Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η ιστορία πίσω από τα Βιβλία Του Ματθαίου


Σε πολλούς είναι γνωστά τα πολύ σημαντικά μηνύματα του Ματθαίου (Matthew ward), όπως αυτό που περιέχεται σε παλαιότερη ανάρτηση αυτού του ιστολογίου και συγκεκριμένα στη διεύθυνση http://exaggelos-of-the-new-age.blogspot.gr/2012/12/matthew-ward-10-2012.html. Δεν είναι όμως εξ ίσου γνωστή η ιστορία του ίδιου του Ματθαίου και των γεγονότων που οδήγησαν στη δημοσίευση των μηνυμάτων του.

Εξάγγελος Της Νέας Εποχής

* * * * * * * * * * * * * *



Η ιστορία πίσω από τα Βιβλία Του Ματθαίου



Το βράδυ της 17ης Απριλίου 1980 , η Σούζαν (Σούζυ) Γουώρντ ετοίμαζε τις βαλίτσες της για το επαγγελματικό ταξίδι της επόμενης μέρας, όταν έλαβε το τηλεφώνημα από τον Παναμά, που άλλαξε τη ζωή της: Ο δεκαεπτάχρονος γιος της Ματθαίος είχε πεθάνει, μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα εκείνη την ημέρα.
Η απώλεια ενός παιδιού έχει τόσο ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην οικογένεια, ώστε η ενασχόληση της Σούζυ με τον θάνατο του Ματθαίου δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί πολύ ασυνήθιστη. Η κατεύθυνση πήρε στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει τη θλίψη της, ωστόσο, θα μπορούσε να θεωρηθεί έτσι. Κάλεσε ένα μέντιουμ με το οποίο είχε αρχίσει μια φιλική σχέση τρία χρόνια πριν, όταν ζούσαν στην ίδια πόλη, και ρώτησε για τον γιο της. Το μέντιουμ της είπε ότι βρισκόταν «σε βαθιά ανάπαυη». Θα έπαιρνε ένα αλάνθαστο σημάδι, όταν θα ήταν έτοιμος να της στείλει ένα μήνυμα και, όταν θα ερχόταν εκείνη η ώρα, θα δεχόταν οδηγία για να έρθει σε επαφή με ένα αξιόπιστο μέντιουμ.
ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ήρθε σχεδόν εννέα μήνες αργότερα, την πρώτη φορά που ονειρεύτηκε τον Ματθαίο από τον θάνατό του και, κατά τους μήνες που ακολούθησαν, έμαθε αρχικά για ένα μέντιουμ στη Βιρτζίνια, στη συνέχεια ένα στο Μέριλαντ και, αργότερα, για ένα άλλο στο Ντέλαγουεαρ. Κανένα από αυτά δεν εγνώριζε κάποιο από τα άλλα και κανένα δεν ζήτησε από τη Σούζυ οτιδήποτε άλλο εκτός από το όνομα του γιου της. Ωστόσο, όλα περιέγραψαν με ακρίβεια τη φυσική εμφάνιση και την προσωπικότητα του Ματθαίου. Της είπαν την αιτία του θανάτου του και την ευκολία της μετάβασής του. Μίλησαν για τα νέα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές του, μερικές φορές με μια έκθεση προόδου για εκπαιδευτικές επιδιώξεις ή μαθήματα πιάνου. Και της έδωσαν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη δική της ζωή, ακόμα και λεπτομέρειες που μόνο εκείνη εγνώριζε. Μπορούσαν να της πουν όλα αυτά τα πράγματα, επειδή απλώς της περνούσαν εκείνα που ο Ματθαίος τους έλεγε – η αγάπη ανάμεσα σ’ εκείνον και τη μητέρα του ήταν ο άρρηκτος δεσμός, που του επέτρεπε να γνωρίζει τις δραστηριότητές της
Ο Ματθαίος είπε επίσης σε όλους εκείνους που μίλησαν εκ μέρους του, ότι, όταν θα έφτανε ο κατάλληλος χρόνος, αυτός και η μητέρα του θα επικοινωνούσαν απευθείας. Όμως ακόμα και όταν η ίδια διαβεβαίωση ήρθε από ένα μέντιουμ που η Σούζυ γνώρισε αργότερα, μετά από μια μετακίνηση στην Καλιφόρνια, δεν μπορούσε να μην αμφιβάλλει, ότι ο Ματθαίος θα μιλούσε ποτέ μαζί της άμεσα. Γιατί ένα τέτοιο μοναδικό δώρο – έτσι έμοιαζε στο μυαλό της η τηλεπαθητική επικοινωνία – θα ερχόταν σε ένα τόσο ασήμαντο πρόσωπο όσο αυτή; Σε κάποιον χωρίς καμία επιτηδειότητα σε οτιδήποτε υπεραισθητικό, καμία εκπαίδευση σε οτιδήποτε «Νεοεποχήτικο» και καμία γνώση γύρω από αρχαίες πνευματικές πεποιθήσεις. Σε κάποιον που από καιρό είχε εγκαταλείψει τριανταπέντε χρόνων θρησκευτικής ανατροφής, επειδή ποτέ αυτή δεν είχε προσφέρει μια πνευματική ικανοποίηση.
Όμως συνέβη! Ήταν αρχές Φεβρουαρίου του 1994, σχεδόν 14 χρόνια μετά το θάνατο του Ματθαίου, όταν εκείνος άρχισε να μιλάει στη μητέρα του. Δεν ήταν απλά η λαχτάρα της γι’ αυτή τη στιγμή που το προκάλεσε – κάτι σίγουρα εξαιρετικό συνέβαινε! Για ένα διάστημα, κάθε πρωί, που η Σούζυ κατέγραφε τις συνομιλίες της με τον Ματθαίο στον υπολογιστή, παρά το γεγονός ότι αισθανόταν συνεπαρμένη από αυτή τη σπουδαία εξέλιξη, πάλευε με τη σκέψη, ότι ίσως κάποιο περίεργο μέρος του μυαλού της έκανε την εμφάνισή του. Σύντομα, όμως, συνειδητοποίησε, ότι δεν ήταν δυνατόν η φαντασία της να παραγάγει τις εκπληκτικές πληροφορίες, που ελάμβανε από τον γιο της και, τώρα, από τις οντότητες που τις συνέστηνε.
Δεν ήταν πολύ πριν ο Ματθαίος αρχίσει να μιλάει για τα βιβλία, που εκείνη είχε ως στόχο να γράψει από τις επικοινωνίες τους. Είπε στη μητέρα του ότι το επάγγελμά της ως δημοσιογράφος δεν ήταν τυχαίο. Ήταν η εμπειρία που χρειαζόταν, ώστε αργότερα να μπορέσει να εργαστεί σωστά με τις πληροφορίες, που ο ίδιος και οι άλλοι θα της έδιναν. Όμως το τεράστιο έργο του να επεξεργάζεται, να καταχωρεί σε ευρετήριο, να ενσωματώνει σε ενιαίο κείμενο και να οργανώνει σε κάποια λογική σειρά καθημερινά μηνύματα μηνών ήταν μια δοκιμασία που δεν την ενδιέφερε να δεχτεί και συνέχισε να αγνοεί τις παραινέσεις του γιου της, να «ξεκινήσει το βιβλίο».
Τελικά, της είπε ότι η κύρια αποστολή της σ’ αυτή τη ζωή ήταν να δημοσιεύσει αυτές τις πληροφορίες για τη ζωή πέρα από τη Γη και την ουράνια συμβουλή και καθοδήγηση που χρειάζονται επειγόντως κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής των άνευ προηγουμένου αλλαγών στον πλανήτη. Τέλος, της απάντησε στην ερώτησή της σχετικά με το γιατί είχε πεθάνει σε τόσο νεαρή ηλικία: Έπρεπε να γίνει έτσι, ώστε να μπορεί να της στέλνει τις πληροφορίες αυτές.
Και έτσι άρχισαν τα ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ. Το πρώτο της σειράς , με τον τίτλο «Ματθαίε, πες μου για τον Ουρανό», είναι αυτό που δηλώνει ο τίτλος: η ζωή στο θαυμαστό πεδίο, όπου όλοι πηγαίνουμε αφού τελειώσει η φυσική ζωή στη Γη. Το δεύτερο βιβλίο, «Αποκαλύψεις για μια νέα εποχή», προσφέρει έναν πλούτο ιστορίας από την αρχαιότητα και εντεύθεν, αλλά και πειστικά μηνύματα από εκπροσώπους των διαστημικών αδελφών μας, από μεγάλους και ισχυρούς πολιτισμούς, που βοηθούν τον πλανήτη μας να επιβιώσει στη τη διάρκεια αυτής της περιόδου των τεράστιων αλλαγών. Το τρίτο της σειράς, «Φωτίσματα για μια νέα εποχή», εξηγεί γιατί η βία, η απληστία και ο ανταγωνισμός εξουσίας έχουν υπάρξει στην ανθρώπινη φύση για χιλιετίες και πώς αντικαθίστανται από την ειρήνη, την αγάπη και την αρμονία. Μεταξύ άλλων αξιόπιστων πληροφοριών για αυτόν τον μοναδικό καιρό στην ιστορία, το «Φωνές από το Σύμπαν» δείχνει πώς οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι πράξεις μας δημιουργούν τη ζωή μας και τον κόσμο μας και ταυτόχρονα να επηρεάζουν το Σύμπαν αναλόγως.
Με τον σύζυγό της Μπομπ και την οικογένειά τους από υιοθετημένα σκυλιά, η Σούζυ ζει σε μια αγροτική περιοχή της Ουάσιγκτον. Οι πολυάριθμες πηγές της παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για να μας διαφωτίσουν και να μας βοηθήσουν, καθώς αλλάζουμε σε κυτταρικό επίπεδο, προκειμένου να εισέλθουμε στην επερχόμενη ανώτερη πνευματική διάσταση μαζί με τη Γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου