Σελίδες

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ζούμε την πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία του σύμπαντος



Η καριέρα της Ντολόρες Κάννον έχει ένα χρονικό μήκος μεγαλύτερο των τεσσάρων δεκαετιών, στη διάρκεια των οποίων έχει εργαστεί με χιλιάδες πελάτες σε συνεδρίες αναδρομικής ύπνωσης. Με πάνω από δεκαεπτά δημοσιευμένα βιβλία επί του θέματος, η Ντολόρες Κάννον μπορεί εύκολα να θεωρηθεί σαν ένας από τους παγκοσμίως πιο περιζήτητους επαγγελματίες στον τομέα αυτόν. Στα δημοφιλή θέματα, που θίγονται στα πολυάριθμα βιβλία της, περιλαμβάνονται: οι προηγούμενες ζωές, οι εξωγήινοι, η ζωή σε άλλους πλανήτες, η ενεργειακή θεραπεία, διάσημοι ιστορικοί χαρακτήρες, όπως ο Νοστράδαμος και ο Ιησούς, απαγωγές, και ο κατάλογος συνεχίζεται.

Η Ντολόρες Κάννον

Κάθε βιβλίο έχει την τάση να «κάμπτει το μυαλό του αναγνώστη σαν κουλουράκι», εξηγεί η Ντολόρες.
Ένα από τα τελευταία βιβλία της, με τίτλο «Τα Τρία Κύματα Των Εθελοντών Και Η Νέα Γη», είναι μια συλλογή από συνεδρίες αναδρομικής ύπνωσης πελατών, που αποτελεί την αφήγηση μιας ματιάς «στο παρασκήνιο» της τρέχουσας μεταβολής του μοντέλου της Γης. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, η Ντολόρες υπνωτίζει τους πελάτες της, φέρνοντάς τους στην κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων της «υπερ-συνείδησης», μια από τις βαθύτερες καταστάσεις έκστασης, που μπορεί κανείς να βιώσει. Η Ντολόρες ανέλυσε την τεχνική της σε μια συνέντευξη στο περιοδικό The Edge (σ.τ.μ.: Το Άκρον – http://www.edgemagazine.net/2011/08/the-three-waves-of-volunteers-part-one-with-dolores-cannon/).
«Έχω αναπτύξει τη δική μου τεχνική μέσω των ετών. Δεν μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη από τις τεχνικές ύπνωσης, που γενικά εφαρμόζονται . Είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε με αυτό που εγώ αποκαλώ μέγιστη υπαρκτή δύναμη, και είναι η πηγή όλης της γνώσης. Βρήκα τον τρόπο να την κάνω να έρχεται μέσα από κάθε πρόσωπο με το οποίο εργάζομαι, και έχω δουλέψει με χιλιάδες ανθρώπους.»
Τα αποτελέσματα της τεχνικής της είναι εκπληκτικά, με τον πιο μετριοπαθή χαρακτηρισμό. Μέσα από τα χρόνια η Ντολόρες άρχισε να παρατηρεί μια συσχέτιση μεταξύ των συνεδριών των πελατών της, μια συσχέτιση που γεφυρώνει τις διαδρομές των ψυχών, που ενσαρκώνονται στον πλανήτη αυτόν τον καιρό.
«Όταν βλέπεις χιλιάδες και χιλιάδες πελάτες, όπως κάνω εγώ ως θεραπεύτρια και σύμβουλος, αρχίζεις να βλέπεις ένα κοινό νήμα να ενώνει πολλές από τις περιπτώσεις. Νωρίτερα συνέβαινε να πηγαίνουν όλοι πίσω σε μια προηγούμενη ζωή και να βρίσκω μερικές από τις απαντήσεις, και στη συνέχεια να διερευνώ την πηγή όλης της γνώσης για να απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις τους και να κάνω τη θεραπεία. Μόλις τα τελευταία πέντε χρόνια περίπου, άρχισα να βλέπω πελάτες, που δεν μετέβαιναν όλοι σε μια προηγούμενη ζωή στη Γη. Άρχισα να διαπιστώνω, ότι ποτέ πριν δεν είχαν υπάρξει στη Γη και ότι είχαν έρθει εδώ απ' ευθείας από τον Θεό, από την Πηγή, από άλλους πλανήτες, άλλες διαστάσεις, όπου ήσαν ενεργειακές οντότητες. Αυτό είναι το κοινό νήμα που έβρισκα, και αυτό είναι που με οδήγησε στη θεωρία των τριών κυμάτων εθελοντών.»
Η θεωρία της Ντολόρες προτείνει, ότι μια σειρά από ψυχές ταξιδεύουν από άλλους πλανήτες και διαστάσεις για να βοηθήσουν την Γη αυτόν τον καιρό. Πολλές από αυτές τις ψυχές, που ανήκουν σε υψηλότερη δόνηση από εκείνη των ψυχών που ενδημούν στη Γη, ενσαρκώνονται στον πλανήτη για πρώτη φορά. Βεβαιώνει, ότι οι ψυχές που έχουν περάσει πολλές ζωές ενσαρκούμενες στη Γη, είναι προσκολλημένες σε έναν καρμικό κύκλο, επαναλαμβάνοντας τους ίδιους τύπους σφαλμάτων και μαθημάτων, πράγμα που τελικά οδηγεί στην καταστροφή του πλανήτη. Γι’ αυτό, υπήρξε μια έκκληση να έρθουν καθαρότερες ψυχές στη Γη, για να καθαρίσουν και να ανυψώσουν τις δονήσεις του πλανήτη.
Ενσωματωμένοι όμως τώρα, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία μνήμη του λόγου για τον οποίον ήρθαν. «Έρχονται και μια αμνησία ενσκήπτει στα πρόσωπα, που τα κάνει να χάνουν τη μνήμη του γιατί είναι εδώ. Όμως τα άτομα αυτής της ομάδας έχουν μια ενέργεια, την οποία πρέπει να προβάλουν. Πρόκειται για μια ενέργεια αγάπης, που θα αλλάξει τη νοοτροπία εδώ στη Γη. Θα αλλάξει την ιστορία, απλά με το που αυτοί είναι εδώ».
Μέσα από τις διαδρομές των πελατών της, η Ντολόρες ανακάλυψε, ότι η Γη είναι ένας από τους πυκνότερους πλανήτες σε ολόκληρο το σύμπαν. Μια ψυχή που ενσαρκώνεται εδώ θεωρείται γενναία, γιατί η ζωή στη Γη είναι μια εμπειρία έντονης δοκιμασίας, ειδικά για τις ψυχές που προέρχονται από υψηλότερες σφαίρες και πλανήτες υψηλότερης δόνησης. Πάντως, όλοι οι πελάτες της έχουν την ίδια απάντηση όταν ερωτώνται για τον λόγο της έλευσής τους στη Γη, απλά «άκουσαν το κάλεσμα».
Η Γη διέρχεται μια μεγάλη μεταμόρφωση, τέτοια που οι πελάτες της Ντολόρες δηλώνουν, ότι ποτέ δεν έχει συμβεί στο παρελθόν. Για πρώτη φορά, ένας ολόκληρος πλανήτης μετατοπίζει τη δόνησή του σε μια νέα διαστασιακή συχνότητα. Πολλές ψυχές ή ομάδες ψυχών έχουν βιώσει μια μεταβολή σαν αυτή στο παρελθόν, (π.χ. οι Μάγιας), όμως ποτέ ένας ολόκληρος πλανήτης δεν μετατοπίστηκε κραδασμικά μέσα σε μια μόνη διεργασία. Ως εκ τούτου, εξηγεί η Ντολόρες, ολόκληρο το Σύμπαν έχει πιάσει τη μπροστινή σειρά καθισμάτων σε ένα από τα μεγαλύτερα σόου που συνέβησαν ποτέ. Ωστόσο, η βοήθεια είναι απαραίτητη, επειδή ο άνθρωπος έχει μολύνει τον πλανήτη με μια δόνηση τόσο πυκνή, που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη στο σύνολό του. Η Ντολόρες αποκαλύπτει ότι αν ο πλανήτης ανατιναχθεί, αυτό θα αντηχήσει σε όλο το σύμπαν, επηρεάζοντας και διαταράσσοντας όλα τα όντα. Επομένως, έγινε η κλήση για βοήθεια και οι ψυχές πήδηξαν γρήγορα πάνω στο βαγόνι για να βοηθήσουν.
Στο βιβλίο «Τα Τρία Κύματα Εθελοντών Και Η Νέα Γη» η Ντολόρες αναλύει τις τρεις διαφορετικές κατηγορίες ψυχών, που έχουν ενσαρκωθεί στη Γη:
·                     Το πρώτο κύμα: Ευρισκόμενοι τώρα στα τέλη της τέταρτης έως τις αρχές της έκτης δεκαετίας τους, αυτοί οι εθελοντές έχουν δοκιμαστεί από τη βία, την οργή και το μίσος, που έχουν βιώσει στη Γη. Βρέθηκαν στον σκληρότερο χρόνο προσαρμοζόμενοι στη ζωή ως άνθρωποι, και πολλοί από αυτούς προσπαθούν να αυτοκτονήσουν.
·                        Το δεύτερο κύμα: Ευρισκόμενοι τώρα στα τέλη της δεύτερης και στην τρίτη δεκαετία τους, αυτοί οι εθελοντές είναι πιο άνετα σε σώμα και λέγεται ότι είναι φάροι ή κανάλια της ενέργειας, που μπορούν να επηρεάσουν άλλους, μόνο με το να είναι κοντά τους. Η αποστολή τους του να μοιράζονται απλά την ενέργειά τους με τους άλλους σημαίνει, ότι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε, αλλά απλά να υπάρχουν.
·                       Το Τρίτο Κύμα: Τα καινούργια παιδιά, πολλά από τα οποία είναι σήμερα έφηβοι, έχουν όλη τη γνώση που απαιτείται για να υπάρξουν στον πλανήτη μετά την διαστασιακή μετατόπιση και την μεταμόρφωση. Το DNA τους είναι πιο προχωρημένο και η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν είναι το να παρεξηγούνται από τον ανθρώπους, ότι πάσχουν από διαταραχή ελαττωμένης προσοχής και υπερκινητικότητας, που πρέπει να τύχει ιατρικής φροντίδας.
Είναι ενδιαφέρον, ότι μέσα από τις πολλές συνεδρίες των πελατών της, η Ντολόρες έχει γράψει εκτενώς για τον χαμένο πολιτισμό της Ατλαντίδας. Ανακάλυψε, ότι, σαν την Ατλαντίδα, υπήρξαν πολυάριθμοι πολιτισμοί, που έχουν καταστραφεί στο παρελθόν.
«Κάθε φορά που οι άνθρωποι έφταναν στο σημείο να χρησιμοποιούν την ενέργεια με λάθος τρόπο και δεν μπορούσαν να την ελέγξουν, έπρεπε κάποιος να τους σταματήσει. Και κάθε φορά, τα πάντα ξεκινούσαν απ’ την αρχή σ’ αυτόν τον πλανήτη. Ο πολιτισμός επέστρεφε στα πρώιμα στάδια και άρχιζε ξανά από την αρχή. Γι' αυτό δεν θέλουν να το κάνουν να συμβεί κι αυτή τη φορά. Δεν θέλουν να ξεκινήσει από την αρχή ο πλανήτης και να ξαναρχίσει η ζωή για την ανθρωπότητα μια ακόμη φορά.
»Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ύπνωσης, μια γυναίκα πήγε πίσω στην Ατλαντίδα και μου έλεγε ποιος ήταν ο κύριος λόγος που καταστράφηκε η Ατλαντίδα. Μου είπε ότι υπήρχαν επιστήμονες στον καιρό της Ατλαντίδας. Υπήρχαν άλλοι που έπαιζαν με αυτό που ονομάζεται Σκοτεινή Ύλη. Μου είπε ότι αυτό ήταν το ίδιο πράγμα με αυτό που οι επιστήμονες κάνουν τώρα, όταν παίζουν με αυτό που αποκαλούμε αντι-Ύλη. Είπαν ότι πρέπει να το γνωρίζουμε αυτό, επειδή οι επιστήμονες κάνουν το ίδιο πράγμα τώρα.
»Το πείραμα του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων στην Ελβετία είναι το ίδιο πράγμα. Μεταχειρίζονται επιπόλαια την αντι-Ύλη. Οι επιστήμονες, οι οποίοι τώρα παίζουν με το πείραμα του Επιταχυντή δεν έχουν καμία ιδέα για το τι πραγματικά κάνουν και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.
»Αν εκείνα τα πειράματα είχαν συνεχιστεί εκείνη την εποχή στην Ατλαντίδα, θα είχαν διασπάσει το πλέγμα του πλανήτη, προκαλώντας κατάρρευση της Γης, και αυτό θα είχε έναν αντίκτυπο, ως το σημείο της διάσπασης των πλεγμάτων ολόκληρου του Σύμπαντος. Το σταμάτησαν όμως, πριν φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά η καταστροφή συνέβη».
Όταν ερωτάται για το πώς κρίνουν οι άνθρωποι τη δουλειάς της, η Ντολόρες λέει ότι βρίσκει χιούμορ στις παρατηρήσεις των ανθρώπων, που λένε ότι είναι «μεγάλη συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας».
«Δεν υπάρχει κανένας τρόπος στη Γη που θα μπορούσα να έχω κατασκευάσει όλο αυτό το υλικό. Έχω δεκαεπτά βιβλία σε κυκλοφορία τώρα, και όλο αυτό το υλικό έχει προέλθει μέσα από τις περιπτώσεις με τις οποίες έχω εργαστεί, με τον μέσο πελάτη να με έχει επισκεφθεί απλά μπαίνοντας μέσα από τον δρόμο. Δεν γνώριζα αυτούς τους ανθρώπους, μέχρι που πέρασαν την πόρτα του γραφείου μου, προερχόμενοι από όλες τις διαδρομές της ζωής που μπορείτε να φανταστείτε: Διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών, καθηγητές κολεγίων, ιερείς, σαμάνοι, και πολλοί απλοί άνθρωποι. Δεν έχω βρει κανέναν που να μην έχει προηγούμενη ζωή. Όταν άρχισα να γράφω τη σειρά «Το Περίπλοκο Σύμπαν», αναρωτήθηκα αν θα υπήρχε κανείς εκεί έξω που θα είναι σε θέση να το καταλάβει, γιατί είπα ότι αυτό το βιβλίο είναι για τους ανθρώπους που θέλουν το μυαλό τους να καμφθεί σαν κουλούρι. Όταν το διαβάζουν αυτό οι άνθρωποι λένε, «Το γνωρίζω αυτό και δεν ξέρω πώς το γνωρίζω, αλλά το γνωρίζω και ξέρω ότι είναι αλήθεια».
Στο τελευταίο τμήμα της συνέντευξής της στο περιοδικό The Edge, η Ντολόρες ρωτήθηκε αν υπήρχαν κάποιες τελικές σκέψεις, με τις οποίες θα ήθελε να αφήσει τους ανθρώπους, αναφορικά με την μετατόπιση της συνείδησης.
«Προχωράμε σε μια νέα συχνότητα, μια νέα διάσταση, εκεί που πρόκειται να είναι η Νέα Γη, και πρόκειται να είναι εξαιρετικά όμορφη. Την έχουν περιγράψει στα βιβλία – τα όμορφα χρώματα, ότι όλα θα είναι η πλήρης αγάπη.
»Προχωράμε μακριά από την αρνητικότητα της Παλαιάς Γης, και πρόκειται να συμβεί μια πλήρης μεταστροφή, που δεν θα μπορεί να γίνει πιστευτή, και όλοι βαδίζουμε προς τα εκεί τώρα. Η Αγία Γραφή, στο βιβλίο της Αποκάλυψης , μιλάει για τον Νέο Παράδεισο και την Νέα Γη. Είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που αποκτάμε τώρα. Είναι ακριβώς εκείνο, που ο Άγιος Ιωάννης, όταν είχε το όραμα στο νησί της Πάτμου, δεν είχε συνειδητοποιήσει, ότι επρόκειτο να περάσουν άλλες δυο χιλιάδες χρόνια πριν υλοποιηθεί.
»Το πιο σημαντικό πράγμα είναι, ότι ζούμε στην πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία του Σύμπαντος, και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε εδώ τώρα. Υπάρχουν χιλιάδες ψυχές που θα ήθελαν να είναι εδώ για να βιώσουν αυτό το γεγονός – ακόμη και αν θα μπορούσαν να είναι εδώ μόνο για λίγες ώρες. Λένε ότι ακόμα και αν γεννηθούν και πεθάνουν αμέσως, θα μπορούν να πουν, "ήμουν εκεί όταν συνέβη αυτό". Τόσο είναι σημαντικό αυτό για ολόκληρο το  Σύμπαν. Ζείτε, λοιπόν, σε έναν πολύ υπέροχο καιρό, που δεν πρόκειται ποτέ να επαναληφθεί.»


Αναφορές:
1.) Cannon, Dolores. 
Τα Τρία Κύματα Εθελοντών Και Η Νέα Γης . Ozark Mountain Publishing, Inc (15 Σεπτεμβρίου 2011)
. 2) Cannon, Dolores. 
Το Περίπλοκο Σύμπαν: Book Four . Ozark Mountain Publishing, Inc (7 Νοεμβρίου, 2011)
3.) 
http://www.edgemagazine.net/2011/08/the-three-waves-of-volunteers-part-one-with-dolores-cannon/
4.) 
http://www.edgemagazine.net/2011/08/the-three-waves-of-volunteers-part-two-with-dolores-cannon/


1 σχόλιο: