Σελίδες

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Μια επισήμανση


Το παρακάτω απόσπασμα από το μήνυμα του Sheldan Nidle της 12ης Μαρτίου 2013 δίνει το πλάνο της κατ’ αρχήν απομάκρυνσης της σκοτεινής συμμορίας, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διανομή των κεφαλαίων της ευημερίας και να πραγματοποιηθεί η υλοποίηση του νέου οικονομικού συστήματος και η θέσπιση της νέας διακυβέρνησης.
«Η σκοτεινή συμμορία και οι φαινομενικά ατελείωτοι και πανταχού παρόντες υποστηρικτές της τότε θα εξαφανιστούν. Με την απομάκρυνσή τους θα έρθει μια σειρά από ανακοινώσεις και η παγκόσμια παράδοση μιας τεράστιας ευημερίας. Είναι αυτή η ευημερία, συνδυασμένη με ένα νέο και δίκαιο νομισματικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα, που θα αλλάξει τον κόσμο σας για πάντα! Οι αλλαγές αυτές θα καταστήσουν δυνατή την θέσπιση περισσότερο ανοικτής πολιτικής, η οποία θα επιτρέψει μια επίσημη αποκάλυψη της παρουσίας μας…»
Δηλαδή εδώ περιγράφεται μια σειρά γεγονότων, στην οποία προηγείται η απομάκρυνση της σκοτεινής συμμορίας («…η Γαλαξιακή Ομοσπονδία θα επιβλέψει τη νομική μεταφορά της διακυβέρνησής σας στους ιερούς μυστικούς συμμάχους μας»), θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις από τη νέα διακυβέρνηση και η διανομή των κεφαλαίων ευημερίας, τα οποία θα υποστηρίξουν την εισαγωγή του νέου οικονομικού συστήματος και, κατ’ επέκταση, την ανοιχτή πολιτική, η οποία θα ευνοήσει την αποκάλυψη
Στο μήνυμα της 4ης Ιουνίου 2013 δίνεται μια αναθεώρηση του παλαιότερου πλάνου:
«Στο παρελθόν, αποφασίσαμε να στηριχτούμε σε μεγάλο βαθμό σε μια επίσημη ανακοίνωση αποκάλυψης από τις νέες κυβερνήσεις σας. Τώρα, αυτό που σκοπεύουμε να κάνουμε είναι να αυξήσουμε το σημερινό επίπεδο των θεάσεων στη διάρκεια της ημέρας, για να συμπληρώσουμε τη γενική πολιτική της αποκάλυψης της νέας διακυβέρνησης. Είναι βέβαια απλό να χαλαρώσεις και να αφήσεις το τρέχον σενάριο να παιχτεί ως το τέλος. Ωστόσο, έχουμε την πρόθεση να δημιουργήσουμε ένα πιο ευνοϊκό περιβάλλον γι’ αυτές τις ανακοινώσεις, προετοιμάζοντας περισσότερο ενεργά το έδαφος γι’ αυτές.»
Δηλαδή, η αναθεώρηση αυτή συνίσταται στην μερική de facto αποκάλυψη της εξωγήινης παρουσίας με την πραγματοποίηση εντατικοποιημένων υπερπτήσεων, προκειμένου να επιβληθεί μια συνθήκη, η οποία θα διευκολύνει και θα προωθήσει την διαδικασία των ανακοινώσεων.
Εξ άλλου, στις 12 Ιουνίου 2013 ο Ashtar δίνει μια νεώτερη εκδοχή των εξελίξεων, σύμφωνα με την οποία η εγκαθίδρυση του νέου οικονομικού συστήματος πρόκειται να αποτελέσει τη βάση στην οποία θα στηριχτούν όλες οι άλλες αλλαγές και γι’ αυτό η αλλαγή αυτή θα προηγηθεί όλων των άλλων. Λέει συγκεκριμένα:
«Σας έχει ειπωθεί, ότι ο μετασχηματισμός του οικονομικού συστήματός σας είναι μια τελειωμένη υπόθεση και το μόνο που περιμένει είναι η υλοποίησή του. Όπως επίσης σας έχει ειπωθεί, ότι οι σκοτεινοί δεν έχουν πλέον τη δύναμη να τον καθυστερήσουν ή να τον αποτρέψουν. Αυτό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε και θα δείτε κι εσείς γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό. (…) Επειδή αυτή η χαρά που θα βιώσετε με την εισαγωγή του νέου οικονομικού συστήματος είναι απολύτως κρίσιμη και η βάση, στην οποία θα μπορεί να πραγματοποιηθεί η αποκάλυψη. (…)
»Και αναρωτηθείτε τώρα, πώς θα ήταν αν η ανθρωπότητα έχει πρώτα ανέβει, χάρις σε ένα νέο και δίκαιο οικονομικό σύστημα. Εάν η χαρά και η ευτυχία συναινούν στο ότι τα παλιά δεσμά του αθέμιτου οικονομικού συστήματος απομακρύνθηκαν και ο καθένας νιώθει ότι το Νέο τον ελευθερώνει από τον ζυγό της δουλείας. Δεν νομίζετε κι εσείς, ότι αυτό θα λύσει αυτόματα πολλά από τα σημερινά προβλήματά σας; Και με βάση αυτό, η αποκάλυψη, ότι η οικογένειά σας από τ’ αστέρια είναι εδώ και θα ήθελε να ενωθεί μαζί σας και πάλι, δεν θα είναι πολύ καλύτερα αποδεκτή;
»Επομένως, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ό,τι έχει αναφερθεί από άλλους και πολλοί από εσάς ήδη μαντεύετε: Η αποκάλυψη θα συμβεί μόλις υλοποιηθούν με επιτυχία τα απαραίτητα βήματα για την εφαρμογή του νέου, δίκαιου οικονομικού συστήματος. Τότε θα μπορούμε να έρθουμε σ’ εσάς και να σας παρουσιάσουμε όλα αυτά που σας έχουμε ήδη ανακοινώσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου