδοχή της περιγραφής της, αυτή τη φορά – μας έχουν μείνει περίπου είκοσι λεπτά. Όμως υπάρχουν... υπάρχουν σύνδεσμοι στα απαραίτητα υλικά και έγγραφα και οτιδήποτε άλλο που ο κόσμος μπορεί να βρει και μπορεί να τα βρει όλα στο disclosurepetition.info. Μερικοί από αυτούς τους συνδέσμους είναι στον ιστότοπο, μερικοί είναι ενσωματωμένοι στην ίδια την έκκληση. Αλλά – και προσπαθώ να το μάθω καλύτερα αυτό, γιατί πρέπει να είμαι σε θέση να το περιγράφω με όλο και λιγότερες λέξεις μέσα σε όλο και λιγότερα λεπτά, προκειμένου να συνεχίσω να εμπλέκω τους περισσότερους – και τα μέσα ενημέρωσης [;]

GD: Είναι ζόρικο! (γέλια)

SB: Είναι. Ναι, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο να συζητάς περίπλοκα πράγματα στα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης, και γι’ αυτό όλο και λιγώτερα περίπλοκα πράγματα συζητώνται, πράγμα που αποτελεί έναν ακόμη λόγο που φθίνουμε κοινωνικά, που πάμε προς τα κάτω.

GD: Λοιπόν, είναι μια δοκιμασία... (;;;) [εδώ η φράση, μετά το κενό που υπάρχει στην απομαγνητοφώνηση, καταλήγει με τον όρο «sound bites», ο οποίος τυπικά σημαίνει τα μικρά αποσπάσματα λόγων ή δηλώσεων πολιτικών, που μεταδίδονται από ραδιοφώνου ή τηλεοράσεως – ίσως εδώ, σε σχέση με το περιεχόμενο της προηγούμενης παραγράφου, ο όρος αυτός χρησιμοποιείται με την έννοια της ανταλλαγής λίγων τυπικών φράσεων μεταξύ των μελών της κοινωνίας, τη στιγμή που οι συνθήκες απαιτούν διεξοδικές και εκτεταμένες συζητήσεις γύρω από τα σημαντικά κοινωνικά προβλήματα της εποχής μας και με αυτό το πνεύμα αποδίδεται στην ελληνική γλώσσα το περιεχόμενο της επομένης παραγράφου. Η φράση στο πρωτότυπο είναι «Well, it’s challenging, the fact [ ? ? ? ] sound bites»].

SB: Ναι, και προσπαθούμε να ζούμε ανταλλάσσοντας μόνο λίγες τυπικές φράσεις (το αντίστοιχο τμήμα του πρωτοτύπου είναι «...and were trying to live in sound bites...») και αυτό δεν θα δουλέψει, θα αποτύχει. Κι έτσι, είτε επιστρέφουμε στη ρητορική, εκλογικευμένη, εκτεταμένη ανάλυση, είτε αποτυγχάνουμε ως κοινωνία. Εννοώ... και η Ιστορία, σε διαβεβαιώ, δεν θα δώσει δεκάρα. Η Ιστορία έχει δει τόσο πολλές κοινωνίες να αποτυγχάνουν στα τελευταία 11.000 χρόνια, που άλλη μια δεν θα την ενοχλήσει καθόλου. Μπορεί να ενοχλήσει εμάς, αλλά η Ιστορία δεν πρόκειται να νοιαστεί. Η Γη επίσης δεν πρόκειται να νοιαστεί, με την ευκαιρία.
Έτσι, αυτό που συμβαίνει εδώ είναι το εξής: Αυτή η διαδικασία της έκκλησης έχει επιτρέψει στην Ομάδα Έρευνας Παραδείγματος να ξαναβάλει στο παιχνίδι, μπροστά στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, τα πολιτικά μέσα ενημέρωσης, μια πολύ σημαντική ιστορία από τον 20ό αιώνα, την πολιτική εξουσία, ύστερα από δεκαεννέα χρόνια αφ’ ότου έλαβε χώρα. Το γεγονός εκείνο ήταν η Πρωτοβουλία Ροκφέλερ, η οποία ήταν μια προσπάθεια δυόμισυ ετών του Λώρενς Ροκφέλερ να πείσει τον Πρόεδρο Κλίντον να αποδεσμεύσει όλα τα αρχεία για τα ΑΤΙΑ που βρίσκονταν στα χέρια της Κυβέρνησης, εκτός από εκείνα που σαφώς έβαζαν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια και να χορηγήσει αμνηστεία στα μέλη των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών, που θα ήθελαν να βγουν μπροστά και να παρουσιάσουν στοιχεία ή πληροφορίες για συμβάντα και στοιχεία από προσωπικές τους εμπειρίες και επίσης να ξαναθεσπίσει διαδικασίες διερεύνησης – ανοιχτές διαδικασίες διερεύνησης. Εκείνη την εποχή, πρέπει να είχαν περάσει εικοσιτρία χρόνια από τη διακοπή του Προγράμματος Γαλάζιο Βιβλίο.
Το έκανε επειδή ο ψυχρός πόλεμος είχε τελειώσει και κάτι τέτοιο ήταν δυνατόν. Αν είχε κερδίσει ο George H.W. Bush την προεδρία, θα τον είχε προσεγγίσει. Έτσι όπως ήσαν τα πράγματα, είχε κερδίσει ο Κλίντον κι εκείνος προσέγγισε αυτόν. Οπωσδήποτε, η επικράτηση του Κλίντον απετέλεσε μια μικρή περιπλοκή – ενώ ο George H.W. Bush έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από την κοινότητα των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών, με τον Μπιλ Κλίντον δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Αυτός ήταν τελείως απαξιωμένος. Κι έτσι αυτός δεν ήταν ο πρόεδρος, που εκείνοι θα διάλεγαν ή θα ήθελαν να είναι στο κέντρο αυτού του μεγάλου γεγονότος και της μεγάλης πολιτικής απόφασης.
Και έτσι, τότε που ο Ροκφέλερ τον πλησίασε, υπήρχαν υπολογίσιμες δυνάμεις μέσα στην κυβέρνηση, με ευρεία επιρροή, που ήσαν αντίθετες στο να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο. Και έτσι, μια από τις μεγάλες ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί, πολιτικές ιστορίες του 20ού αιώνα, είναι η σύνδεση ανάμεσα στην προσέγγιση του Ροκφέλερ της 29ης Μαρτίου 1993 και στο ρόλο της, τον επί μέρους ρόλο της, στις σχεδόν άνευ προηγουμένου ευρείας κλίμακας επιθέσεις κατά της προεδρείας, και του Προέδρου και της συζύγου του και της οικογένειάς του και της γάτας του και του σκύλου του και των φίλων του, που ποτέ δεν αμβλύνθηκαν μέχρι που εκείνος εγκατέλειψε τη θέση του, ύστερα από οκτώ χρόνια.
Υπάρχει... Δεν είναι μια συνηθισμένη σύνδεση. Μολονότι η ιστορία δεν έχει γραφτεί, και δεν έχω υπ’ όψη μου κανένα συγγραφέα ή σοβαρό ερευνητή που να έχουν ψάξει για την αλήθεια σ’ αυτήν, αλλά μπορεί κάποια μέρα να βγει στην επιφάνεια. Όμως αυτή η μαζική επίθεση στην προεδρεία, όλες οι προσπάθειες να τον ρίξουν από την εξουσία, επικαλούμενοι διάφορα σκάνδαλα, περιόριζαν σε μεγάλο βαθμό την πιθανότητα ότι θα μπορούσε αυτός να τολμήσει να δράσει πάνω στην προσπάθεια του Ροκφέλερ.
Μολονότι το πράγμα ήταν τελειωμένο... Όντως αντέδρασε με διάφορους τρόπους και το μεγαλύτερο μέρος του κοινού δεν γνωρίζει καν περί αυτού. Το μεγαλύτερο μέρος του κοινού δεν γνωρίζει καν, ότι συνέβη κάποτε η Πρωτοβουλία Ροκφέλερ, επειδή ο Τύπος δεν την κάλυψε. Ήταν εκτός ορίων, και το γνωρίζουν. Δεν μπορείς να πας εκεί. Έτσι συνεχίστηκε για δυόμισυ χρόνια, αλλά δεν έτυχε κάλυψης, εκείνο το οποίο ο καθένας πρέπει να γνωρίζει, πραγματικά, γύρω από την πραγματικότητα του κατεστημένου του αποκλεισμού της αλήθειας πάνω σ’ αυτό το ζήτημα.
Έτσι αυτό κράτησε για δυόμισυ χρόνια, γράφτηκαν αναφορές, έγιναν μελέτες, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στο Γουαϊόμινγκ, στο αγρόκτημα του Ροκφέλερ, κλπ,κλπ, κλπ, είχαν αναμιχθεί πολλοί άνθρωποι. Μερικοί απ’ αυτούς είναι πάρα πολύ ισχυρά άτομα, τόσο στην ιστορία όσο και στη σημερινή κυβέρνηση, πράγμα που αποτελεί τον λόγο για τον οποίο αυτό το θέμα ήταν, από την αρχή ίσως, η αχίλλειος πτέρνα του αποκλεισμού της αλήθειας και γιατί, αν κάποτε αυτό καλυφθεί, ο αποκλεισμός της αλήθειας θα μπορούσε να καταρρεύσει εντελώς. Εντάξει;
Τώρα, δεν θα μπορέσω να συνεχίσω επί μακρόν πάνω σ’ αυτό, αλλά ας μου επιτραπεί μόνο πολύ σύντομα να περιγράψω τους ανθρώπους που αναμίχθηκαν – και νομίζω ότι οι περισσότεροι από τους ακροατές θα βγάλουν το συμπέρασμά τους χωρίς πάρα πολλή σκέψη. Στα πρόσωπα που γνώριζαν για την Πρωτοβουλία Ροκφέλερ και/ή ήσαν αναμεμιγμένα σ’ αυτήν περιλαμβάνονταν οι εξής:
Ο Πρόεδρος Κλίντον, ο οποίος βέβαια είναι ακόμη ένας κύριος παίκτης στον κόσμο και συμβουλεύει έθνη και επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο για το πώς να διευθετήσουν τις υποθέσεις τους. Μπορεί να είναι πραγματικά καθοριστικής σημασίας για την επανεκλογή του Ομπάμα.
Η σύζυγός του, η Χίλαρυ Κλίντον, που ήθελε να συμμετάσχει στις υποψηφιότητες για την προεδρεία και σχεδόν έγινε Πρόεδρος και είναι τώρα η Υπουργός μας των Εξωτερικών.
Ο Δρ. Τζων Γκίμπονς, ο επικεφαλής του Γραφείου Επιστημονικής Και Τεχνολογικής Πολιτικής, ο οποίος λίγο μετά απ’ αυτά βγήκε στη σύνταξη και άρχισε μια σχετικά ιδιωτική ζωή, κι έτσι δεν είναι μέρος της έκκλησης.
Ο σύμβουλος Τζων Ποντέστα, ο σύμβουλος του Κλίντον Τζων Ποντέστα, ο οποίος έγινε προϊστάμενος του επιτελείου του στη δεύτερη περίοδο. Ζήτησε την αποδέσμευση όλων των αρχείων περί ΑΤΙΑ δυο φορές στην Εθνική Λέσχη Τύπου, μετά την αποχώρησή του ή το τέλος της Κυβέρνησης Κλίντον. Συνέχισε σαν πρόεδρος της μεταβατικής ομάδας του Ομπάμα και βοήθησε στη σύνθεση της Κυβέρνησης Ομπάμα και ήταν ο πιο συχνός επισκέπτης στον Λευκό Οίκο στις πρώτες ενενήντα ημέρες της Κυβέρνησης Ομπάμα.
Ο φίλος του Κλίντον Γουέμπστερ Χάμπελ, ο οποίος ήταν διορισμένος Δεύτερος Γενικός Σύμβουλος Δικαιοσύνης (Associate Attorney General) και προέβη στην αποκάλυψη, στο βιβλίο των αναμνήσεών του με τίτλο «Φίλοι Σε Υψηλές Θέσεις», ότι ο Κλίντον του ζήτησε να κοιτάξει στα θέματα των ΑΤΙΑ, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και αλλού.
Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Αλ Γκορ, ο οποίος πήρε μέρος στην προεκλογική εκστρατεία για την Προεδρεία και για λίγες μόνο ψήφους έχασε το αξίωμα. Τώρα γυρίζει τον κόσμο συμβουλεύοντας έθνη και επιχειρήσεις για το πώς να διευθετήσουν τις υποθέσεις τους.
Ο Λέων Πανέτα, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής του επιτελείου στον Κλίντον, στη διάρκεια της Πρωτοβουλίας Ροκφέλερ, ο οποίος συνέχισε σαν Διευθυντής της CIA του Ομπάμα και είναι τώρα Υπουργός Άμυνας.
Φίλος του Κλίντον και του Γερουσιαστή Μπιλ Ρίτσαρντσον, εκείνη την περίοδο, που συνέχισε σαν Υπουργός Ενέργειας του Κλίντον, έγινε Υπουργός Εμπορίου υπό τον Ομπάμα, ύστερα έγινε υποψήφιος για την Προεδρεία και, μέχρι πρόσφατα, ήταν Κυβερνήτης του Νέου Μεξικού.
Άλλα πρόσωπα που είχαν αναμιχθεί στην Πρωτοβουλία Ροκφέλερ ή με κάποιο τρόπο είχαν συνδεθεί μ’ αυτήν, ήσαν ο πρώην Υπουργός Άμυνας Μέλβιν Λέιρντ, ο τότε Γερουσιαστής Κλέμπορν Πελ, ο τότε Γερουσιαστής Πάτυ Μάρεϋ...

GD: Μακρύς κατάλογος.

SB: ...η Υπουργός Πολεμικής Αεροπορίας Σήλα Γουίντναλ και ο Αντιπρόσωπος του Νέου Μεξικού Στέφαν Σιφ.
Νομίζω ότι εδώ ο κόσμος αρχίζει να αποκτά την εικόνα.

GD: Ναι

SB: Όλοι εκείνοι που ανέφερα καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται. Και τώρα, να θυμάσαι, ο Τύπος ποτέ δεν το κάλυψε αυτό. Δεν επετράπη να θεωρηθεί είδηση.
Τώρα, από τον ιδιωτικό τομέα, οι κυριώτεροι εμπλεκόμενοι ήσαν:
Ο δισεκατομμυριούχος φίλος των Κλίντον και γιός του Τζων Ντ. Ροκφέλερ, Λώρενς Ροκφέλερ, νεκρός σήμερα.
Ο δικηγόρος του Χένρυ Ντάιαμοντ, ακόμη εν ζωή.
Ο επικεφαλής του ιδρύματός του ανθρώπινου δυναμικού, πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών του στρατού, Δρ. Σκοτ Τζόουνς, σήμερα ακτιβιστής της ειρήνης, ακόμη εν ζωή.
Και το δεξί χέρι του Σκοτ Τζόουνς και πρώτος υπασπιστής Ρίτσαρντ Φάρλεϋ, ακόμη εν ζωή.
Και στους ερευνητές που είχαν αναμιχθεί σ’ αυτή την πρωτοβουλία στα δυόμισυ αυτά χρόνια περιλαμβάνονταν οι Ντον Μπερλίνερ και Τόνυ Οναί, ο Ρίτσαρντ Τολλ, που είναι τώρα νεκρός, ο Ρόμπερτ Κητς, η Λίντα Μώλτον Χόου, ο Κόλιν Άντριους, ο Καρλ Φλοκ και ο Δρ. Τζων Μακ, αποθανών. Ο Δρ. Ληο Σπρινκλ, ο Δρ. Στήβεν Γκρηρ, ο Δρ. Μπρους Μακάμπυ και ο Δρ. Ζακ Βαλλέ.
Πάλι, νομίζω ότι οι περισσότεροι απ’ όσους ακουν αυτό, καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για μια πολύ σπουδαία υπόθεση. Και ο λόγος για τον οποίο αυτή δεν χάθηκε, παρά την έλλειψη της κάλυψης από τον Τύπο, ο λόγος για τον οποίο μπορούμε τώρα εμείς να την επανεισάγουμε στη δημόσια σκηνή, μπροστά στα μέσα ενημέρωσης, μπροστά στον κόσμο, στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου, είναι η σημαντική εργασία ενός Καναδού ερευνητή με το όνομα Γκραντ Κάμερον, ο οποίος άρχισε πίσω στο 2000 τη λειτουργία ενός ιστοτόπου που ονομάζεται PresidentUFO.com. Είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση στον κόσμο πληροφοριών που συνδέουν τους προέδρους των Η.Π.Α. με αυτό, με τα φαινόμενα, με το φαινόμενο των ΑΤΙΑ.
Και το κομμάτι που αναφέρεται στον Κλιντον είναι εξαιρετικά σημαντικό, επειδή εκείνο το κομμάτι περιέχει τις αφηγήσεις, που περιγράφουν πολύ λεπτομερέστερα την Πρωτοβουλία Ροκφέλερ. Και προσπαθώντας να δημιουργήσει εκείνο το κομμάτι, ο Γκραντ κατέθεσε ένα νόμο απελευθέρωσης της πληροφόρησης του Γραφείου Επιστημονικής Και Τεχνολογικής Πολιτικής, το 2000, και για οποιονδήποτε λόγο, προς έκπληξη τόσο δική του, νομίζω, όσο και δική μου, πήρε πίσω χίλιες σελίδες εγγράφων που επιβεβαίωναν όλα αυτά, φαινομενικά χωρίς λογοκρισία.
Κάποια μέρα ίσως ανακαλύψουμε αν αυτό ήταν εσκεμμένο, αν ήταν ένα λάθος, και πώς συνέβη, όμως συνέβη. Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν, ο νόμος για την ελευθερία της πληροφόρησης είναι ένα αστείο, μια απάτη. Ναι. Να πώς δουλεύει. Η Κυβέρνηση θα προτιμούσε να τα κρατήσει όλα κρυφά, να μη μας πει τίποτα. Ωστόσο, έφτιαξαν ένα νόμο, που, αν θέλεις να μπεις στη φασαρία να υποβάλεις ένα αίτημα βάσει του νόμου για την ελευθερία της πληροφόρησης, τότε, εντάξει, μπορείς να πάρεις μερικά έγγραφα – εφ’ όσον θέλουν να σου τα δώσουν.
Όμως αν δεν θέλουν να σου τα δώσουν, δεν τα παίρνεις. Είναι ουσιαστικά μια απάτη. Ο νόμος για την ελευθερία της πληροφόρησης έχει εξυπηρετήσει μόνο έρευνες σε βάθος των κυβερνητικών δραστηριοτήτων και καταχρήσεις εξουσίας, όταν κάποιος κατά λάθος δώσει ένα έγγραφο στη δημοσιότητα, ή κάποιος από μέσα, ενεργώντας σαν κανάλι διαρροής, θέτει σε δημόσια θέα το έγγραφο, τη στιγμή που εκείνοι δεν θα το έκαναν.
Και αυτό δεν είναι παρά μια από τις πολλές ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, στις οποίες έχει βυθιστεί το κοινό τα τελευταία εξήντα χρόνια, πράγμα το οποίο βοήθησε να φθάσουμε εμείς εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Το μόνο χειρότερο πράγμα από το να μην έχεις ελευθερία είναι η ψευδαίσθηση ότι την έχεις, ενώ δεν την έχεις. Το μόνο χειρότερο πράγμα από το να έχεις ένα παιδί που έχει μεγάλα προβλήματα, είναι το να έχεις την ψευδαίσθηση, ότι το παιδί σου είναι μια χαρά, όταν το παιδί σου έχει μεγάλα προβλήματα. Και νομίζω, ότι οι περισσότεροι από τους ακροατές σου το καταλαβαίνουν αυτό.
Και έτσι, εκείνα τα έγγραφα επιβεβαιώνουν την Πρωτοβουλία Ροκφέλερ. Και εγώ αμέσως πήρα ένα αντίγραφο από τον Γκραντ, έκανα μερικά αντίγραφα απ’ αυτά, περιλαμβανομένων όλων των εξωφύλλων των FOIA και τα παρέδοσα δια χειρός στην Ουάσινγκτον Ποστ, που δεν ήθελε να έχει καμμία σχέση μαζί τους. Το ίδιο και με την Ουάσινγκτον Τάιμς.

GD: (Δεν ακούγεται)

SB: Κι έτσι, εκείνο που συνέβη είναι, ότι ο Γκραντ δημοσίευσε τις αφηγήσεις του και μετά εγώ έβαλα στον ιστότοπο της Ομάδας Έρευνας Παραδείγματος (Paradigm Research Group) ένα τμήμα για την Πρωτοβουλία Ροκφέλερ, στο οποίο υπάρχουν 173 από τα καθοριστικής σημασίας έγγραφα, καταχωρισμένα με χρονολογική σειρά, ώστε να διαβάζονται από οποιοδήποτε μέλος του Τύπου – αυτό χρειάζεται περίπου 50 λεπτά, ίσως μια ώρα. Επιπλέον άλλο υλικό, που συμπληρώνει την προσέγγιση στην Πρωτοβουλία Ροκφέλερ. Το έκανα όσο πιο εύκολο μπορούσα. Και στα τελευταία εννέα χρόνια, Ο Γκραντ και εγώ εκδόσαμε μια σειρά δελτίων τύπου και επίσης μερικές ανοιχτές επιστολές προς διάφορους αξιωματούχους, στις οποίες αυτοί οι σύνδεσμοι είχαν μια έντονη εμφάνιση – βρίσκονται εκεί επί χρόνια
Κι έτσι η Πρωτοβουλία Ροκφέλερ είχε μείνει ουσιαστικά στο παρασκήνιο, μέχρι τώρα. Αυτή η παρέμβαση στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου μας επέτρεψε να την επαναφέρουμε στη ζωή. Και εξ αιτίας της φύσης της και των ανθρώπων που αναμίχθηκαν και επειδή αυτή είναι τώρα μια κύρια – είναι μια περιοχή μεγάλης επισκεψιμότητας, στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου, ο Τύπος, το 2012, ίσως κάνει πολύ καλά εκείνο που δεν έκανε το 1993 και το 1996, και αυτό σημαίνει, να κάνει τη δουλειά του. Να κάνει τις σωστές ερωτήσεις στους σωστούς ανθρώπους και να μην αρκεστεί σε γελοίες, απλοϊκές ή παραπλανητικές απαντήσεις. Έτσι...

GD: Και αυτή η έκκληση στοχεύει ακριβώς σ’ αυτή την Πρωτοβουλία Ροκφέλερ;

SB: Ω, ναι. Επίτρεψέ μου να τη διαβάσω. Νομίζω, νομίζω ότι ο καθένας θα καταλάβει πολύ γρήγορα. Αυτή είναι η έκκληση που βρίσκεται στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου από τις 23 Φεβρουαρίου, στις 4 μ.μ. Θα παραμείνει εκεί μέχρι τουλάχιστον τα μεσάνυχτα της 24ης Μαρτίου και στο μεταξύ εμείς προσπαθούμε να μαζέψουμε τις 25.000 υπογραφές. Αν μαζέψουμε τις 25.000 υπογραφές, θα παραμείνει μέχρι – λοιπόν, θα παραμείνει επ’ αόριστον, μαζί με την απάντηση του Λευκού Οίκου, που περιμένουμε να έρθει κάπου στα μέσα ή προς το τέλος Απριλίου.
Θα τη διαβάσω αργά, ώστε οι ακροατές, με δεδομένη την υποδομή της ενημέρωσης που μόλις πήραν, θα μπορέσουν ίσως να αντιληφθούν γιατί θα μπορούσε αυτή να είναι μια καταλυτική ευκαιρία, με την προϋπόθεση ότι είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν τα δυο λεπτά που παίρνει η υπογραφή της έκκλησης στο Whitehouse.gov, ή να πάνε στο Disclosurepetition.info, όπου μπορούν να δουν τον απ’ ευθείας σύνδεσμο προς την έκκληση. Πηγαίνουν εκεί, ανοίγουν ένα λογαριασμό, παίρνουν τον σύνδεσμο επαλήθευσης, παίρνουν τον κωδικό πρόσβασης, υπογράφουν την έκκληση.
Εδώ είναι:
«Απευθύνουμε έκκληση στην Κυβέρνηση Ομπάμα να διερευνήσει αμέσως τις προσπάθειες αποκάλυψης των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων κατά τη διάρκεια της Κυβέρνησης Κλίντον, με την Πρωτοβουλία Ροκφέλερ. Η Έκκληση Αποκάλυψης 2, Πρωτοβουλία Ροκφέλερ. Η Κυβέρνηση Ομπάμα έχει επισήμως δηλώσει, ότι η Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, ότι οποιαδήποτε ζωή υφίσταται εκτός του πλανήτη μας, ή ότι οποιαδήποτε εξωγήινη παρουσία έχει έρθει σε επαφή ή σε εμπλοκή με οποιοδήποτε μέλος της ανθρώπινης φυλής.»
»Εάν αυτό αληθεύει, τι ήταν εκείνο που ερευνούσε το Γραφείο Επιστημονικής Και Τεχνολογικής Πολιτικής της Κυβέρνησης Κλίντον από τον Μάρτιο του 1993 ως τον Οκτώβριο του 1996, σε συνεργασία με τον δισεκατομμυριούχο φίλο του Κλίντον Λώρενς Ροκφέλερ;
»Εκείνοι που εγνώριζαν, και δεν έχουν μιλήσει δημόσια γι’ αυτή την πρωτοβουλία, περιλαμβανομένων του Προέδρου Μπιλ Κλίντον, της Υπουργού Εξωτερικών Χίλαρυ Κλίντον, του Μεταβατικού Προεδρεύωντος του Ομπάμα Τζων Ποντέστα, του Υπουργού Αμύνης Λέων Πανέττα, του Αναπληρωτή Προέδρου Αλ Γκορ και του Κυβερνήτη Μπιλ Ριτσαρντσον.
»Αποδεικτικά έγγραφα...
Και μετά από αυτά ακολουθούν δύο σύνδεσμοι, ένας στην εξιστόρηση του Κλίντον, στο PresidentialUFO.com και ο άλλος στο τμήμα της Πρωτοβουλίας Ροκφέλερ και τα 173 αναρτημένα έγγραφα, τα αναρτημένα έγγραφα της Εξιστόρισης Κλίντον στο ParadigmResearch.org, όπου ο καθένας που διαθέτει μισό εγκέφαλο, μπορεί πολύ καλά να βγάλει συμπέρασμα σε μισή ώρα.
Αυτά είναι εκείνα που βρίσκονται στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου αυτή τη στιγμή. Αυτά είναι εκείνα που μπορούν να διαβαστούν από οποιονδήποτε στον κόσμο αυτή τη στιγμή, περιλαμβανομένων των μελών του στρατεύματος, της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών, πολιτικών δημοσιογράφων σε οποιαδήποτε χώρα, Αμερικανών πολιτών, ακόμα και του ίδιου του Προέδρου.
Νομίζω ότι ίσως τώρα οι ακροατές σου αρχίζουν να βλέπουν τι έχουμε εδώ. Αυτά τα ονόματα είναι τώρα συνδεδεμένα με το ζήτημα των εξωγήινων στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου. Και αν μαζέψουμε 25.000 υπογραφές, ο Λευκός Οίκος θα πρέπει να ανταποκριθεί σ’ αυτό το αίτημα για διερεύνηση αυτής της πρωτοβουλίας. Περισσότερο σημαντικό είναι το ότι μέλη του Τύπου ίσως υποβάλουν σε κάποια από αυτά τα άτομα – τα οποία στην πραγματικότητα είναι υπηρέτες του κοινού, τα περισσότερα απ’ αυτά, και πληρώνονται με χρήματα των φορολογουμένων, τρία από τα οποία διεκδίκησαν την Προεδρεία, ένα υπήρξε πρόεδρος – ερωτήσεις γύρω από αυτό το ζήτημα, το οποίο έχει τεράστιες επιπτώσεις στην ασφάλεια. Και μπορώ να σε διαβεβαιώσω, ότι δεν θέλουν να βρεθούν αναγκασμένοι να απαντήσουν σ’ αυτές τις ερωτήσεις. Κι έτσι αυτή είναι η ευκαιρία...
GD: Λοιπόν, βιώνουμε...
SB: ...αυτή είναι η κατάσταση...
GD: Σωστά. Σωστά. Όπως, ή, σίγουρα – βιώνουμε σίγουρα κάποιες ενδιαφέρουσες εποχές, αυτό είναι βέβαιο.
SB: Ω, ναι.
GD: Και αυτή έκκληση Αποκάλυψης είναι στον κατάλληλο χρόνο, αυτό είναι σημαντικό, και εμείς βεβαίως εκτιμούμε όλη τη δουλειά σου, να φτάσει ο λόγος εκεί που πρέπει. Και, εσύ κάνεις αυτό για δεκαέξι ολόκληρα χρόνια τώρα, και είπες νωρίτερα, ότι έχεις δει αυξανόμενη κάλυψη αυτής της υπόθεσης από τα μέσα ενημέρωσης. Αναμφίβολα υπάρχει κάποια αυξημένη αναφορά σε θεάσεις ΑΤΙΑ.
Νομίζεις, από τη δική σου οπτική γωνία, κάνοντας αυτή τη δουλειά για τόσον καιρό, ότι το επίπεδο της επίγνωσης γύρω από τους εξωγήινους έχει ανέβη λίγο;
SB: Το επίπεδο της επίγνωσης στον βιομηχανοποιημένο κόσμο είναι είναι σχεδόν 100%. Αν αποτανθείς σε εκατό ανθρώπους και τους ρωτήσεις ποιός είναι ο αντιπρόεδρος, σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει, περίπου οι σαράντα από αυτούς θα είναι σε θέση να σου απαντήσουν. Μιλάμε για τυχαίους ανθρώπους στον δρόμο.
Αν αποτανθείς σε εκατό ανθρώπους και τους ρωτήσεις «Ξέρεις τι είναι ένα ΑΤΙΑ;» οι ενενήντα εννέα ή και οι εκατό απ’ αυτούς θα είναι σε θέση να σου πουν. Αν τους ρωτήσεις τι σημαίνει «εξωγήινος», θα σου πουν. Έτσι λοιπόν έχουμε μια ποσόστωση 100% στον βιομηχανοποιημένο κόσμο, και αυτή είναι πάρα πολύ μεγάλη – είναι επίσης ακραία υψηλή στον μη βιομηχανοποιημένο κόσμο. Είναι παγκόσμια.
Έτσι η επίγνωση βρίσκεται εκεί. Οι ταινίες και τα ντοκυμαντέρ παρέχουν ενημέρωση. Τα βιβλία που γράφονται. Και ένας αριθμός κυβερνήσεων, τουλάχιστον δώδεκα, έχουν δώσει στη δημοσιότητα δεκάδες χιλιάδων αρχείων περί ΑΤΙΑ από το 2005. Οι Ηνωμένες Πολιτείες αρνούνται να αλλάξουν στάση αυτή τη στιγμή. Όπως η Καθολική Εκκλησία, επιδεικνύουν αυτή την εμμονή τους, ελπίζοντας δεν ξέρω τι. Όμως δεν μπορούν να νικήσουν. Και πιστεύω ότι, αν μείνουμε σ’ αυτό, και αν δεν υπάρξει εισβολή στο Ιράν αυτό το έτος ή αν κανείς δεν ρίξει καμμία βρώμικη βόμβα ή πυρηνική βόμβα σε μια πόλη του δυτικού κόσμου ή σε πόλη της Μέσης Ανατολής, γι’ αυτό τον λόγο, ή αν δεν έχουμε καμμιά επίθεση με βιολογικά όπλα, είναι πιθανό να έχουμε την Αποκάλυψη αυτό το έτος.
Και αν αυτό συμβεί, ίσως αρκετοί άνθρωποι θα δουν τον κόσμο με έναν ικανοποιητικά διαφορετικό τρόπο, ώστε να μη πραγματοποιηθούν αυτά τα γεγονότα. Ίσως μπορέσουμε να αποφύγουμε...
GD: Πώς νομίζεις ότι θα συμβεί αυτή η Αποκάλυψη;
SB: Όπως έχει διευκρινιστεί, είναι η επίσημη γνωστοποίηση της εξωγήινης παρουσίας από μια παγκόσμια κυβέρνηση, έτσι χρειάζεται μια τουλάχιστον κυβέρνηση να βγει μπροστά και να την αναγνωρίσει. Μόλις μια το κάνει, σας βεβαιώνω ότι οι υπόλοιπες θα ακολουθήσουν πολύ γρήγορα. Έτσι θα γίνει, επειδή μια κυβέρνηση θα σταθεί μπροστά στον λαό της και θα την αναγνωρίσει, προφανώς, και θα δώσει λίγα αποδεικτικά στοιχεία, απλά για να μη παραμείνουν αμφιβολίες. Και αυτό είναι όλο, θα έχουμε την Αποκάλυψη.
Το πιο πιθανό έθνος είναι οι Η.Π.Α., όμως αυτό όλο και περισσότερο αλλάζει. Και υπάρχει ένας αριθμός από άλλα έθνη, που ίσως επιλέξουν να προχωρήσουν πρώτα. Αν το κάνουν, τότε...
GD: Καλά, εντάξει, και...
SB: ...αυτό είναι.
GD: Ναι, ενδιαφέρουσες εποχές πράγματι. Και πραγματικά εκτιμώ την θεώρησή σου και το έργο σου και τη συζήτηση και θέλω να σε ευχαριστήσω, Στηβ Μπάσσετ, σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθες στην εκπομπή απόψε. Και ξέρω ότι εκφράζω πολλούς ακροατές, που σ’ ευχαριστούν για τη σημαντική δουλειά σου.
Λοιπόν, υπογράψτε την έκκληση, φίλοι μου, παίρνει μόνο μερικά λεπτά. Ήμουν στον ιστότοπο πριν δυο βδομάδες και ο ιστότοπος είναι www.disclosurepetition.info και βρίσκεται επίσης στον δικό μας ιστότοπο, Blogtalkradio, για την αποψινή εκπομπή.
SB: Και αυτός είναι τώρα ο ιστότοπος για πληροφορίες, Γκράχαμ. Πρέπει να πας από εκεί, μέσω απ’ ευθείας συνδέσμου στην έκκληση, επειδή η έκκληση βρίσκεται στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου.
GD: Σωστό αυτό. Σωστό αυτό. Λοιπόν, σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθες στην εκπομπή απόψε και... τρέφουμε εκτίμηση για όλο το έργο σου.
SB: Παρακαλώ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Μήνυμα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και των Ανελθόντων Κυρίων της 20ης Μαρτίου 2012 με ενδιάμεσο τον Sheldan Nidle


Γειά σας! Επιστρέφουμε! Συνεχίζει να σημειώνεται πρόοδος από τους γήινους συμμάχους μας και κυρίως από τις πολλές ιερές μυστικές κοινότητες της Γης(1). Πολλά έθνη στην Ευρώπη και πολλοί άλλοι, που είναι φιλικοί προς το ζήτημα του νέου οικονομικού συστήματος, τώρα τηρούν στάση αντίθεσης προς το status quo.

Εν τω μεταξύ, μια ομάδα ανήθικων κερδοσκόπων και των συνεργατών τους στις εταιρίες ενέργειας συνεχίζουν να ασκούν πίεση στις παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου. Για να αντιμετωπίσουν αυτήν την τεράστια δολοπλοκία, εκείνοι που είναι έτοιμοι να ανατρέψουν τα μεγάλα σκοτεινά καθεστώτα, είναι απασχολημένοι με την έγκριση της χρήσης των διαφόρων συσκευών, που μπορούν να οδηγήσουν γρήγορα τον πλανήτη σας στην απεξάρτηση από το ορυκτέλαιο και το πετρέλαιο. Αυτό είναι ένα από τα πολλά προγράμματα, που θα επαναπροσδιορίσουν τη βασική κατεύθυνση της παγκόσμιας κοινωνίας σας.

Ένα νέο οικονομικό σύστημα, συνοδευόμενο από νέα διακυβέρνηση, θα σας απαλλάξει από τα καθημερινά βάρη της τεχνητά δημιουργούμενης έλλειψης. Είναι καιρός να αρχίσει μια νέα εποχή, βασιζόμενη στην αληθινή κυριαρχία και σε μια παγκόσμια φυσική αφθονία, θεμελιωμένη στην ενέργεια μηδενικού σημείου και στην ηλιακή ενέργεια. Υπάρχει επίσης το θέμα των καθηκόντων σας προς τη Μητέρα Γη, που πρέπει να φροντίσετε. Ο πολύτιμος πλανήτης σας πρέπει να αναβιώσει και να υποστηριχθεί από όλους εσάς.

Οι διάφορες αυτές δραστηριότητες αποτελούν μέρος του σχεδίου να απομακρυνθεί το σκότος από την εξουσία και να επιτραπεί σ’ εμάς να πραγματοποιήσουμε την αποστολή της πρώτης επαφής μας μαζί σας. Εμείς βαθιά επιθυμούμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή αυτή στον σωστό θείο χρόνο. Πριν μπορέσουμε να φθάσουμε, όλοι εσείς πρέπει να αποκτήσετε επίγνωση της απεχθούς φύσης της σημερινής πραγματικότητάς σας και του γιατί αυτή χρειάζεται απεγνωσμένα μια πλήρη και λεπτομερή αναδιαμόρφωση!

Οι καλές ειδήσεις είναι, ότι η σκοτεινή συμμορία πνέει τα λοίσθια και τα μέλη της φοβούνται βαθιά για το τι πρόκειται να συμβεί σ’ αυτά. Παρατηρούμε πώς εκείνοι που εργάζονται στο Φως έχουν θαρραλέα οδηγήσει στην εφαρμογή του ένα πολύ αναγκαίο νέο οικονομικό σύστημα. Η αφθονία που πρόκειται να προκύψει από αυτό το σύστημα είναι μόνο η αρχή μιας τεράστιας ατζέντας αλλαγής.

Την πρώτη από τις επερχόμενες αλλαγές μπορεί να τη σκεφτεί κανείς σαν μια διασκεδαστική διαδικασία προπαρασκευής της πρώτης επαφής, κατά την οποία θα βιώσετε το μεγαλείο του Ουρανού και την επιστροφή στις πνευματικές ρίζες σας. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο ρόλος μας είναι να σας καθοδηγήσουμε, να πάτε πίσω στην φυσική σας κατάσταση της πλήρους συνείδησης, σημείο στο οποίο θα γίνετε οι συνεργάτες μας στο ξεδίπλωμα του θεϊκού σχεδίου σε όλη τη φυσική δημιουργία.

Οι αλλαγές αυτές θα μετατρέψουν την ίδια τη φύση της πραγματικότητάς σας σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι σπάνιο για τον Ουρανό να επιτρέψει μια τέτοια τεράστια αλλαγή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Κανονικά, αυτό το ποσό αλλαγής πραγματοποιείται στη διάρκεια αιώνων, όχι σε μια έκταση μικρότερη από μια δεκαετία. Αυτή η παραχώρηση γίνεται σαν να είναι ένα μέσον θείας αποζημίωσης, επειδή η σκοτεινή συμμορία αψήφησε ανοικτά τα ιερά διατάγματα, που διέπουν την αναδιαμόρφωση αυτής της πραγματικότητας. Η συμμορία πήρε η ίδια επάνω της την απίστευτη ύβρι της απόπειρας να εκδιώξει τις δυνάμεις του Ουρανού από μια ειδικής διαχείρισης γι’ αυτόν φυσική πραγματικότητα(2).

Μια τέτοια περιφρόνηση είναι βέβαια γελοία! Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός είναι εδώ ως ένα από τα φυσικά σύνεργα του Ουρανού για τη διεξαγωγή της θείας ατζέντας στη φυσική δημιουργία, γι’ αυτό και η ελευθερία σας είναι εξασφαλισμένη. Επίσης, αφιερωμένοι στο Φως είναι διάφοροι επί του πλανήτη πόροι, που έχουν συνενωθεί για να κατευθύνουν μια, υπό την αιγίδα του Ουρανού, απομάκρυνση της συμμορίας και των αλαζονικών οπαδών της. Η στρατηγική αυτή βρίσκεται στην τελική φάση της και η δύναμη της συμμορίας υποχωρεί γρήγορα.

Καθώς τα μέλη της σκοτεινής συμμορίας ετοιμάζονται να παραιτηθούν, παρακολουθούμε στενά εκείνους που είναι έτοιμοι να τα αντικαταστήσουν. Είναι ζωτικής σημασίας, οι προσδιορισμένες υπηρεσιακές κυβερνήσεις να καθορίσουν μια μορφή αντιπροσωπευτικής διακυβέρνησης, που θα υποστηρίζει την σημερινή και τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Τα προγράμματα ευημερίας και τα πολλά ευεργετικά έργα, που αυτά τα προσωρινά καθεστώτα θα θέσουν σε κίνηση, πρέπει να είναι σε συγχρονισμό το ένα με το άλλο.

Περαιτέρω, τα καθεστώτα αυτά απαιτούν νέους κανόνες, που θα επιτρέψουν στον καθένα από εσάς να συμμετέχει στην κυβέρνηση, δεδομένου ότι αυτά θα είναι τα πρώτα, πρωτόγονα βήματα προς την γαλαξιακή κοινωνία σας. Η σύντομη αυτή περίοδος θα είναι μια προσωρινή πολιτειακή φάση, ανάμεσα στο σημερινό σας κυβερνητικό τέλμα και την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Ωστόσο, οι δραστηριότητές της θα πρέπει να προβλέπουν τις τεράστιες μεταβολές που βρίσκονται μπροστά σας, και πρέπει να αντιπροσωπεύουν κάτι περισσότερο από απλά μια επιστροφή στους ευνόητους στόχους των προγόνων σας. Είναι καιρός να αποκτήσετε επίγνωση του τι ακριβώς γίνεστε και των μεγάλων ευθυνών, που πρόκειται να αναλάβετε, οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα θαυμάσιο μέλλον για όλη την ανθρωπότητα της επιφάνειας!

Στη συνέχεια μιλούν οι Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε αυτή την ένδοξη μέρα, για να καλωσορίσουμε τον καθένα από εσάς στο νέο πεδίο της πλήρους συνείδησης, το οποίο υλοποιείται τη στιγμή που μιλάμε. Κάτω από εσάς βρίσκονται τα ιερά εδάφη της Έσω Γης, ​​όπου κάθε πόλη των Αγκαρθινών κάνει ό,τι μπορεί για να μας βοηθήσει, να μεταμορφώσουμε το σκοτάδι που απομένει και ταλανίζει τις κοινωνίες σας της επιφάνειας.

Στην πραγματικότητα μετακινούμε τώρα τους συνεργάτες μας σε τέτοια θέση, ώστε να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις τελικές κινήσεις, οι οποίες θα σαρώσουν τα συντρίμμια, που άφησαν οι χιλιετίες της σκοτεινής κακοδιοίκησης. Η ελευθερία σας έρχεται με συγκεκριμένες ευθύνες προς τη Μητέρα Γη και προς τη μαγικά πολύπλοκη και πολυποίκιλη αλυσίδα της ζωής, που τόσο άσχημα διαταράχθηκε και κακοποιήθηκε από το σκότος.

Είμαστε στο χρόνο που καθορίστηκε από τον Ουρανό για να εμφανιστούμε μπροστά σας και να εξηγήσουμε τις πολλές εκδοχές της ιερής σοφίας, που έχουμε αποκτήσει στη διάρκεια των χιλιετιών, καθώς αυτή η γνώση μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τι η Γαία αναμένει από εσάς.

Εισέρχεστε σε μια σύντομη περίοδο της ιστορίας σας, στην οποία θα διευρύνετε τη συνείδησή σας, καθώς και την καθολική σας επίγνωση σχετικά με τη φύση και τη λειτουργία της πραγματικότητάς σας. Αυτό θα λειτουργήσει ως κάλεσμα αφύπνισης προς την έμφυτη σοφία σας, η οποία έχει παραμείνει αδρανής μέσα σας από την καταστολή των σχεδόν δεκατριών χιλιετιών περιορισμένης συνείδησης.

Αυτή η κατάσταση είχε επιβληθεί σε σας με συγκεκριμένους αυστηρούς περιορισμούς, που παραγγέλθηκαν από τον Ουρανό, και αρχικά αυτοί οι όροι χρησιμοποιήθηκαν μόνο σαν ένα μέσον εμπαιγμού από το σκότος. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ χιλιετιών, οι Ανουννάκι και τα διορισμένα τσιράκια τους παραβίασαν τους διάφορους αυτούς κανόνες. Είναι αυτές οι παραβιάσεις που έχουν οδηγήσει στις ειδικές απαλλαγές, οι οποίες είχαν κατ’ αρχήν σαν αποτέλεσμα την δική μας παρουσία (των Ανελθόντων Κυρίων) και κατόπιν την αποστολή πρώτης επαφής της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Χρησιμοποιώντας την Αγκάρθα ως προσδιορισμένο καταφύγιό μας στη Γη, ταξιδεύαμε έξω κάθε μέρα για να σας καθοδηγούμε και να σας προετοιμάζουμε για τη Μεγάλη Αλλαγή της συνειδητότητας(3).

Η θεία χάρη και το έλεος του Ουρανού μας έφεραν όλους στο προφητευμένο σημείο, στο οποίο θα επιστρέψουμε στο ποιοι πραγματικά είμαστε. Το καθήκον μας σ’ εκείνο το σημείο παίρνει όλο και περισσότερο τον χαρακτήρα της δικής σας καθοδήγησης προς το μέγιστο των δυνατοτήτων σας, μέσα στα όρια του συμβολαίου ζωής σας. Έχουμε αναλάβει με χαρά ό,τι έπεται στη σειρά για όλους μας και για αυτή την υπέροχη ζωντανή οντότητα, επάνω στην οποία κατοικούμε.

Η Αγκαρθινή οικογένειά μας είναι πολύ έτοιμη να γιορτάσει την επανένωσή της με την ανθρωπότητα της γήινης επιφάνειας και, στη συνέχεια, οι δραστηριότητές μας θα επεκταθούν για να περιλάβουν όλους τους υδάτινους κόσμους, που συναποτελούν αυτό το ηλιακό σύστημα. Αυτό το νεοσυσταθέν αστρικό έθνος έχει μια σειρά ειδικών καθηκόντων, για να βοηθήσει τον Γαλαξία να επιστρέψει στο Φως και να ενωθεί με ένα πλήθος γειτονικών γαλαξιών για να διαδώσει το Φως σε όλον αυτόν τον τομέα της φυσικής δημιουργίας(4). Ένα πανέμορφο μέλλον διαμορφώνεται, στο οποίο όλοι εμείς θα συμμετάσχουμε με χαρά και αρμονία μαζί με όλη την Πλάση.

__________________________________________


(1)                Άλλη μια ένδειξη, ότι οι «γήινοι σύμμαχοι», οι παραδοσιακοί συνεργάτες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, έχουν χάσει την παλιά αίγλη τους, σαν σύνολο, και η αίγλη αυτή ανήκει πλέον στις «ιερές μυστικές κοινότητες της Γης».

(2)                Πολλές φορές στο παρελθόν έχει θιγεί σε διάφορα μηνύματα το γεγονός, ότι αυτό που συμβαίνει τώρα στη Γη ως πραγματοποίηση θείου σχεδίου, είναι κάτι το οποίο «κανονικά δεν επιτρέπεται από τον Ουρανό». Είναι ίσως η πρώτη φορά, στο παρόν μήνυμα, που δίνεται μια εξήγηση σχετικά με την αιτία αυτής της εξαιρετικής μεταχείρισης.

(3)                Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για το γεγονός, ότι η Έσω Γη απετέλεσε τόπο καταφυγής και ανασυγκρότησης των δυνάμεων του Φωτός κατά τη μακραίωνη περίοδο της κυριαρχίας του σκότους. Όμως στο παρόν μήνυμα περιέχεται η ιδιαίτερα αξιοσημείωτη φράση «...ταξιδεύαμε έξω κάθε μέρα για να σας καθοδηγούμε και να σας προετοιμάζουμε...». Η φράση αυτή προκαλεί ένα προβληματισμό γύρω από τη φύση εκείνων των ταξιδιών και των μέσων με τα οποία αυτά εκτελούνταν. Με τη φράση αυτή είναι δυνατόν να εννοείται τόσο η μετακίνηση μέσω αστρικής προβολής όσο και η φυσική μετάβαση φυσικών προσώπων με τη χρήση διαστημικής τεχνολογίας φυσικών μεταφορικών μέσων. Επιπλέον η ίδια φράση αποτελεί υπενθύμιση των μυθικών αλλεπάλληλων μετακινήσεων του Απόλλονα από και προς την «Υπερβορεία». Γιατί τι άλλο μπορεί να σημαίνει η λέξη «Υπερβορεία» αν όχι μια περιοχή που βρίσκεται «πέρα από τον Βορρά». Από διάφορες μαρτυρίες και περιγραφές είναι γνωστό, ότι η υπέρβαση του «ορίου» της εξωτερικής επιφάνειας και η επακόλουθη μετακίνηση στην περιοχή του ανοίγματος προς την Έσω Γη δεν προξενεί κάποια ιδιαίτερη αίσθηση στον ταξιδιώτη, μια που η αντιληπτή εικόνα του περιβάλλοντος και η ομαλά συνεχιζόμενη επίδραση της βαρύτητας δεν προκαλούν μια τέτοια ιδιαίτερη αίσθηση. Συνεπώς για τον ταξιδιώτη συμβαίνει μια «υπέρβαση του Βορρά», μια συνέχιση της διαδρομής σε ένα τόπο, που βρίσκεται «πέρα από τον Βορρά». Τέλος, μέσω της υπενθύμισης αυτού του μύθου, προκύπτει η σκέψη, ότι πιθανώς και ο ίδιος ο Απόλλων δεν έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που περιγράφει η εξεταζόμενη φράση του παρόντος μηνύματος.

(4)                Εννοείται πως η συμβατική Αστρονομία δεν θα έχει να πει ως επιστήμη κάτι, που να αντιστοιχεί σ’ αυτές τις τόσο συναρπαστικές αναφορές στον Γαλαξία και σ’ «αυτόν τον τομέα της φυσικής δημιουργίας». Σίγουρα μας επιφυλάσσονται πολύ εντυπωσιακές πληροφορίες και γνώσεις γύρω από τη φύση και την ιστορία αυτού του όχι και τόσο ξεχωριστού στοιχείου της φυσικής δημιουργίας, του οποίου μόριο αποτελεί το ηλιακό μας σύστημα. Αυτή σε η ανάγκη του Γαλαξία «να επιστρέψει στο Φως» θα πρέπει ίσως να σχετίζεται με τους μεγάλους γαλαξιακούς πολέμους και την αδηφάγο κατακτητική επιβουλή από μέρους των σατανικών Δρακονιανών και της περιβόητης Συμμαχίας Του Ανκάρα.