Σελίδες

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Αλήθειες που φαινομενικά διαψεύδονται



 Όσοι παρακολουθούν τις ενημερώσεις της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας μέσω του Sheldan Nidle στο διάστημα των τελευταίων δυο-τριών ετών, έχουν ασφαλώς παρατηρήσει – με δικαιολογημένα αισθήματα αδημονίας και δυσανασχέτησης – τα «αενάως» επαναλαμβανόμενα μεγάλα λόγια για σημαντικές διαπραγματεύσεις, για συμφωνίες, για νέα συστήματα, που μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στην πολυπόθητη ανατροπή του παλιού κόσμου, η οποία όμως βρίσκεται πάντα «μετά την επόμενη στροφή». Έχει καταντήσει όντως ιδιαίτερα σοβαρό αυτό το πρόβλημα του συνδυασμού της ασάφειας ως προς τις πραγματικές προοπτικές και της εξοντωτικής, ατέρμονης αναμονής για μια πρώτη φάση στην υλοποίηση των όσων εξαγγέλλονται.
Προσωπικά βιώνω επί σειρά ετών – περισσοτέρων των πέντε – αυτή την ιδιότυπη δοκιμασία, που συνίσταται στην ακατάπαυστη εκπόνηση ατομικού διανοητικού έργου, στην αντιμετώπιση της δυσανασχέτησης, της δυσπιστίας ή και της ειρωνείας ακόμη από μέρους των αποδεκτών αυτού του έργου και στην προσωπική κούραση, που μοιραία επέρχεται εξ αιτίας των δυο προηγουμένων παραγόντων. Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί γιατί παραμένω σ’ αυτή τη διαδρομή κάτω από αυτές τις αρνητικές συνθήκες. Η απάντηση είναι μια και συγκεκριμένη: Μπορεί η διελκυστίνδα που όλοι παρακολουθούμε να έχει τραβήξει υπερβολικά σε διάρκεια, όμως είναι βέβαιο ότι κάποτε θα φτάσει στην κατάληξή της. Η στιγμή αυτή, παρά την ανθρώπινη αδημονία και παρά τις συνεχείς αναβολές, είναι σχετικά κοντά. Και έχω αποφασίσει ότι δεν θέλω να είμαι απών κατά τη στιγμή της κατάληξης αυτής της διελκυστίνδας.
Έχω κάνει τη σκέψη, ότι ένα σοβαρό πρόβλημα με τις ενημερώσεις του Sheldan Nidle είναι το γεγονός πως έχουν εβδομαδιαία περιοδικότητα. Αν ο κύκλος της ανανέωσης της πληροφόρησης ήταν δεκαπενθήμερος ή μηνιαίος, το αίσθημα της στασιμότητας, της απουσίας εξελίξεων, θα ήταν πολύ μικρότερο έως ανύπαρκτο. Η προσωπική μου πεποίθηση είναι, ότι τα πραγματικά γεγονότα όντως μεν εξελίσσονται, όπως περιγράφεται στα μηνύματα, αλλά η εξέλιξη αυτή είναι αφ’ ενός παρασκηνιακή, και ως εκ τούτου κρυφή, και αφ’ ετέρου τηρεί ένα ρυθμό τόσο αργόσυρτο, ώστε τα μηνύματα να λένε συνεχώς τα ίδια λόγια ξανά και ξανά, για γεγονότα που θα φέρουν συνταρακτικές ανατροπές και αυτές οι ανατροπές να μένουν πάντα πίσω από τον ορατό μας ορίζοντα.
Πάντως τα μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας δεν λένε ψέματα. Όλα όσα λέγονται σ’ αυτά, κάθε είδους πληροφόρηση και κάθε είδους αναφορά, είναι όλα αλήθεια. Πράγματι τα περιγραφόμενα γεγονότα συμβαίνουν, αλλά με τον δικό τους αργόσυρτο ρυθμό. Υπάρχουν πολλές άλλες πηγές πληροφόρησης που μας παρέχουν τη σχετική διαβεβαίωση. Μια από τις πηγές αυτές είναι ο γνωστός εναλλακτικός δημοσιογράφος Benjamin Fulford.
Ο Benjamin Fulford έχει αφ’ ενός δηλώσει ο ίδιος δημόσια, ότι δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τον εξωγήινο παράγοντα, αφ’ ετέρου ποτέ δεν περιλαμβάνει αναφορές σ’ αυτόν στις τακτικές δημοσιογραφικές εκθέσεις του για την τρέχουσα επικαιρότητα. Είναι όμως γεγονός, ότι οι εκθέσεις αυτές παρέχουν την επιβεβαίωση όσων αναφέρονται στις ενημερώσεις του Sheldan Nidle. Δίνουν δηλαδή μια εικόνα της πραγματικότητας «εκ των έσω», η οποία εναρμονίζεται σε ικανοποιητικό βαθμό με την εικόνα που μας έρχεται «εκ των έξω», μέσω των μηνυμάτων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.
Επίσης, στο σημείο αυτό, αξίζει να επισημάνουμε, ότι και στις δυο πηγές – Nidle και Fulford – ο εχθρός είναι πάντα ένας και ο αυτός: Η «σκοτεινή συμμορία», “the dark cabal” ή απλά “the cabal” στα πρωτότυπα κείμενα.
Λίγα από τα ζητήματα για τα οποία γίνεται πολύς λόγος στα μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας εδώ και αρκετούς μήνες, είναι η νομισματική ανατίμηση, ως μέτρο αποκατάστασης της οικονομικής δικαιοσύνης και ελευθερίας, η ανακατανομή του πλούτου, οι νέοι τραπεζικοί κανονισμοί, η αποκατάσταση των περιβαλλοντικών βλαβών και η δράση των «μυστικών κοινοτήτων», ως παραγόντων υλοποίησης των προηγουμένων στόχων.
Όσον αφορά στις «μυστικές κοινότητες και τις αρχαίες οικογένειες της Ανατολής και της Δύσης», στα μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας δεν αποσαφηνίζεται ποιες είναι αυτές οι κοινότητες και οι οικογένειες. Όμως οι εκθέσεις του Benjamin Fulford περιέχουν στοιχεία, που μας επιτρέπουν να διαπιστώσουμε, ότι όντως υπάρχουν κάποιοι φορείς τέτοιας φύσης, που δρουν μέσα στην τρέχουσα γήινη πραγματικότητα.
Ο Καναδός δημοσιογράφος αναφέρεται κατά κύριο λόγο στην Κοινότητα Του Λευκού Δράκου*, με την οποία φαίνεται πως έχει στενή συνεργασία. Αναφέρεται όμως επί πλέον στην Οικογένεια Του Δράκου, στους Γνωστικούς Ιλλουμινάτους και στη Μασονική Στοά P2. Δεν είμαι σε θέση να βεβαιώσω, ότι υπάρχει πλήρης αντιστοίχιση ανάμεσα στις συλλογικές οντότητες που αναφέρονται σε καθεμιά από τις δυο πηγές, όμως οι ενδείξεις και οι περιγραφές των γεγονότων αφήνουν, κατά τη γνώμη μου, αρκετές πιθανότητες ανοικτές, να υφίσταται πράγματι αυτή η αντιστοίχιση.
Ας δούμε μερικά παραδείγματα περιγραφής κάποιων επί μέρους πτυχών της γήινης πραγματικότητας, παραλληλίζοντας αποσπάσματα κειμένων των δυο πηγών, που αναφέρονται στα παραπάνω ζητήματα. Μερικές από τις πιο πρόσφατες σχετικές αναφορές είναι οι ακόλουθες:
Nidle, 18 Φεβρουαρίου 2014: «Οι σύνδεσμοί μας εργάζονται επιμελώς για να διερευνήσουν ένα αναγκαίο σύνολο πρωτοκόλλων, που θα οδηγήσει γρήγορα σε μια παγκόσμια νομισματική επαναφορά. Η νομισματική επαναφορά είναι μια φυσική (natural) διεργασία για τον καθορισμό μιας αξίας ενός ορισμένου επιπέδου, που θα συμφωνηθεί μεταξύ των εθνών του κόσμου. Αυτό θα είναι μια βάση για το παγκόσμιο εμπόριο και, στο τέλος, το ξεκίνημα ενός εγχειρήματος, που έχει προγραμματιστεί να οδηγήσει σε νομισματικό σύστημα, βασισμένο στα πολύτιμα μέταλλα
Nidle, 25 Φεβρουαρίου 2014: «Για να διορθώσουμε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να επιβάλουμε μια επαναφορά των νομισμάτων του κόσμου και αυτήν να την εξελίξουμε γρήγορα, με την επιστροφή σε ένα σύστημα βασιζόμενο στα πολύτιμα μέταλλα. Σε αυτό περιλαμβάνεται μια ανασκευή του τρόπου, με τον οποίο ο οικονομικός κόσμος λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο.»
(…)
«Τώρα παρακολουθούμε καθώς οι σκοτεινοί εμπεδώνουν το γεγονός, ότι συμβαίνει μια μετατόπιση της εξουσίας. Το χρήμα βρισκόταν για καιρό στον πυρήνα των τρόπων τους. Οι συνεργάτες μας τους αποσπούν αυτό το εργαλείο. Μετά από αυτήν την νομισματική μετατόπιση θα υπάρξει μια επιστροφή σε νομίσματα υποστηριζόμενα από πολύτιμα μέταλλα. Αυτό θα εξαλείψει τα διάφορα τεχνάσματα και τα σχέδια που χρησιμοποίησε το σκότος για να χειραγωγήσει τα πολλά νομίσματά του.»
(…)
«Υπάρχει επίσης μια σειρά νέων τραπεζικών κανονισμών, οι οποίοι θα εμποδίσουν τα διάφορα «κόλπα», που χρησιμοποιούνται καθημερινά από τις μεγάλες διεθνείς τράπεζες.»
Nidle, 4 Μαρτίου 2014: «Το θέμα της νομισματικής ανατίμησης συνεχίζει να κινείται προς τα εμπρός, καθώς μια σειρά από νέα νομίσματα είναι έτοιμα να εκδοθούν και να τεθούν στη συναλλαγματική διαδικασία. Αυτό είναι ένα ακόμη σημάδι, ότι η δύναμη της σκοτεινής συμμορίας εξασθενεί. Σε ένα άλλο μέτωπο, επετεύχθη η έγκριση των τελικών διατυπώσεων των νέων διεθνών τραπεζικών κανονισμών. Αυτοί οι νέοι κανόνες θα οδηγήσουν σε έρευνες, που θα επιτρέψουν στις κυβερνήσεις να διαλύσουν τα παράνομα μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα, που δημιούργησαν την παγκόσμια απάτη κατά την μεταπολεμική περίοδο (1945-2013).»
Fulford, 3 Μαρτίου 2014: «Το υψηλού ρίσκου γεωπολιτικό παιχνίδι πόκερ, που ξεκίνησε με τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία, κατέληξε σε μυστικές απειλές της συμμορίας, πως «η Ουκρανία θα χτυπήσει με πυρηνικά τη Ρωσία, χρησιμοποιώντας πυρηνικά κατασκευασμένα στις ΗΠΑ»,  με αποτέλεσμα τη δημιουργία απειλών αντίδρασης για πυρηνικά χτυπήματα στην Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη, το Τελ Αβίβ, τις Βρυξέλλες και το Λονδίνο, σύμφωνα με πηγές της Κοινότητας του Λευκού Δράκου (White Dragon Society – WDS), που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις.
(…)
»Όλος αυτός ο στόμφος είναι εξ ολοκλήρου μια μορφή χτυπήματος του χεριού στο τραπέζι και ένας υποκριτικός κομπασμός από μέρους της συμμορίας, προκειμένου να πετύχει καλύτερη μεταχείριση στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για την παράδοσή της
Nidle, 25 Φεβρουαρίου 2014:  «Η διαδικασία αυτή θα αναγκάσει τις κυβερνήσεις που διοικούνται από την συμμορία να αναγνωρίσουν καινούργια αφεντικά. Αυτά τα νέα αφεντικά, οι επίγειοι συνεργάτες μας, έχουν πλήρως την πρόθεση να βγάλουν τους σκοτεινούς από τις φωλιές τους και να προβούν στη σύλληψή τους. Αυτό θα γίνει για να επιτραπεί στο Φως να δώσει με ασφάλεια στα καθήκοντά μας την ευημερία και την προστασία που θα απαιτήσουν. Η σκοτεινή συμμορία μάχεται «με νύχια και με δόντια» και βλέπει ξεκάθαρα, ότι οι κωλυσιεργίες της παίρνουν τέλος.»
(…)
«Το σκότος το κατανοεί αυτό. Ωστόσο, δεν μπορεί να φτάσει στο σημείο, να εγκαταλείψει την εξουσία που έχει ελέγξει για χιλιετίες. Τώρα αυτή η εξουσία αποσπάται από τα χέρια τους, από την δεινή κατάσταση, στην οποία αυτή η ομάδα βρίσκει σήμερα τον εαυτό της
Ειδικότερα, όσον αφορά στην οικονομική δυσπραγία, στην οποία έχει περιέλθει η σκοτεινή συμμορία, πράγμα που επιτείνει την τραγικότητα της θέσης της, διαλέγω τις εξής δυο αναφορές μέσα από ένα σύνολο περισσοτέρων:
Fulford, 3 Μαρτίου 2014: «Κάτω από την επιφάνεια, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton, ένας συγγενής του Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας και η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ιαπωνία Caroline Kennedy προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στην εξαργύρωση μιας σειράς ομολόγων Kennedy με αντίκρισμα σε χρυσό, για λογαριασμό της Κοινότητας του Λευκού Δράκου σε αντάλλαγμα μιας συνέχισης της χρηματοδότησης της Εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής
Nidle, 25 Φεβρουαρίου 2014: «Το σκότος αποπειράται να βρει νέες πηγές πλούτου και με κάποιο τρόπο να ξεφύγει από τον σημερινό εφιάλτη του. Μια διαδικασία είναι σε εξέλιξη, που τους αναγκάζει να μπουν σε ένα δρόμο, που οδηγεί σε έναν πολύ ψηλό γκρεμό.»
Nidle, 4 Μαρτίου 2014: «Επί του παρόντος, μια ευρεία συμμαχία κυβερνήσεων και ατόμων με σημαντικές θέσεις αποδεικνύουν νομότυπα την αιτία αυτής της απάτης και παρέχουν τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία…»
Fulford, 3 Μαρτίου 2014: «Η Κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση και το Βατικανό επικοινώνησαν επίσης με τη Κοινότητα του Λευκού Δράκου την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να συζητήσουν τη δυνατότητα ενοποίησης των ασιατικών κρατών σε κάποιο είδος ενιαίας οντότητας. Η πρόταση είχε σαν βάση την πιθανή δυνατότητα να δημιουργηθεί μια νέα πρωτεύουσα σε κάποιον τόπο όπως το Λάος ή η Νάρα της Ιαπωνίας, ώστε όλα τα μέρη να είναι σε θέση να διασώσουν το κύρος τους, μετέχοντας στην δημιουργία ενός νέου φορέα, αντί να αισθάνονται πως είναι υποταγμένοι στο Πεκίνο ή σε κάποιον άλλο συνασπισμό εξουσίας.
»Η Στοά P2 του Βατικανού λέει ότι αυτό είναι μέρος μιας ώθησης για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας ομοσπονδίας κυβερνήσεων. Σύμφωνα με τη δική τους οπτική, μια «παγκόσμια ομοσπονδία ισοτίμων» ήταν αναγκαία για την αποτροπή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και την προετοιμασία της ανθρώπινης επέκτασης μέσα στο Σύμπαν.»
Nidle, 4 Μαρτίου 2014: «Οι πολλές μυστικές κοινότητες και οι αρχαίες οικογένειες της Ανατολής και της Δύσης έχουν παράσχει περαιτέρω τους πόρους για να εξασφαλιστεί η συνολική επιτυχία αυτών των διαφόρων διασυνδεδεμένων δραστηριοτήτων. Επί του παρόντος, αυτά τα γεγονότα παίρνουν μορφή και είναι έτοιμα να εκδηλωθούν. Στο άμεσο μέλλον, θα δείτε δράσεις, οι οποίες θα σας εκπλήξουν αλλά και θα σας δώσουν μια βαθιά εσωτερική χαρά, που θα σχετίζεται με το πώς αυτός ο κόσμος σας αλλάζει προς το καλύτερο!
(…)
»Αυτή η ανακατανομή του πλούτου θα συνδυαστεί με τις απαγορευμένες προηγουμένως τεχνολογίες και θα σας παράσχει ένα μέσο για να επιδιορθώσετε τις πολλές τραγικές βλάβες του έμβιου κόσμου σας. Οι δράσεις αυτές θα μεταβάλουν επίσης τον αέρα σας και θα σας δώσουν ένα μέσο για τον καθαρισμό των μολυσμένων ωκεανών και ηπείρων σας. Στη συνέχεια θα μπορείτε να συνεργαστείτε και να αναπτύξετε πραγματικά ό,τι η ειρήνη και η παγκόσμια συνεργασία μπορούν να προσφέρουν.»
Fulford, 3 Μαρτίου 2014: «Εάν η Κοινότητα του Λευκού Δράκου μπορέσει να εξαργυρώσει τα ομόλογα Kennedy που αναφέρονται παραπάνω (τα οποία είναι πλαστά, σύμφωνα με την ΜΙ5) ή αν με άλλο τρόπο πάρει μια αξιοποιήσιμη χρηματοδότηση από το σύστημα των δυτικών κεντρικών τραπεζών, προτείνει μια μεγάλη εκστρατεία για το πρασίνισμα των ερήμων, την αύξηση των ψαριών στους ωκεανούς, την εξερεύνηση του διαστήματος κλπ. Το πρόγραμμα θα μπορούσε να ξεκινήσει με την Επιχείρηση Santa Claus, μια μεγάλη ώθηση για τον τερματισμό της φτώχειας και την παύση της περιβαλλοντικής καταστροφής.
»Φυσικά, για την υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου, θα πρέπει να δημιουργηθούν νέοι φορείς, που θα αντικαταστήσουν ή θα αναδιοργανώσουν τα δυσλειτουργικά όργανα της συμμορίας, όπως το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα και τα Ηνωμένα Έθνη.»
Nidle, 4 Μαρτίου 2014: «Αυτό που συμβαίνει τώρα στον κόσμο σας είναι μια γρήγορη μετάβαση, που θα πετάξει έξω το σκότος και θα σας επιτρέψει να σχηματίσετε μια παγκόσμια επιχείρηση, που θα μετακινήσει αυτή την πραγματικότητα στο Φως. Αυτό το σχέδιο έχει διαταχθεί από τον Ουρανό και εκτελείται από τις διάφορες Αδελφότητες του Φωτός, στις οποίες έχει ανατεθεί αυτός ο πολύτιμος κόσμος. Κάθε μια από αυτές έχει, με τον δικό της τρόπο, συμβάλει στο να προωθηθούν προγράμματα, τα οποία ενθάρρυναν πολλούς να προχωρήσουν με θάρρος και να αντιμετωπίσουν το σκότος. Εμείς τους έχουμε βοηθήσει εξασφαλίζοντας τα μέσα, ώστε οι διάφορες δράσεις τους να οδηγήσουν στη δικτύωση, η οποία θα προκαλέσει την πτώση του σκότους και των πολλών υποτακτικών του.»
Και:
Nidle, 18 Φεβρουαρίου 2014: «Οι συνήθειες και οι πεποιθήσεις της συμμορίας είναι ριζωμένες μέσα τους, τη στιγμή που αυτές καθορίζουν την όποια σημαντική θέση σε αυτήν την ιεραρχία της εξουσίας. Υπάρχει τώρα μια αντίπαλη δράση, που κυριολεκτικά τους παραγκωνίζει και επιβάλλει ένα πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα.»
Fulford, 3 Μαρτίου 2014: «Αυτό το γεωπολιτικό «σκάκι» από εγκληματικά παράφρονες γκάνγκστερς έχει σαν αποτέλεσμα τον θάνατο αμέτρητων αθώων ανθρώπων, πράγμα που αποτελεί τον λόγο για τον οποίο η Κοινότητα του Λευκού Δράκου παλεύει να τους αποτελειώσει μια για πάντα. Η Κοινότητα του Λευκού Δράκου έχει προτείνει ένα σενάριο πολύ διαφορετικό από το εφιαλτικό μέλλον της Ναζιστικής/Σιωνιστικής συμμορίας, που σχεδιάστηκε από τον Φύρερ Μπους, τον τρελό Νετανιάχου και τους λάτρεις του Σατανά συναδέλφους τους, μέλη της συμμορίας.»
Και πιο κάτω, στην ίδια έκθεση του Fulford διαβάζουμε:
«Μπορεί, επομένως, να είναι απαραίτητο να κλείσει ολόκληρο το παγκόσμιο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών των ΑΤΜ, των πιστωτικών καρτών κλπ των κεντρικών τραπεζών και να επανεκκινήσει το σύστημα, χωρίς τους απατηλούς αριθμούς όλων των μελών της συμμορίας. Αυτό θα κατέληγε στην εξοικονόμηση αρκετών μετρητών για όλους για διάστημα δύο εβδομάδων πάνω-κάτω, για βασικές προμήθειες και στη χρήση χειρόγραφων βιβλιαρίων λογαριασμών, μέχρι να τεθεί σε λειτουργία ένα νέο σύστημα, βασισμένο σε αληθινά πράγματα, όπως η γη, τα υλικά αγαθά, τα εργοστάσια, τα πολύτιμα μέταλλα, κλπ.» (3 Μαρτίου 2014)
Nidle, 18 Φεβρουαρίου 2014: «Αυτό θα είναι μια βάση για το παγκόσμιο εμπόριο και, στο τέλος, το ξεκίνημα ενός εγχειρήματος, που έχει προγραμματιστεί να οδηγήσει σε νομισματικό σύστημα, βασισμένο στα πολύτιμα μέταλλα
Με αίσθημα αμηχανίας σταματώ εδώ την παράθεση αποσπασμάτων. Υπάρχουν πολύ περισσότερα διαθέσιμα, όμως θα χρειάζονταν αρκετές σελίδες ακόμα για να μπορώ να θεωρήσω ότι εξαντλήθηκε το σχετικό υλικό, και μιλώντας μόνο για τις δυο συγκεκριμένες πηγές. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολύ περισσότερες, οι οποίες παρέχουν άλλες παρόμοιες διαβεβαιώσεις, ότι όντως συμβαίνουν εξελίξεις στο παρασκήνιο και ότι οι κουρασμένοι θεατές της διελκυστίνδας δεν θα χρειαστεί να κάνουν πολλή υπομονή ακόμη.
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, φράσεις όπως «Η παρούσα χρονική στιγμή είναι εκείνη, κατά την οποία η παλιά σκοτεινή τάξη, η διακατεχόμενη από αδυσώπητη απληστία, αλαζονεία και ανευθυνότητα, θα αντικατασταθεί από εκείνους που χρησιμοποιούν τη συνείδησή τους και την αυξανόμενη αίσθηση ευθύνης τους για να φέρουν στο προσκήνιο μια νέα πραγματικότητα» είναι εντελώς αξιόπιστες ως περιγραφές της σημαντικής πλευράς της σημερινής συγκυρίας. Παρά την ανθρώπινη αδυναμία μου και τα αρνητικά συναισθήματα που πηγάζουν από αυτήν, δεν προτίθεμαι να αποστρέψω το βλέμμα από την ομίχλη, μέσα από την οποία θα προβάλει σύντομα ο λαμπαδηδρόμος της Νέας Εποχής.








Πρώτη εκδοχή, 11 Μαρτίου 2014



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου